5 Ocak 2011 Çarşamba

Bakalım yılın ilk filmleri neler? (07.01.2011)

2011'in ilk haftasının yarısına geldik bile..Cuma demek vizyona yeni filmlerin girmesi demek bu hafta vizyona 3yeni film giriyor..
  • EYVAH EYVAH 2
  • GÜZEL BİR HAYAT DÜŞLERKEN
  • HÜR ADAM
Bu 3yeni filmden 2si türk yapımı..Beyazperdede güzel türk yapımlar görmek beni o kadar mutlu ediyor ki.. :)
Evet şimdi kısa kısa bu filmleri tanıyalım bu soğuk haftasonunda planınız sinemaysa yol gösterici olabilir diye düşünüyorum .. :)
Şimdiden iyi seyirler..
  • Eyyvah Eyvah 2

İlk filmde aşık olduğu kızı istemek için Firuzan ile Geyikli'ye doğru yola çıkan Hüseyin'i Eyvah Eyvah 2'de de binbir macera bekliyor.Kahkahalarla gülmeye hazır olun.

  • Güzel Bir Hayat Düşlerken

Danis Tanovic’in yönettiği ve Miki Manojlovic, Boris Ler, Mira Furlan ile Jelena Stupljanin’in oynadığı Güzel Bir Hayat Düşlerken (Cirkus Columbia), 07 Ocak 2010’da Tiglon Film dağıtımıyla Bir Film tarafından vizyona çıkarılıyor.
Divko, 20 yıllık sürgünün ardından memleketine döner. Ülkeyi terk etmek zorunda kaldığında peşinden gelmeyen eski karısı Lucija ile hesaplaşmak istemektedir. Lucija ile yirmi yaşındaki oğulları Martin’i zorla aile evinden attırır. Başlarda para ile tüm dertlerini çözüyor gibi görünse de hayatı alt üst olmaya başlamıştır. Savaş başladığında, duygular, gitmek veya kalmak arasında kalır.
  • Hür Adam

Hür Adam 7 Ocak’ta vizyona girecek. Hür Adam filmi, Bediüzzaman Said Nursî‘nin 40 ile 70 yaşları arasındaki hayat hikayesini ve zorlu mücadelesini anlatan duygusal bir film…
Hür Adam 7 ocakta ülkemizde 13 ocak’tan itibaren de diğer ülkelerde gösterime girecek. Said Nursî‘nin hem yaşadığı dönemde hem de öldükten sonra eserleri ile her zaman Türkiye’de tartışmalara neden olmuştur. Halen günümüzde onun sosyal, imani ve siyasi görüşlerini benimseyen veya hiç tasvip etmeyen gruplar vardır. Hatta Nur cemaati denilen, Said Nursi görüşlerini benimseyen ve kitaplarını okuyan hiçte azımsanmayacak sayıda insan vardır..

Eveet benden bu kadar  ben kendi adıma bu 3filmden en çok tahmin edildiği gibi EYVAH EYVAH 2 yi merak ediyorum.. Herkese iyi seyirler :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea