12 Ekim 2012 Cuma

12 Ekim - Vizyon Filmleri

1 hafta aradan sonra tekrar merhabaaaa :) 
Bu hafta vizyon durulmuş durumda 3 yeni  film bizleri bekliyor ;
  • Tetikçiler (Looper)

Tetikçiler, zamanda yolculuğun mümkün olduğu 2077 yılında geçiyor. Yasadışı ilan edilen bu zamanda yolculuğu yalnızca mafya kullanmakta ve ortadan kaldırmak istediklerini geçmişe yollayarak tetikçiler tarafından öldürülmelerini sağlamaktadır. Gelecekten gelen kurbanları öldüren uzman tetikçilerin en iyilerinden biri Joe'dur. Ne var ki, Joe'nun yeni kurbanı, 30 yıl sonradan gelen kendisidir. Hedefini öldüremeyen Joe, bu işi çözmelidir, yoksa kendisi de öldürülecektir.


  • Uzun Hikaye


İstasyonda başlayıp istasyonda biten uzun bir hikâye anlatılıyor. Bulgaristan göçmeni Ali ile annesiz yetiştirdiği oğlunun başından geçen olayları ‘göç’ gerçeği etrafında anlatan bir hikâye



  • Başka Bir Kadın (La Vie D’une Autre)


29. yaş gününü kutladıktan sonra sevgilisiyle beraber uykuya dalan Marie uyandığında bambaşka gerçeklerle karşılaşır. 10 yaşında bir çocuğu olan anne, zengin bir iş kadını ve çok sevdiği adamla düşman iki yabancı olarak uyanmıştır. Gençliğinde çok sevdiği insanların hiç biri hayatta değildir. Marie, onları nasıl kaybettiğiyle ilgili olarak kendisini sorgular.



**************************

Herkese iyi h.sonları .. :)


Kaynak:Sinemalar.com


Dip Not: Bu haftaki filmlerden UZUN HİKAYE  ve BAŞKA BİR KADIN filmlerini çokça merak ediyorum.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea