31 Mayıs 2013 Cuma

31 Mayıs - Vizyon Filmleri

Sıcaktan bunalan,yorgun,uykusuz Cansu 'dan hepinize merhaba. :)
Mayıs ayının son gününde vizyona 8 yeni film giriyor ;

  • Doğal Kahramanlar (Epic)

Fantastik bir dünyada geçen sıra dışı hikaye “EPIC 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D” diğerlerinden çok farklı! İyilerle kötülerin son derece heyecan dolu savaşını anlatan “EPIC 3D – DOĞAL KAHRAMANLAR 3D”da savaşın bir tarafı doğayı ayakta tutma çabası içindeyken diğer taraf o dünyayı yok etmeye çalışmaktadır. Genç bir kız kendini bir anda bu büyülü evrende bulur ve dünyalarını kurtarmak için canla başla çalışan inançlı ve komik savaşçılarla dolu bir orduya katılır... 



  • Karanlıktan Gelen (Dark Skies)


Paranormal Activity ve Ruhlar Bölgesi yapımcısından yeni bir doğaüstü korku filmi daha; şehrin ufak mahallesinde yaşayan genç bir aile, Daniel ve Lacey Barett çifti huzurlu ve güvenli yaşamlarını bir anda tehdit eden bir dizi rahatsız edici olaylara tanık olmaya başlıyor. Tahmin edilemez derecede korkunç bir kuvvet tarafından tehdit edildiklerini anladıklarında Barret ailesi, durumu kendi yolları ile çözmeye çalışarak bu ölümcül gizemin peşine düşüyorlar. 



  • Hangover 3: Felekten Bir Gece (The Hangover Part III)


Bu sefer düğün yok. Bekarlığa veda partisi yok. Ters gidebilecek ne olabilir ki? Ancak Kurt Sürüsü yollara düştüğünde tüm bahisler kapanır.



  • Devir


Burdur'a bağlı Hasanpaşa köyünde; her yıl bir çoban yarışması düzenleme  geleneği vardır. Bu geleneğe göre çobanlar sürüleriyle beraber teker teker küçük bir su birikintisine girmekte ve suyu peşlerindeki koyunlarıyla birlikte kesintisiz ve hızlı biçimde geçmektedirler. Suyu sürüsüyle beraber tereddütsüz, hızlı ve seri geçen çoban yarışmada birinciliği kazanmaktadır.  Takmaz lakaplı yaşlı çoban son sekiz yılın duayen şampiyonudur.




  • Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me)


Film, gösteri yaptıkları sırada banka soyabilen dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan bir grubun, peşine takılan FBI ile olan heyecanlı macerasını anlatacak.



  • Erkek Aklı (A Glimpse Inside The Mind of Charles Swan III)


Şöhret, para ve karizma Charles'a görünürde mükemmel bir hayat sunmuştur. Ne var ki hayatının aşkı birdenbire onu terk edince hayatı darmadağın olur ve şüphe, kafa karışıklığı ve derin düşüncelerle dolu bir girdaba sürüklenir. Sadık dostlarının yardımıyla zor da olsa kendisiyle yüzleşmeye çalışır. Kaybedilmiş aşklar, dostluk ve intikam hayalleriyle işlenmiş bu hınzır komedi izleyicilere şu soruyu yöneltiyor: İnsan birini aynı anda hem sevip hem de ondan nefret edebilir mi?



  • Peter Pan’ın Yeni Maceraları 3D (Peter Pan 3D)


Dünyaca ünlü Peter Pan günlerini Olmayan Ülke'de Kayıp Çocuklar'a liderlik ederek, deniz kızları ve korsanlarla oyunlar oynayarak geçiryor. Peter Pan'a, Tinkerbell, Wendy ile erkek kardeşleri John ve Michael'ın da eşlik ediyor. Peter Pan'ın ezeli rakibi Kaptan Kanca'ya karşı giriştiği Olmayan Ülke'yi kurtarma mücadelesi, tüm çocukları aksiyon dolu bir maceraya davet ediyor. 


  • Ateşteki Kağıtlar


Gazi Kurban Güneydoğu'da askerlik görevini yerine getirirken teröristlerle çatışmaya girer. terhis olduktan sonra birliğinde şehit olan arkadaşının son dileğini yerine getirmek için İstanbul yollarına düşer. Son arzuyu gerçekleştirmeye çalışırken kendisini trajikomik bir hikayenin ortasında bulacaktır...







**********************


Herkese iyi h.sonları .. :)



Kaynak : Sinemalar.com

27 Mayıs 2013 Pazartesi

Instagram günlüğü #2

Herkese merhaba Instagram günlüklerinin 2.siyle sizlerleyim.
Bakalım geride kalan haftada neler yapmış,neler paylaşmışım ; 






Sizlere daha önce çileğin kokusunu yemekten daha çok sevdiğimi söylemiştim,işte bu minik çileği kokladım durdum :)




Geçen hafta oldukça kalorili beslendiğimi görünce bu hafta salataya ağırlık verdim :)





İş yerinde canım sıkılınca böyle kareler ortaya çıkıyor 😄




Sağlıklı beslenmeye karar vermiştim .. Taa ki bir koca kase dolusu çikolata bana emanet edilene kadar! (Sonrasında gözüm alerji olup,şişti ) üüüü 




Bu yazıyı çooook beğendim.Ne yazık ki fazlasıyla doğru.




Cumartesi en sevdiklerimle evim şenlendi muffinleri yapması da yemesi de çok zevkli .




En sevdiklerimle 5 çayı 💗




Bir araya gelince fotoğraflarda pek mantık aranmaz :))




Cumartesi akşamı Uludağ Üni. şenliklerinin son günüydü.Bengü var dediler ,gittik 💗




Dileğimi dilediiiimmmm veeee 




Gözden kaybolana dek heyecanla izledim💗




Haftanın son günü tam şanına yakışır türden oldu.




Tirilye şehirden bunalan herkesin gitmesi gereken bir yer.




Deniz,zeytin ağaçları balık ekmek ve tabii ki AŞK hafta sonumu özetleyen kelimelerdi 
💗








*******


 













24 Mayıs 2013 Cuma

24 Mayıs - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba :)
Yazı bir anda getiriverdik hal böyle olunca sinema sezonu benim için kapanmış oldu amaaa ne zamandır beklediğim Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi vizyona girerse sıcak mıcak dinlemem en kısa zamanda o filmi izlerim arkadaş :)

Bu hafta vizyona girenlere gelecek olursak ;

  • Hızlı Ve Öfkeli 6 (Fast & Furious 6)


Dom (Vin Diesel) ve Brian’nın (Paul Walker) Rio'da yaptıkları hırsızlıkla devirdikleri Kingpin Krallığından sonra kendilerine 100 milyon dolar kalmıştır. Bu soygundan sonra kahramanlarımız dünyaya dağılmıştır. Ancak eve dönemiyor olmaları ve sonsuza dek kaçak yaşamaları, hayatlarını yarım bırakmaktadır.



  • Günlerin Köpüğü (L'Ecume des jours)


Gerçeküstü ve şiirsel bu hikayede, idealist ve mucit bir genç olan Colin, Chloé adında Duke Ellington'ın Blues'larından birinin dünyaya gelmiş haline benzeyen genç bir kadınla tanışır. Bir aşk hikayesi olan evlilikleri Chloé'nin ilginç bir hastalığa yakalanması ve ciğerlerinde büyüyen zambak çiçeğiyle hüzüne dönüşür. Fantastik bir Paris'te Colin ise gitgide daha absürd işlerde çalışarak Chloé'yi iyileştirmeye çalışır.


  • Evde (Dans la maison)


Gizlice sınıf arkadaşlarından birinin evine giren 16 yaşında bir erkek çocuğu, Fransızca dersinde yazdığı kompozisyonlarda bu olaydan bahseder. Fransızca öğretmeniyse öğrencisini çok yetenekli bulduğu için bu kompozisyonları okumanın tadını çıkarırken bu olaydan kimseye bahsetmez. Ama bu durum başlarına dert açacaktır. Filmin yönetmenliğini François Ozon yaparken başrollerini ise Fabrice Luchini, Ernst Umhauer ve Kristin Scott paylaşıyor.



  • Bir Şarkının Peşinde (Searching for Sugar Man)


70'li yılların başlarında farkında olmadan bir müzik efsanesine dönülen Detroit'li bir yerel müzisyenin hikayesini ele alan belgesel, Sixto Rodriguez'in efsaneleşme ve ortadan kaybolma sürecini işliyor.



  • Vazgeçmem Senden (Celeste and Jesse Forever)


Birlikte. Ayrı. Her zaman. Aşık. Sonsuza kadar. Sıradışı bir romantik komedi olan Vazgeçmem Senden, ayrılmalarına rağmen ayrı kalamayan bir çiftin hikayesini anlatıyor. Celeste ve Jesse okuldayken tanışmışlar ve önce en yakın arkadaşlarken sonra kendilerini aşkın kollarına atarak genç yaşta evlenmişlerdir.  Fakat bir gün boşanma kararı alırlar. Buna rağmen her anlarını birlikte geçirmeye ve hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlık etmeye devam ederler. Bu olay çevrelerindekilere ne kadar garip gelse ve alay konusu olsa da Celeste ve Jesse bu komik durumdan gayet memnundur. Ta ki bir gün birisi için aşk kapıyı yeniden çalıncaya kadar.



  • Kollarımda Kal (À cœur ouvert)


Tanınmış ve kendilerini işlerine adayan iki cerrah olan Mila ve Javier, 10 yıldan uzun bir süredir birbirlerine delicesine aşıktır. Birbirlerine duydukları sıra dışı aşkı korumak için her zaman büyük özen göstermiş, günlük hayatın sıradanlığına boyun eğmeyi reddetmiştir. Ne var ki, Mila’nın beklenmedik hamileliği ve hastanedeki iş stresinin giderek artması karşısında, Javier çareyi daha çok içki tüketmekte bulur, bu yüzden de işinden uzaklaştırılır. İçindeki karanlık düşüncelere teslim olan Javier, eşi Mila’dan giderek uzaklaşır. Bununla birlikte, ilişkileri tehlikeye girince, Javier eşi Mila’yı geri kazanmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır.



  • Sadece Aşk (Den skaldede frisør)


İda sıradan bir hayat süren bir kuafördür. Kanser olduğunu öğrenince tedaviye başlar ve tedavi sırasında saçlarını kaybetmesi  kocası tarafından aldatıldığını öğrenmesi onu çok sarsar. Kızının düğünü için yaptığı İtalya yolculuğunda dul bir adamla tanışır.



  • Zoraki Radikal (The Reluctant Fundamentalist)


Pakistan'lı bir adam Wall Street'te başarıyı yakalamanın peşinde koşmaktadır. Kendini beklenmedik bir şekilde Amerikan Rüyası'nın bir düşmanlık krizinin ve ailesinin sürekli çağrısının arasında sıkışmış bulur. Wall Street ve Amerikan rüyasının beklediğimiz ya da düşündüğümüzün aksine o pembe ve hayal dolu görünümünün ardında aslında bir çok vazgeçiş ve geride bırakmayı gerektirdiğini, aslında bu başarının bir çok şeyi de kaybetmek olduğunun üzerinde duruyor film.



  • Kral Yolu-Olba Krallığı


Anne ve babası arkeolog olan 10-11 yaşlarında bir çocuğun dedesiyle birlikte İstanbul'da başlayıp Erdemli'de devam eden macerası. Helenistik dönem kenti olan Erdemli'de bir kazı çalışmasında başlayan, çocukların buldukları harita ile kendilerini karışık bir macera içinde bulmalarıyla devam eden tatlı ve heyecanlı bir film.





***********************


Herkese iyi h.sonları .. :)



Kaynak : Sinemalar.com

20 Mayıs 2013 Pazartesi

Instagram günlüğü #1


Herkese merhaba :) 
Açtığım arayı söz verdiğim gibi kapatma niyetine girdim . Ne demişler başlamak başarmanın yarısı ;)
Bu aralar devam ettiremediğim konu başlıklarından vazgeçmiş değilim devamı gelecek ama bugün sizlere diğer blogger arkadaşlarımın yaptığı gibi ' Instagram günlükleri ' kapsamında dosya açayım dedim :) Her Pazartesi bir önceki haftamın nasıl geçtiğini kısa notlarla sizlerle paylaşacağım postların ilkine start verelim bakalım :) Umarım beğenirsiniz ..   

 
Pazartesi günü ilk canlı maç deneyimimi Bursaspor-Eskişehirspor karşılaşmasıyla yaşamış oldum.


Maç bitiminde yorgunluktan bitik bir halde  akşamı sonlandıralım dedik :) 


Evimizi bir çift neşeli ayak bastı ! Öptüm ,ısırdım ,kokladım :) 


Sonunda milka oreo ile tanıştım. Biz birbirimizi çok sevdik :)




Ofis çalışanıysan öğleden sonraları mecbur böyle geçiyor o.O


Yemek yapmayı,güzel sofralar kurmayı çok seviyorum.Bu hafta pideli köfte denedim ,sonuç en az görüntü kadar iyiydi :) 


Cumartesi biricik dostumuz salişimizi nişanlayarak düğün sezonuna start vermiş olduk .. 


Oğlan tarafı aradan çekilince kız kıza pozların ardı arkası kesilmedi :) 

 
Mc Donald's mc flurry lerine bir de toblerone lezzetini eklemiş e kaçırır mıyım hemen denedim çikolata ve dondurma canavarı olan biri olarak sonucu söylememe gerek yok sanırım :) 


Pazar gezmesi olarak bize esti ve sevgilimle Susurluk outletleri bir ziyaret edelim dedik,Susurluk'a kadar gitmişken yörsan tesislerinde muhteşem ayranla birlikte kekikli Susurluk tostu yemeden olmazdı tabi :)


****************

İşte geçtiğimiz hafta benim için böyle bol kalorili ama bir o kadar da keyifli geçmiş,önümüzdeki hafta yeni fotoğraflarla görüşmek üzere .. ;) 

Sevgiler ^.^ 







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea