17 Haziran 2011 Cuma

17 Haziran - Vizyon Filmleri

Selaaammmm işte gene sizlerleyiim :)
Telaşelerim bitti uzun zamandır yapamadığım vizyon filmleri postuyla araya son verelim istedim ,iyi yapmışım değil mi?
Hadi başınızı şişirmeden filmlere geçelim :)

  • DEMİR KAPILAR / IRON DOORS
Genç bir adam kendini demir kapılarla dolu bir alanda bulur. Hayatını kaybetmeden önce buradan çıkmanın bir yolunu bulmak zorundadır.

  • KAYIP HAZİNE / ST. TRINIAN'S 2
Müdüreleri Miss Fritton’ın ünlü bir korsanla bağı oldugunu keşfetmeleri üzerine St Trinian kızları gömülü hazinenin peşine düşerler..

  • MUTLU AZINLIK / HAPPY FEW
Bir takı dükkanında tanışan Rachel (Marina Fois) ile Vincent (Nicolas Duvauchelle) eşleriyle birlikte bir akşam yemeği düzenlerler. Çiftler kuralları belirlenmemiş bir eş değiştirme programı uygularlar. Nevarki kıskançlık ve acımasızlık hemen devreye girecektir.

  • MUTLUYUM, DEVAM ET / HAPPYTHANKYOUMOREPLEASE
Altı New Yorklu; aşk, arkadaşlık ve zor da olsa büyümek... Bu ödüllü bağımsız romantik komedinin senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusu How I Met Your Mother'da Ted Mosby rolüyle tanıdığımız Josh Radnor. Metroda ailesini kaybeden bir çocuğu evine getiren Sam, çocukla zor da olsa samimi olmayı başarır. Yazarlıkta zorlanan Sam'in hayatında fazla arkadaşı da yoktur: Kimseye bağlanamayan Annie, Los Angeles'a taşınmaya karar veren Charlie ile Mary ve bir kabarede şarkı söyleyen Mississippi, tek yakınlarıdır...
  • SUPER 8
    Yıl 1979...Nevada'da Area 51' adıyla anılan gizli bir askeri bölgeden Ohio'ya çok özel bir kargo taşınmaktadır. Bu kargoyu taşıyan yük trenine intihar saldırısı gerçekleştirilir ve tren raydan çıkar.  Ancak tren kazası, bu özel kargonun serbest kalmasına neden olur. Dünya bunun sonuçlarını yaşayacaktır.
  • TEHLİKELİ YOL / ROUTE IRISH
    Askerliklerini de birlikte yapan Liverpool'lu iki çocukluk arkadaşı, Fergus ve Frankie'nin öyküsünü anlatıyor Tehlikeli Yol. 2004'te terhislerinden sonra çok yüksek bir maaş teklifini reddedemeyen iki arkadaş, Irak'ta özel bir güvenlik firmasında çalışmaya başlar. Frankie 2007'de, savaşta en tehlikeli bölge, Bağdat Havaalanı'nı ABD ve İngiliz ana üslerinin bulunduğu Yeşil Bölge'ye bağlayan "Route Irish" adı verilen yolda öldürülünce Fergus, olayın basit bir tesadüften öte olduğunu düşünür ve hem öfke hem de intikam duygularıyla bu cinayeti araştırmaya başlar.
  • ÖFKELİ ÇILGINLIK KARAMSAR ÇİLE
    Çukurova 1960.. Toros Dağlarının uzak bir köşesinde,kara kıl çadırının içinde Zeynep hamileliğinin son gününe uyanır.Uzaklardaki sarp kayalıklarda 3 gündür aç olan Çoban, çoktan uyanmış ve sürüsünün peşindedir.Eşek hapishanesinin sorumlusu Bekçi,öfkeli ve nefret dolu bir adamdır.Dağlara doğru bir eşek sırtında getirilen Gani Efendi,aslında son derece gönülsüz çıktığı bir yolculuktadır,çünkü artık yaşlı,yorgun ve hastadır.Memet,Haso ve Hamo buraya getirdikleri Gani efendinin yardımıyla define bulacaklarına yürekten inanmaktadırlar. Üzerlerinden geçen ve dağlarda alçak uçuş yapan bir jet bu bir avuç insanın sonsuz korkularıdır..
     
---------------------------------------------------
Herkese mutlu bir haftasonu dilerim :)

Kaynak:Sinemalar.com*

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea