25 Ocak 2013 Cuma

25 Ocak - Vizyon Filmleri

Bahar taklidi yapan Ocak ayının son cumasından herkese merhaba :)
Okulların tatil olmasıyla beyaz perde bu hafta çocukları mutlu etmek adına olsa gerek cıvıl cıvıl.,haydi hep birlikte bu haftanın yenilerini inceleyelim.

*

  • Parker


Donald Westlake'in uzun soluklu roman serisinden uyarlanan film, işinde 'merhametiyle' ün yapmış hırsız Parker'ı odak noktasına alıyor. Zira Parker, paraya ihtiyacı olan insandan 'çalmamakla' tanınan, ahlaki değerleri de olan bir hırsız! Üstelik karşısına büyük bir mücevher soygunu fırsatı da çıkıyor ama Parker bu teklifi önce reddediyor. Sonra da karşısına çıkan emlakçı Leslie'nin planı yeniden teklif etmesiyle soyguna dahil oluyor! 



  • No


Diktatör Augusto Pinochet'i baskılarla ülkeyi referandum oylamasına götürmüştür. Muhalefet kanadı ise bu fırsatı kullanıp onu alaşağı etmek için, René Saavedra'nın yönettiği, "Hayır" odaklı ciddi bir reklam kampanyası başlatır. Bu kampanya, Augusto Pinochet'in sonunu getirecek ve tarihin yönünü değiştirecek midir?



  • G.D.O. Karakedi


İstanbul'un eski semtlerinden olan Balat'ta yaşayan ve kendi yağlarıyla kavrulan üç kardeş, taksicilikle hayatını kazanan Gürkan, pilavcılık yapan Orhan ve iflah olmaz biçimde aşık olan Duran... Herkes gibi yaşam mücadelelerini sürdürürken, sıradan dertlerini de çözmeye çalışan bu üç kardeşin hayatı bir gün başlarına gelen bir kazanın yol açtığı, cinayet, mafya, kız kaçırma üç geniyle allak bullak olur. 



  • Zarafa


10 yaşındaki Maki ile Fransa kralına hediye olarak gönderilen öksüz Zürafa’nın ebedi dostluk hikâyesi. Hassan, Mısır kralı tarafından küçük öksüz Zürafa’yı Fransa’ya götürmekle görevlendirilir. Ama Maki, küçük Zürafa’nın annesine söz verdiğinden, hayatını riske atmak anlamına gelse de, Hassan’ın bu görevini yerine getirmesini önlemek, Zürafa’yı yeniden doğduğu topraklara götürmek için her şeyi göze alır.



  • Kahraman Maymun (Marco Macaco)

Marco Macaco bir plaj polisi olarak çalışmaktadır fakat vaktinin bir çoğunu güzel Lulu nun kalbini çalmaya çalışarak harcar. Bir gün Marco nun rakibi Carlo, Marco nun sahilinde, dev bir maymun şeklinde bir kumarhane açar. Lulu Carlo dan çok etkilenmektedir. Kıskançlığı yüzünden bu esrarengiz kumarhaneyi sorgulamaya başlayan Marco, Carlo nun adayı ele geçirerek Lulu ya evlenme teklif etmeyi planladığını öğrenir. Marco, Carlo yu tutuklamaya kalkınca problem iyice büyür. Çünkü bu kumarhane aslında dev bir robottur.




*********************************


Herkese iyi h.sonları .. :)



Kaynak: Sinemalar.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea