14 Ocak 2011 Cuma

14Ocak 2011 -VİZYONDAKİ FİLMLER

Kışın en sevdiğim yanı SİNEMA.. :)
Bu hafta vizyona 1tanesi yerli 6yeni film giriyor.Bunlar neler mi ?Gelin kısa kısa birlikte inceleyelim..

  • AŞK SARHOŞU


Özgür ruhlu bir genç kadın olan Maggie, karşı konulmaz bir cazibeye sahip olan Jamie ile karşılaştığında sonucun aşk olacağına başta kimse inanmaz.
Jamie ilaç endüstrisinin kurt isimlerinden biridir ve tıpkı işinde olduğu gibi kadınlar üzerinde de güçlü bir çekim gücü vardır. Maggie ise bağlanmaktan korkan ve özgürlüğüne düşkün bir kadın olarak Jamie'den çok daha hassas bir kişiliğe sahiptir. Ancak ikisinin ilişkisi ilerledikçe ikisi de gerçek bir ilaçla karşılaşır: Aşk...
  • Cadılar Zamanı


Yıllarca savaştıktan sonra evlerine dönen iki yakın arkadaş, vebanın her şeyi yakıp yıktığını görür.
Kilisenin ileri gelenleri bir kızı cadılıkla suçlamaktadır ve onlara göre bütün olanların sorumlusu odur.
İki arkadaşın bu kızı çok uzaklardaki bir manastıra götürmeleri emredilir. Böylece manastırdaki rahipler kızın neden olduğu laneti kaldırmak için ayinler yapacaktır. Ancak bu yolculuk onların cesaret ve dayanıklılıklarını test edecekleri, kızla ilgili karanlık gerçekleri öğrenecekleri ve sonunda dünyanın kaderini belirleyecekleri bir maceraya dönüşecektir.
  • Benim adım AŞK


Burjuvazi, yasak aşk ve tutku üçgeninde gelişen trajik bir aşk hikâyesi. Zengin bir ailenin hasta olan büyükbabası, işi oğluna ve torununa bıraktığını ilân eder. Evin hanımı Emma, kocasının iş seyahatleri ile kızının okul için evden ayrılmasıyla kendini yalnız hissetmeye başlar ve oğlunun aşçı arkadaşıyla bir ilişki yaşamaya başlayınca kendini yeni bir dünyanın içinde bulur.
  • Kağıt


Hangi kağıt hayattan daha değerlidir?
Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in "Kağıt" filmi hizmet için var olan devletin çoğu zaman hizmet yerine insanları kul köle haline getirdiğini anlatıyor.
  • Megazeka 3D

Zalim Oobermind 20 yıldır Dünya'yı fethetmeye çalışmaktadır, ancak her seferinde süper kahraman Metro Man tarafından engellenir. Metro Man'i öldürdüğünde monotonluktan sıkılır ve yeni bir süper rakip yaratır. Metro Man'in hiç olmadığı kadar büyük ve güçlü bir düşman. Ancak yeni güçlü adam dünyayı yok etme savaşını başlattığında, Oobermind'ın karar vermesi gerekir: Kendi yarattığı bu şeytanı yenebilir mi?

  • Tehlikeli AŞK



Jay Ray Las Vegas’ta yaşayan yakışıklı bir dans öğretmenidir.Günün birinde Meksikalı güzel Natasha ile karşılaşır.Natasha,gangster Tony ile evlenmek üzeredir.Jay ile Natasha,karşı konulmaz şekilde birbirlerine aşık olur ve beraber kaçarlar.Ancak Tony onların peşindedir.İki sevgili kanun dışı işlere bulaşırlar ve hem polislerden hem de Tony’nin adamlarından kaçmaya çalışırlar.



Hepinize iyi seyirler ,güzel bir haftasonu dilerim .. :)


3 yorum:

  1. güzel olmuş teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. blogunu tesadüfen gördüm herhafta vizyon önerilerini yapsana bence çk güsel olur..

    -beyza

    YanıtlaSil
  3. sevgili beyza,
    senin tavsiyen üzerine yaklaşık 1yıldır her hafta 'vizyon filmleri' blogda.
    önerin için sonsuz teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea