20 Temmuz 2012 Cuma

20 Temmuz - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba :)
Ramazan geldi hoşgeldi,günler biraz zor geçecek gibi ama umutsuzluk yok :)
Haydi yeni filmlere göz atalım biz ;)
  • İsyan (Lockout)


Bir komplo oyununa alet olduktan sonra casuslukla suçlanan eski ajan Snow'a özgürlüğünü yeniden kazanma fırsatı sunulur. Fakat karşılığında üstlenmesi gereken görev oldukça zorludur. Zira Amerikan başkanının kızı Emily kaçırılmış ve yüksek güvenlikli bir uzay üssüne hapsedilmiştir. Snow en sıradışı yöntemlerle Emily'yi kurtarmaya çalışacaktır..


  • 205: Korku Odası (205: Zimmer Der Angst - 205: Room Of Fear)


205 nolu odada neler oldu? Neden hiç kimse orada bir yıldan fazla kalmaya cesaret edemedi? Tüm bunlar 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Katrin'in umrunda değildi, onu ilgilendiren tek şey yurtta boş bir oda vardı ve bunun anlamı evinden ve baskıcı babasından uzakta özgürlük demekti. Yeni odasına taşınan Katrin yeni arkadaşlar, akşam partileri, seks ve uyuşturucuyla dolu yeni dönemine başlar. Ancak çok geçmeden neden kimsenin Oda 205'e taşınmak istemediğini anlayacaktır.


  • Miss Bala


Laura Guerrero Meksikalı genç, güzel ve hırslı bir kadındır. Hayattaki en büyük ideali ise güzellik yarışmasında birinci gelmektir. Tesadüf eseri bir gece kulübünde narkotik polislerince işlenen bir katliama tanık olunca, hayallerine ulaşmasının yegane yolunun uyuşturucu şebekesiyle işbirliği yapmaktan geçtiğini anlar.


  • Sahte Gelin (The Decoy Bride)


Ünlü bir Hollywood yıldızı bir İskoç adasında evlenmeye karar verir ve peşine magazinci ordusu takılır. Katie ise İskoçya’da yaşayan sıradan bir kızken, Hollywood yıldızını paparazilerden uzaklaştırma görevi bir anda ona kalır.


  • Yasak Aşk (A Royal Affair)


Akıl hastası bir kral ile evli olan genç bir kraliçe, kralı tedavi etmeye çalışan doktora aşık olur ve aralarında gizli bir ilişki başlar. Bu tutkulu yasak aşk bir ulusu baştan aşağıya değiştirecek bir devrimin de öncüsü olacaktır.


  • Hizmetkar Albert Nobbs


19. yüzyıl İrlanda’sında hayatta kalabilmek adına, Dublin’in en gösterişli otelinde uşak olarak çalışabilmk için erkek kılığına giren bir kadının hikayesi.


  • Ölüm Uykusu (Mientras Duermes - Sleep Tight)


Cesar mutlu olamamaktan muzdarip bir apartman görevlisidir. İnsanlar mutlulukları paylaşadursun, o da etrafındaki herkesle mutsuzluğunu paylaşıyor. Bir kapıcı olarak çalıştığı için de apartman sakinlerini mutsuzluğuna hedef seçiyor. Cesar, sürekli mutluluk saçan ve gülümseyen Clara'yı mutsuz etmeyi kafaya koyuyor. Sonra işler biraz çatallanıyor. Mutsuzluğun insan hayatına nasıl da kolayca sokulduğunu ve bir daha gitmemek üzere yerleştiğini hayretle göreceğiniz bir İspanyol yapımı.


  • Barbara


Almanya'nın Batı ve Doğu olarak ikiye bölünmüş olduğu döneme götürüyor. Doğu Berlin'den uzaklaştırılmasının ardından ülkeden kaçma planları yapan çocuk cerrahı Andre, geldiği bu kırsal bölgede Barbara ile tanışınca hayatının önceliklerini rafa kaldırarak aşkın tadını çıkarmaya başlar...


  • Özgür Adamlar (Les Hommes Libres - Free Men)

II. Dünya Savaşı sırasında Paris'te geçen filmin konusu; Nazi işgali altındaki şehirde ufak çaplı kara borsa işleri yapan Cezayir asıllı genç göçmen Younes (Tahar Rahim) tutuklanır ve işkence ile tehdit edilerek; Paris Camii'sinde gizlenen bir cemat ile Yahudi'lere sahte kimlikler temin ettiğinden şüphenilen Ben Ghabrit (Michael Lonsdale) isimli bir haham hakkında casusluk yapması için zorlanır...




****************************

Herkese hayırlı ramazanlar,iyi h.sonları .. :)

Kaynak:Sinemalar.com , youtube




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea