21 Aralık 2012 Cuma

21 Aralık - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba :)
Sizlere bu postu saat 13:11 'i geçtikten sonra giriyorum! :) Mayalar'ın mayasını çürüttüğümüze göre 'YaşaMAYA devam! ' diyoruz ve haftanın cicilerine bakıyoruz.

*
Bu hafta vizyona 7 yeni film giriyor,Tom Cruise ve Brad Pitt 'i nedense hep birbirlerine rakip olarak görmüşümdür.Bu hafta da vizyonda ikisinin filmi kapışıyor :) Bana göre tabi.. :)
Haydi filmlere geçelim :)


  • Jack Reacher


Beş kişi usta bir nişancı tarafından sadece altı el ateş edilerek öldürülür ve tüm deliller gözaltındaki şüpheliyi göstermektedir. Sorgulamada şüphelinin söylediği tek bir şey vardır: “Jack Reacher’ı bulun!”. Böylelikle gerçeği bulmak adına Jack Reacher’ı, şiddet konusunda yetenekli ve saklayacak bir sırrı olan beklenmedik bir düşmanla karşı karşıya getiren sıra dışı bir kovalamaca başlar.



  • Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly)


Jackie Cogan çete ile bir poker oyunu oynamaya karar verir. Bu poker oyunu onun için hiç de iyi olmayan sonuçlar doğuracaktır…



  • Elveda Katya


Yetimhanede büyüyen Katya, babasının Yunus isimli Trabzonlu bir denizci olduğunu öğrenir ve onunla tanışmak için Trabzon'a gider. Yunus Kaptan, şehirde itibarı olan, muhafazakâr bir aile babasıdır. Nadya'nın yıllar önce kendisinden hamile kaldığını ise bilmemektedir. Yunus, Katya'yı kabul etmez. Katya, bilmediği bir dilin konuşulduğu bu yabancı topraklarda tek başına ve her türlü tehlikeye açık bir şekilde zaman geçirmeye başlar. Öte yandan Yunus Kaptan'ı, kızı olduğuna ikna etmek için büyük bir uğraş verir...



  • F Tipi Film


F Tipi Hapishaneler, 19 Aralık 2001'de devrimci tutsakların kaldığı tüm hapishanelere aynı anda yapılan operasyonla açılmıştı. Bu öyle bir operasyondu ki, adına 'Hayata Dönüş' denilmiş ama sonucunda 28 devrimci tutsak kurşunlarla, dövülerek ya da diri diri yakılarak hayatını kaybetmiş, yüzlercesi de ağır yaralanmıştı. Ve kan revan içinde sağ kalan tutsaklar, karga tulumba bu 'yeni' ve 'yüksek güvenlikli' hapishanelere nakledilmişti.



  • Bekarlığa Veda (Bachelorette)


Eski bir dostlarının düğün arifesinde, üç nedime biraz eğlenmek ister ama istediklerinden daha fazlasıyla karşılaşır. Yakışıklı sevgilisi Dale (Hayes MacArthur) ile evlenecek olan güzel Becky (Rebel Wilson) ve lise arkadaşları New York’ta bekarlığa veda partisi yapmak isterler. Regan (Kirsten Dunst) gizli gizli aralarında evlenecek ilk kişi olmadığı için sızlanan başarılı bir kadındır. Gena (Lizzy Caplan) ise aslında oldukça romantik olmasına rağmen zeki ve alaycı biri gibi görünmeye çalışmaktadır. Katie (Isla Fisher) ise iyi yaşamayı seven aptal ama güzel kadınlardandır. Becky bekarlığa veda partisini sınırlı tutmak isteyince, diğerleri kendi partilerini yapmak isterler.


  • Cherry’nin Hikayesi (About Cherry)


18 yaşındaki Angelina’nın hiç de kolay olmayan bir aile hayatı vardır. Annesi alkoliktir ve üvey babası şiddete yatkın, sağı solu belli olmayan bir adamdır. Bir sabah, birlikte olduğu erkek arkadaşı onun para için çıplak resimler çektirmesi konusunda ısrar eder. Angelina, ‘Cherry’ takma adıyla San Francisco’daki yeraltı porno dünyasını keşfeder.



  • Kod Adı: Venüs (Code Name: Venus)


Yasemin, kitabı ararken kendini aşk çemberinin içinde buluyor. Ajana aşık olan 3 ayrı millete mensup genci ve mücadelelerini irdeleyen filmin ön plânında bu mücadelelere, arka plânında da Kıbrıs’ın gizli tarihine yer veriliyor.



***************

Herkese mutlu h.sonları .. :)


Kaynak: Sinemalar.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea