5 Ekim 2012 Cuma

5 Ekim - Vizyon Filmleri

Selam millet :)
Yazmaya devam diyorum ama son hafta yoğunluktan elim pek gitmemiş,beni hoş görün en kısa zamanda düzeleceğim söz! :)

*
Ekim ayı beraberinde beyazperdeye 8 yeni film getirdi,bakalım bunlar nelermiş ?
  • Aşk Yeniden (Hope Springs)


Kay ve Arnold sadık bir çifttir. Kay evlilik hayatını biraz canlandırmayı ve kocasıyla yeni bir bağ kurmayı istemektedir. Küçük bir kasabada faaliyet gösteren, meşhur bir çift terapistinin adını duyunca, şüpheci ve bildiğinden şaşmayan kocasını, bir hafta evlilik terapisi almak üzere uçağa bindirmek için ikna etmeye kalkışır. Birbirlerine aşık olmalarını sağlayan o kıvılcımı yeniden bulmak istemektedir.



  • Takip: İstanbul (Taken 2)

İlk filmde Liam Neeson'ın kızını kaçıran ve yine Neeson tarafından öldürülen çete elemanlarından birinin babası, bu sefer intikam için Neeson'ın İstanbul'da tatil yapan karısını kaçırıyor. Emekli CIA ajanı Bryan Mills de bu sefer kızının yardımıyla bunu yapanları tek tek avlayacak..



  • Striptiz Kulübü (Magic Mike)

Erkek striptizci olarak çalışanların dünyasında yaşadıklarını konu alacak filmde; Magic Mike, yeni başlamış bir dansçıya bu iş ile ilgili ince detayları öğretecek olan erkek striptizcinin hayatı konu alımaktadır.


  • Gölgede Dans (Shadow Dancer)

Film, karşı tarafa geçerek MI5 için çalışmaya başlayan eski bir IRA üyesinin hayatına odaklanıyor. Filmde eski bir IRA (İrlanda Cumhuriyet Ordusu) üyesi olan bir kadının İngiltere'nin MI5 (Military Intelligence Section 5) için  bir muhpire dönüşmesi anlatılıyor.


  • Güneş Yanığı 2 (Burnt By The Sun 2)

Mikhalkov’un üçlemesinin tam on altı yıldır beklenen ikinci bölümü, Oscar’lı Güneş Yanığı’nın bittiği noktanın beş yıl sonrasından devam ediyor. Mikhalkov’un canlandırdığı kahramanımız Albay Kotov ilk filmin sonunda idama mahkûm edilmesine rağmen canını kurtarmış, İkinci Dünya Savaşı’nda cephede savaşmaktadır. Karısı Maroussia öldüğüne inanmakta, kızı Nadia ise ondan nefret etmektedir. En kötüsü de, ezeli düşmanı hain Mitya suikastten kurtulmuştur ve Stalin’in emirleri uyarınca Kotov’un peşine düşmüştür.


  • Cennetteki Çöplük (Der Müll im Garten Eden)


Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Karadeniz'de Trabzon şehri Sürmene ilçesine bağlı Çamburnu Beldesi'nde yıllardır çöp depolama alanı yapmak istiyor. Film de buna karşı insanların on iki yıldır sürdürdüğü mücadele ve bu depolama alanının konusu anlatılıyor.



  • Hayatımın Kararı (Tot altijd)


Gerçek bir olaydan yola çıkan, Nic Balthazar imzalı HAYATIMIN KARARI (Time of My Life), Belçika’da ötenazinin yasalaşmasına neden olan olaylar zinciri üzerine kurulu. Gençliklerinden beri birlikte olan dört arkadaştan Mario’ya MS teşhisi konulması hepsinin hayatını alt üst ediyor. Başarılı bir politikacı olma yolundaki Mario, ülkesinde ötenazinin yasalaşması için bir mücadeleye başlıyor.


  • Sammy’nin Maceraları 2 (Sammy 2)


Birbirinin en yakın dostu olan iki deniz kaplumbağası, Sammy ve Ray mercan adasında kumun ve denizin tadını çıkarmakta ve daha yumurtadan yeni çıkan kaplumbağa yavruları Ricky ve Ella'yı denize götürmektedir. Aniden, yanlarına yasak bölgede avlanmaktan hiç çekinmeyen bir avcı yanaşır ve tuttuğu gibi, ikisini, Dubai'de turistlere gösterilecekleri özel bir akvaryuma götürür. Çeşit kaçış denemesinden sonra güney denizlerine doğru yol alırlar.




******************

Herkese iyi h.sonları.. :)


Kaynak: sinemalar.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea