15 Şubat 2013 Cuma

15 Şubat - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba !
Şubat ayının bahar gibi günleri sona erdi ve gerçek yüzünü gösterdi.
Hava tam sinema havası hadi bakalım h.sonu için seçenekler nelermiş ;
  • Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün (A Good Day To Die Hard)


1988'deki ilk Zor Ölüm’den beri John McClane (Bruce Willis) kendini yanlış zamanda yanlış yerde buluyor, yetenekleri, cesareti ve yöntemleri sayesinde her zaman ayakta kalan son insan oluyor, bu  karakteri de onu teröristlerin gözünde bir numara yapıyor. Şimdi, McClane ömrünün en büyük mücadelesi ile karşı karşıya, bu sefer olay uluslararası boyutta, oğlu Jack hapishaneden kaçan acımasız Rus lideri tarafından kaçırılır, baba ve oğul McClane birbirlerini yaşatabilmek ve dünyanın güvenliğini korumak adına yeraltı güçlerine karşı beraber çalışmalıdır. 





  • Oyunbozan Ralph (Wreck It Ralph)

Walt Disney Animation Studios, bu kez bir atari oyunu kahramanı olan Ralph'ın hikayesini anlatıyor.



  • Acı (Pieta)

Güney Koreli yönetmen Kimki Duk'un son filmi Acı, kimsesiz bir adamın hayatını konu alıyor. Tefeciler ile çalışan ve "tahsilatta her yol mübahtır" ilkesiyle çalışan Gang Do'nun kaybedecek hiçbir şeyi yoktur; bu yüzden oldukça zalimdir. Fakat bir gün karşısına annesi olduğunu iddia eden bir kadın çıkar ve Gang Do, hayatını yeniden sorgulamaya başlar. 


  • Taş Mektep


Kayseri Lisesi'nin son sınıfındaki 62 öğrenci 1920-1921 yıllarındaki öğretim döneminde okullarını terk ederler. Tek amaçları Sakarya Meydan Savaşı'na katılıp orduya destek olmaktır. Bu 62 genç nefes Kurtuluş Savaşı'nın en çetin çatışmalarının yaşandığı günlerde vatanları uğruna şehit olurlar.



  • Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda


Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi  Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikna etmek için çeşitli taktikler uygulamaya başlar. Didem evlenme teklifi beklerken, Cem yeni filminde başrol oynadığı Gözde'yle (Özge Ulusoy) tanışır ve filmine konsantre olur.  Bunun üzerine kıskançlık krizlerine giren Didem, Cem'i yakın  takibe alır. Bu takip esnasında erkeklerin  Antalya "Adam&Eve Otel"de bekarlığa veda partisinde olduklarını öğrenir.  Böylece komik ve romantik bir macera başlar. Kızlar erkeklerin bekarlığa veda partisinde neler yaptıklarını görmek için oryantal kılığında otele sızarlar.  





****************

Herkese iyi h.sonları .. :)


Kaynak : Sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea