20 Ocak 2011 Perşembe

21OCAK 2011 VİZYON FİLMLERİ

Bir haftayı daha geride bırakmaya hazırlanırken bu hafta vizyona girecek filmleri tanıtmadan olmaaz :)
Bu hafta bizleri beyazperdede 1i animasyon ,2si yerli olmak üzere toplam 6yeni film bekliyor olacak..
Gelelim filmlerimize :)

  •  Ağaç


Sekiz yaşındaki Simone, yeni ölen babasının bahçelerindeki dev ağacın yaprakları yoluyla ona fısıldadığından emindir. Babası, kısa süre sonra onları korumak için geri dönecektir. Fazla zaman geçmeden, Simone’un annesi ve erkek kardeşleri de ağacın bu özelliğine inanır ve bu bu sayede kendilerini emniyette hissederler.


  • Ayı Yogi 3D


Yaşadığı ormanda piknikçilerin yiyecek sepetlerini çalan, herkesin sevgilisi ayı yogi ve yakın dostu bo bo, 3 boyutlu gösterime girecek ilk sinema filmi ile karşımızda olacaklar.



  • Büyük sır


Yönetmenliğini Aaron Schneider yaptığı ve oyuncu kadrosunda Robert Duvall, Bill Murray, Gerald McRaney, Scott Cooper gibi isimleri bulunduran Büyük Sır sinemaseverler ile buluşuyor.

Uzun yıllar insanlardan uzak yaşayan ve herkesin korktuğu bir kişinin cenaze bahanesi ile insanların arasına girip yalnızlığından kurtulma çabasını anlatıyor.

  • Çölde Kutup Ayısı


En iyi yabancı film oscarına aday olan ve cannes film festivalinde ekibin bisiklete çıplak binerek ses getirmesi ile tanınan Belçika yapımı Çölde Kutup Ayısı Türk sinemaseverler ile buluşuyor.

Babası ve amcası ile bol alkol ve kadın içinde yaşayan bir çocuğun ergenlik döneminde geleceğini bu şekilde yaşamaka istememesi ile yaşadığı ikilem anlatılıyor.




  • Günah Keçisi (ŞAHİN K)


Günah Keçisi filmi senaryosu Alper Erze tarafından yazıldı ve filmin yönetmenliğini ise Cenk Özakıncı yapıyor. Filmde Almanya’daki zengin fakat mutsuz hayatını bırakıp sade bir yaşam arzusuyla Bodrum’a gelen Şahin K.’nın, şöhreti yüzünden yaşadığı yepyeni maceralar konu alınıyor.



  • Kutsal Damacana: Dracoola


Akıncı Kara Fuat bundan 600 yıl önce Transilvanya Valisi Vlad’ı yakalamış ve hapse atmıştır. Yıllarca hapiste kalan Vlad, çıktıktan sonra acımasızlığı ile ün salmış herkesi kazığa oturtmuştur. Tanrı’nın gazabına uğrayan Vlad halkının kanını içerek vampire dönüşmüş ve Kara Fuat’ın peşine düşmüştür. Yüzyıllar boyunca soyu Kara Fuat’a dayanan herkesi yok eden Vlad’ın son hedefi, Kara Fuat soyunun son temsilcisi Sebahattin’dir. Sebahattin, yetim olarak yetiştiği konakta çalışmaktadır. Bütün bu yaşananlardan haberi olmadan hayatını sürdüren Sebahattin’in karşısına bir gün gizemli bir adam çıkar… Transilvanyalı Vlad onun da izini bulmuştur..



------------------------------------------


Bu hafta bizleri bekleyen filmler bunlar.
Ben konuları ve fragmanları incelediğimde AĞAÇ filmini güzel buldum.
AYI YOGİ'nin maceraları da eğlenceli olabilir :)

Şimdiden herkese iyi seyirler,mutlu haftasonları dilerim .. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea