29 Ağustos 2011 Pazartesi

Tatile çıkıyoruuuuum!

Eveett sonunda beklenen an geldi.
Koca bir yıl boyunca çalıştım,yoruldum,nişan hazırlıkları ,nişan koşturması,stresi,ay sonları,sıcaklar derken öyle yoruldum ki..
Ara ara çıldıracak noktaya geldiğimde sizlere yazıp biraz rahatlamıştım.
Aslında çok da nankör olmayayım ara sıra minik h.sonu kaçamakları yapmıştım ama şöyle uzuuun bir tatilin yerini tutar mı?
Tabii ki tutmaz :)
*
Bayram geldi çattı ramazanı çok şükür kolay atlattık :)
Bayram tatili 9gün oldu ama bize değil biz cuma günü işimizin başındayız ..
Ben yıllık iznimden bir parça aldım bayrama ekledim,çarptım böldüm veee 12eylüle kadar yokuuuuumm:)
Bu gece kalabalık grubumuzla rotayı bodrum'a çeviriyoruz :)
*
Sizlere bu arada yazamayabilirim çünkü pc bir yana telefon bile görmek istemiyor gözüm o derece bunaldım.
Sadece deniz,güneş,kum,müzik,huzur,kuş sesleri,arkadaşlar ve tabi birde sevgili :)
*
Umarım çok güzel bir tatil olur ve beklediğimize değer :)

**
Hepinize iyi tatiller mutlu bayramlar diliyorum döndüğümde görüşmek üzere kendinize iyi bakın
:-*
Öpüyoruum


26 Ağustos 2011 Cuma

26 Ağustos - Vizyon Filmleri

Selam canikolaar öyle böyle derken bu haftayı ve ramazanı da bitiriyoruz bayram geliyooor :)
Bayramda planları arasında gezmek olanlar olduğu gibi sadece dinlenmek ,film izlemek,kitap okumak ,aburcubur yemek isteyenler olduğundan da adım gibi eminim!
O halde bu post  film izlemek isteyenler için gelsin  :)

*
  • Uzaylıların Şafağı (Attack The Block)
Shaun of Dead'in yapımcılarından yeni bir potansiyel kült film.
Güney Londra'nın varoşlarına yapılan uzaylı saldırısına karşı genç bir sokak çetesinin muhitlerini koruma çabasını izleyeceğimiz filmin ağır topu Shaun of Dead ve Hot Fuzz'ın başrol oyuncusu Nick Frost...
  • Yeryüzündeki Son Aşk (Perfect Sense)
Perfect Sense, başarılı bir şefin (Ewan McGregor) ve bir bilim insanının (Eva Green) akılları ve algıları zorlayan modern aşk hikayesini konu alıyor.
  • Yeşil Fener (Green Lantern)
Evrende barışı korumayı amaçlayan galaksiler arası bir hava filosunun üyesi olan, kendini dünya işlerinin dışında bırakarak, gizemli yeşil bir yüzüğe adamış bir test pilotunun hikayesinin anlatıldığı filmin kahramanı, yüzüğü olmadığında sıradan bir insandan farkı kalmayan, Justice League Of America'nın kurucularından Green Lantern'den başkası değil!
  • Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins)
New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesi anlatılıyor.
Ünlü oyuncu Jim Carrey’nin yine bir komik bir karakteri canlandıracağı filmde başarılı bir iş adamının 6 penguen alarak apartman dairesini buzdan bir kaleye dönüştürme serüveni anlatılıyor. Penguenler ile birlikte yaşamaya başlayan Tom Popper, bakalım yeni sorumluluklarının iş hayatına olumsuz yansımasını engelleyebilecek mi?
  • Kolombiyalı: İntikam Meleği (Colombiana)
Yıl 1992. Yer Kolombiya. 9 yaşındaki Cataleya anne babasının katledilişine seyirci olur ve kendisi de katledilmekten kılpayı kurtulur. Bir gangster olan amcası Emilio ile Amerika Birleşik Devletleri’ne sığınır. Bundan onbeş yıl sonra, bir kiralık katil olarak amcası için çalışacak ve geride hep anne babasının katilleri için bir kartvizit bırakacaktır: Her kurbanın göğsüne çizdiği bir orkide.

****************************************
Herkese hayırlı kandiller,mutlu bayramlar ,iyi tatiller dilerim :))



Kaynak:sinemalar.com


24 Ağustos 2011 Çarşamba

Murat BOZ Bayramın son günü Bursa SUARE'DE

Etkinlik postu yapmayalı uzun zaman oldu değil mi ?
Ben de özlemişim:)
Bayrama az kaldı mekanlar bayram programlarını açıklamaya başladı..
Bursa SUARE geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sezon açılışını bayrama denk getirmiş ve bayramın son günü yani 1 EYLÜL CUMA akşamı MURAT BOZ'u Bursa'lılarla buluşturacakmış.
Ben büyük ihtimalle bayramda tatilde olucam yuppiiii :)
Bursa'da olanlar için güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum.
Gideceklere şimdiden iyi eğlenceler :)

Not:
Bilet fiyatları;
Öğrenci:30
Tam:40
Kapı:50
olarak belirlenmiş.
(Belirtilen tutara içki dahil değildir.)


19 Ağustos 2011 Cuma

19 Ağustos - Vizyon Filmleri

Özleştik değil mi ?
Geçtiğimiz hafta ne bloguma ne twitter a çok fazla vakit ayıramadım işlerin yoğunluğundan da değil aslında içimde bir isteksizlik vardı o yüzden uzak kaldım..
Ama bugün bomba gibi buradayıım :)
*
Cuma demek yeni filmler demek bu hafta da vizyona 4yeni film giriyor.
Meraklısı için;ARABALAR 2,amerikan korku filmlerinden hoşlananlar için vampirli korku filmi olan;VAMPİR CEHENNEMİ,Monica Belucci ve Robert De Niro 'nun başrol üstlendiği HER YERDE AŞK ve benim gibi gerçek hikayelere bayılanlar için;SUİKAST..
*
  • Vampir Cehennemi (Stake Land)
Genç bir delikanlının (Connor Paolo) kaos içindeki dünyada kaybolması ve bu esnada gezgin bir avcı olan Mister (Nick Damici) ile karşılaşıp onun çırağı olarak vampir öldürmenin inceliklerini öğrenmeye başlamasını konu ediyor.


  • Her Yerde Aşk (Manuale d’am3re - The Ages of Love
Milyonlarca erkeğin hayallerini süsleyen aktrisle karşılıklı oynayan De Niro, ‘Manual D’Amore 3’ adlı filmde, karısından ayrılmış Amerikalı bir profesörü canlandırıyor.


  • Suikast (The Conspirator)
Usta oyuncu ve yönetmen Robert Redford’un çektiği, yıldızlarla dolu bu aksiyon ve gerilim filmi, ailesini korumak için her şeyi yapmaya hazır bir kadının ve onu korumak için her şeyi riske eden bir adamın gerçek hikâyesini anlatıyor.
Abraham Lincoln suikastinden sonra, yedi adam ve bir kadın, başkanı, başkan yardımcısını ve içişleri bakanını öldürmek için komplo kurmak suçundan tutuklanır. Aralarındaki tek kadın Mary Surratt, John Wilkes Booth ve diğerlerinin buluşup eşzamanlı saldırıları hazırladıkları pansiyonun sahibidir. Henüz yeni avukat çıkmış Frederick Aiken onu askeri mahkeme karşısında savunmayı başlangıçta gönülsüzce kabul etmişken, dava ilerledikçe müvekkilinin suçsuz olabileceğini fark eder.


  • Arabalar 2 (Cars 2)
Şimşek McQueen, yeni pit ekibi ve yeni ekip şefi Mater ile dünya çapında beş farklı ülkede yapılan "Race of Champions" yarışlarına katılır. Bu ülkeler: Japonya, Almanya, İtalya, 24 saat yarışının yapıldığı Fransa ve İngiltere'dir. Mater, Finn McMissile adındaki bir İngiliz gizli ajanı Aston Martin'i kurtatır, ve kendini casus dünyasında bulur.



************************************
Hepimize güzel ,keyifli bir h.sonu olsun :)

Sevgilerimle..


Kaynak:sinemalar.com


12 Ağustos 2011 Cuma

12 Ağustos - Vizyon Filmleri

Selaaamm havalar nasıl ama ?
 Sonbahar geldi zannediyoruz hepimiz dimi ,bir günde mevsim değiştirdik.Açıkcası bana iyi geldi bu havalar özlemişim :)
Serin hava,yağmur demek sinema sezonunun açılması demek bana göre bu havalarda sinema keyfi yapalım diyenler o zaman daha bir dikkatle incelesin postu :)

*
  • Patrondan Kurtulma Sanatı (Horrible Bosses)
Yönetici adayı Nick Hendricks (Jason Bateman) fazlasıyla hak ettiği terfiyi alabilmek için günde 12 saat çalışmakta ve dengesiz amiri Dave Harken (Kevin Spacey) ne isterse yapmaktadır. Yine de bu terfinin asla gerçekleşmeyeceğini bilmektedir. Bir başka yerde, diş hekimi asistanı Dale Arbus (Charlie Day) diş hekimi Dr. Julia Harris’in (Jennifer Aniston) son zamanlarda iyice artan asılmaları karşısında özsaygısını yitirmemek için çabalamaktadır. Ve muhasebeci Kurt Buckman (Jason Sudeikis) şirketinin sahtekar yeni sahibi Bobby Pellit’in (Colin Farrell) onun kariyerini mahvetmeye kararlı olduğunu, ayrıca her şeyden habersiz bir insan topluluğunu toksik atığa maruz bırakmayı planladığını öğrenir.
Eğer patronunuz psikopatsa, ya da erkek avcısıysa ya da tam anlamıyla ahlaksızsa ne yapabilirsiniz?
İşten ayrılmak bir seçenek değildir. Bu canavarların durdurulması şarttır. Bu yüzden, fazladan bir kaç kadehin verdiği güçle, ve biraz da, sokaktaki karizması çok da sağlam olmayan tez canlı eski bir mahkumun (Jamie Foxx) kuşku verici tavsiyesiyle, üç kahramanımız dünyayı patronlarından sonsuza dek kurtulabilmek için dolambaçlı ama hataya yer bırakmayan bir plan yaparlar.
Fakat en iyi düşünülmüş planlar bile sadece onların ardındaki beyinler kadar iyidir.


  • Kral Henry (Henri 4 – Henry of Navarre) 
Fransa, 1563. Protestanlar ve Katolikler, inanç farklılıklarını mazeret göstererek, toprak ve iktidar için kıyasıya bir savaşa girmişlerdi. Protestanların başında Navarra Kralı Henri vardı. Ordusu Paris’e doğru ilerlerken, içindeki öfke yalnızca Katoliklere karşı değildi. Asıl intikam almak istediği, annesinin can düşmanı, Fransa Kraliçesi, Catherine De Medici’ydi. Medici Henri’ye, barışı sağlamak amacıyla, kızı Margot’un izdivacını teklif etti. Ancak düğünden sonra Paris tam bir kan gölüne dönmüştü. Henri, Aziz Barthelemy Katliamından sağ kurtulmuştu, ancak 4 yıl boyunca sarayda esir tutuldu. Fransa tahtına geçene kadar, canını ve askerlerini korumak için dinini değiştirmek zorunda bırakıldı. Tahta geçtikten sonra, Fransa topraklarında, monarşiyi yıkıp, düşünce ve inanç özgürlüğünü ilan ederek, ilk hümanist kral olarak tarihteki yerini almayı başardı.


  • Saklı Ruh (Hidden)



**********************************
Mutlu h.sonları dilerim :)




Kaynak:sinemalar.com 

8 Ağustos 2011 Pazartesi

Yapmak istediğim şeyler var beniiiiiiiiiiiiiiiiimMmMmmMmmMMm (!)

Bu aralar gene yapmak istediğim birçok şeyi yapmayıp boş boş vakit geçirdiğimi farkediyorum..
Buna bi DUR deyip,artık gerçekten yapmak istediğim şeyleri yapmam gerekiyor.
İşe öncelikle yapmak istediğim şeyleri listelemekle başlamaya karar verdim,ee tabi bunu da sizlerle paylaşmazsam olmaz..
Sıkılırsanız dur deyin tamam mı ,yok yok vazgeçtim sıkılmayın yaa üzülürüüüm :( :)
İşte Sonu gelmeyecek ama biryerde sınır koymayı başarabileceğimi umduğum listem :

*
  • Başladığım ve bitirmeyi çok istediğim halde kitabı elime aldığımda uykumun geldiği kitabı bitirmek
  • Sonrasında listedeki diğer kitaplara aynı şeyi uygulamak (Liste demişken okumayı istediğim kitapları da bir ara listelesem hiç fena olmaz:p)
  • Büt.ler geliyor okul gene bitmicek sanırım! Bu cümleyi kurmak yerine yazdırdığım soruları çözmek ne kadar güzel olurdu!(Bugün başlıcam SÖZ!)
  • Ne güzel bir ara sağlıklı besleniyordum bu ara gene bıraktım :( 1.5 Kg geri geldi! Diyete bayramdan sonra gene başlıyorum (şimdi ramazandı bayramdı zor olur diye bayramdan sonra diyorum yoksa hemen başlarım:)YERSEN!)
  • Saçlarımı kestirmem lazım..(Bunu belki 1.5 senedir söylüyorum ama ne kadar tembelim yahu şu saçlara bir kıyamıyorum ,bayram sonrası bunu da yapıcam söz :))
  • İnsanlara karşı çok yufka yürekliyim karşımda iki damla gözyaşı dökene hemen üzülüyorum bu huyumdan vazgeçmek biraz daha katı olmak istiyorum..
  • Arkadaşlarımla düzenli birşekilde toplaşma planı yapmak istiyorum (gerçi tüm kızlar bu konuda hemfikiriz el atmam lazım)
  • Romantik komedi,korku,gerilim,aksiyon,animasyon,çizgi film o kadar çok izlemek istediğim film var ki hepsini toplayıp 1hafta evden çıkmayıp izlemek istiyorum hepsini (yanıma koy abur cuburu bak sıkılıyor muyum? Ama 1hafta sonrasında ne olurum bilemedim)
***
Şimdilik bu kadar sizi hemencik bıktırmayayım dedim :)
Aklıma geldikçe gene güncellerim ..
Öpüyoruuum :)

6 Ağustos 2011 Cumartesi

5 Ağustos - Vizyon Filmleri

Günaydın canikolaar :)
Ay ben dün vizyon filmleri postunu unutmuşuuum :S :(
İşlerdeki yoğunluğun üstüne birde oruç vurması eklenince hafifletici bir sebep oluyor sanırım değil mi ? :)
1 günlük gecikmeyle vizyon filmi postu sizlerle..
*
Bu hafta vizyona 6 yeni film giriyor bunların içinde en çok ŞİRİNLER ilgimi çekiyor :)
*
  • Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes)

Film, günümüz San Francisco'sunda maymunların zeka gelişimlerini inceleyen bir adamın bu deneyle ilgili tüm tecrübelerini anlatıyor.İnsanlar ve maymunlar arasındaki savaşta çok önemli bir figür haline gelen genç bir bilim adamı etrafında gelişiyor. wild rodman (james franco), maymunlar üzerinde Alzheimer hastalığına çare bulmak için testler yapıyor fakat maymunlardan Ceaser adındaki biri, hızlı gelişim göstermeye başlıyor. Bu yüzden wild rodman (james franco)  onu kendisiyle birlikte yaşaması ve acımasız doktarlardan korumak için evine götürüyor. Böylece kaçınılmaz maymun devri başlıyor.
  • Akılalmaz-Unthinkable

Bir terörist tarafından gizlinen üç atom bombası, ABD'nin en büyük kabusu haline gelir. Yerleri bilinmeyen bu bombaların yerleştirilmesine iki gün kala, bir sorgu yargıcı ile FBI ajanı bu silahları bulmak için mücadeleye girişirler.


  • Şirinler-The Smurfs

Efsanevi cizgi film şirinlerin hayatının anlatıldığı özellikle kötü bir büyücü kendi sinsi amaçları için onları yakalama saplantı uğraşmaları gerektiğini küçük mavi yaratıkları bir efsanevi yarış maceraları anlatılmaktadır.


  • Anneler Günü-Mother's Day

Mother’s Day; çocukluklarındaki evi yeni sahiplerine ve onların misafirlerine zindan eden alçak bir ailenin sadist üyeleri hakkında bir film olacak.


  • İmkansızın Şarkısı-Noruwei No More


  • 1960’ların sonlarında Tokyo’da geçen film, ilk aşkı Naoko’ya derinden bağlı Toru Watanabe’yi izliyor. Watanabe yaşamının her alanında ölümün etkisini hissetmekteyken, ansızın hayatına hayat dolu genç kız Midori giriyor...


    • Ruhlar Kasabası - Le Village des ombres

    Bir grup arkadaş haftasonu tatili için arabayla yola koyulurlar.Ruiflac kasabası civarında arabaları bozulur ve yardım almak için kasabaya giderler.Çok ıssız bir kasaba görünümü olmasına rağmen hiç ummadıkları olaylar yaşarlar.



    ********************************
    Herkese keyifli bir h.sonu dilerim :)

    Kaynak:Sinemalar.com
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     

    mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea