14 Mayıs 2011 Cumartesi

13 Mayıs - Vizyon Filmleri

Merhabalar, güneş nihayet bugün yüzünü gösterdi artık yaz geliyo diye sevinmeye başlamalı mı , yoksa acele etmemek mi gerekiyor?
Olsun biz gene de hazır güneşi bulmuşken tadını çıkaralım öyle değil mi?
Dün bloglardaki genel problem nedeniyle post giremedik ve vizyon filmleri postu bugüne kaldı.
Bu hafta 6yeni film bizlerle.
Vampirli korku filmlerinden hoşlananlar için ;KUTSAL SAVAŞÇI,klasik bir aşk üçgenini konu alan;HAYALİ AŞKLAR,farklı hayatlara ışık tutan;KAR BEYAZ,ilginç bir konusu olan;KÜÇÜK BEYAZ YALANLAR,konusu çok da farklı olmayan bir diğer korku filmi olan;LANETLİ MİRAS ,ve KENAN DOĞULU'nun sesiyle hayat bulan animasyon;HOP..
  • KUTSAL SAVAŞÇI/PRIEST
TokyoPop 'a ait bir çizgi romandan uyarlanacak olan western-korku karışımı filmin senaryosunu Cory Goodman yazdı. Yüzyıllar sonra tahrip olmuş bir dünyada geçen film insan ırkı ile vampirler arasındaki savaşı anlatacak. Filmde yeğeni vampirler tarafından kaçırılan bir papaz kiliseye karşı gelecek. Bettany filmde Vampirlere karşı mücadele eden Papaz 'ı, Maggie Q ise onun ekibindeki savaşçılardan birini canlandıracak.
  • HOP
Animasyon ve live action harmanı olan HOP, işsiz güçsüz takılan Fred (James Marsden) ile yanlışlıkla yaraladığı ve iyileşmesi için evine aldığı Paskalya Tavşanı (Russel Brand) arasında geçen komik hikayeyi konu almaktadır. Fred dünyanın en kötü misafiri ile mücadele ederken, ikisi de büyümenin ne demek olduğunu anlarlar.

  • HAYALİ AŞKLAR / HEARTBEATS
2010 Cannes Film Festivali’nin Belirli Bir Bakış bölümünde yarışan film, bir aşk üçgenini anlatıyor. Film, Annemi Öldürdüm filmiyle uluslararası festivallerde büyük başarı yakalayan genç yönetmen Xavier Dolan’ın ikinci uzun metraj filmi.

  • KAR BEYAZ
On yaşındaki Hasan, iki kardeşiyle yaşam mücadelesi vermektedir. Babası hapiste, annesi şehirde bakıcılık yapmaktadır. Hasan, yaptığı ayranı şoförlere satarak geçinmektedir. Hasan o gün yine ayran satmaya çalışır, ama kimse almaz, evin yolunu tutar. Kurt seslerini duyunca paniğe kapılır, çamura düşer. Annesi ani bir kararla, çocuklarını yanına dönmek üzere hareket eder, durağa gelir. Hasan'ı sorar ve karlar içindeki oğluna ulaşır..

  • KÜÇÜK BEYAZ YALANLAR / LITTLE WHITE LIES
Talihsiz bir kazaya rağmen yıllık tatillerini deniz kıyısında geçirmeye karar veren Parisli burjuva bir arkadaş grubunun etrafında şekilleniyor bu film.Bu insanların hepsi sırlarla ve güvensizliklerle örselenmiştir.Mutlu bir evliliği olan Vincent, Max'e aşık olur;Marie Ludo'nun eski sevgilisidir;Eric Lea'yı aldatmaktadır; Antoine eski kız arkadaşına kafayı takmış durumdadır.Günler geçtikçe ilişkileri,sadakatleri ve dostluk bağları sınanacaktır..

  • LANETLİ MİRAS / LA HERENCİA VALDEMAR
Luisa Llorente, Victoria döneminde Valdemar’a ait bir binaya sahip olmak isteyen, bina vergilendirilmelerinde çalışan bir uzmandır.
Luisa, birdenbire ortadan kaybolur. Luisa’nın çalıştığı şirketin başkanı olan Maximilian, Luisa’yı bulmak için Nicholas Tramel isimli bir dedektif ile anlaşır. Aslında bilmedikleri bir şey vardır: İlk kaybolan Luisa değildir.

================================
Herkese mutlu bir h.sonu dilerim :)

Kaynak: *sinemalar.com *youtube

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea