20 Mayıs 2011 Cuma

20 Mayıs - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba dün gece ne yazık ki Kütahya'da meydana gelen depremle sarsıldık,Bursa da yoğun hisseden iller arasındaydı sarsıntıyı,neyse ki zararsız atlatıldı.Bir daha böyle birşey yaşamamayı diliyorum..
HERKESE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN..

Bu hafta vizyona 8yeni film giriyor :
  • BAŞKA BİR YERDE / SOMEWHERE
Film,çılgın ama mutsuz bir hayat yaşayan bir Hollywood yıldızının günün birinde 11 yaşındaki kızı tarafından ziyaret edilmesiyle gelişen olayları anlatıyor.Baba-kız rolünde Stephen Dorff ve kendine ablasından çok daha iyi bir kariyer inşa eden Elle Fanning'i izleyeceğiz.
  • KADIN İSTERSE / POTICHE
Fransa’nın kuzeyindeki Sainte-Gudule kasabası; sene 1977. Suzanne fabrikasını ve ailesini demir yumrukla yöneten varlıklı sanayici Robert Pujol’ün itaatkâr ve evine bağlı karısıdır. İşçiler greve giderek Robert’ı rehin aldıklarında fabrikanın yönetimi ellerine kalır; becerisi ve iddiasıyla herkesi şaşırtır. Ancak kocası, serbest kalıp çıktığı deniz yolculuğundan dinlenmiş ve formunu kazanmış olarak döndüğünde işler karışır. Kadın İsterse siyaset, intikam, eşit haklar ve kadının toplumdaki yeri üzerine deli dolu bir komedi.

  • MİSAFİR
Oktay, uzun yıllardır yaşadığı Paris’ten memleketi Kütahya’ya geldiği ilk gece, bunca yıldır onu evinden uzakta tutan nedenlerle bir kez daha yüzleşir. Şehri yeniden terk etmek üzereyken, tesadüf eseri kapısından içeri girdiği bir uzak akraba evinde Ayşe ile karşılaşır.
Ayşe, dört duvar arasından ibaret olan küçük dünyasına sığamayan, evliliğinde mutsuz, taşralı bir kadındır. Oktay ve Ayşe, yıllar sonra birbirlerinde mutluluğu bulurlar. Mutluluğu sürdürebilmenin tek yolu ise, Ayşe’nin Oktay ile birlikte Paris’e gitmesidir.
Ayşe, belki de ilk kez mutlu olabilme fırsatıyla, hayat diye bildiği her şey arasında bir tercih yapmak zorunda kalır. Ayşe’nin kararı, hiçbir yerde evinde hissedemeyen Oktay’ın, kendi hayatındaki “misafir”liğinin sona erip ermeyeceğini de belirleyecektir..
  • İHANET / PARTIR
Suzanne kırklı yaşlarında, iki genç çocuk annesi bir doktor eşidir. Çocuklarını yetiştirmek için bırakmak zorunda kaldığı eski mesleği fizyoterapistliğe tekrar başlamaya karar verir. Kocası arka bahçelerine bir muayenehane yaptırmasına izin verir. İnşaat işinin başındaki kişi ise zor işlerin adamı Ivan’dır. Suzanne her şeyden vazgeçip tutkularını doya doya yaşamaya karar verir.

  • KARAYİP KORSANLARI: GİZEMLİ DENİZLERDE / PIRATES OF THE CARIBBEAB: ON STRANGER TIDES
Yeni bölümde Jack sparrow geçmişte tanıdığı bir bayanla karşılaşıyor ve daha sonra bu bayanın Kara Sakal Ian McShane'in kızı olduğunu oğreniyor. Kızı da babası gibi, Jack Sparrow'u ölümsüzlüğün çeşmesini bulmak için durmak bilmeyen maceralara sürüklüyor.

  • TÜRKAN
Cüzzamla savaş ve eğitim konusunda sadece ülkemizde değil, tüm dünyada örnek alınacak girişimlere imza atmış Türkan Saylan’ın yaşamını beyazperdeye aktaran film, Türkan Saylan’ın ikinci ölüm yıldönümü olan 19 Mayıs 2011'de vizyona girecek. Sürprizlerle dolu konusu, duygu yüklü sahneleri ve bilinmeyenlere ışık tutan senaryosuyla Türkan, bizi zamanda bir yolculuğa çıkaracak.

  • BEASTLY
Mary Kate Olsen ve Vanessa Hudgens bildiğimiz güzel ve çirkin filminin modern versiyonu olacak Beastly adlı film için bir araya gelmişler.

  • ŞOV BİZINIS
Unkapanı müzik dünyasının komik ve gerçekçi hikayeleri... Radyo Dj olarak çalıştıkları günlerde plakçılar çarşısında yaşanan komik olaylar kendilerine anlatıldığında çok şaşırdıkları komik olayları kaleme alan filmin genç yapımcıları, 'Bu komedi filminde yaşanmışlıklar ön planda tutuldu.' diyorlar.
Şöhret olma umuduyla yurt dışından gelen bir gencin önce parasını kaptırdı gibi göründüğü bir sahtekar yapımcıya kaset yaptırmasının hikayesi. Şov Bizinıs şöhret olmanın komedisi...


===========================
Herkese mutlu bir h.sonu dilerim :))

Kaynak : *sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea