1 Mart 2013 Cuma

1 Mart - Vizyon Filmleri

Ta taaaaaaa :)
Mart ayı geldi hoşgeldi !
Hava soğuk ama güneş pırıl pırıl o da yetiyor insana :)
Geçen hafta vizyona giren 'Kelebeğin Rüyası' 'nı izleme fırsatını henüz bulamamışken hop cuma geliverdi ve yeniler vizyonda!
Tanıtmak gerek :)
  • Sefiller (Les Miserables)



Victor Hugo'nun 19. Yüzyıl Fransa'sında geçen klasik romanından kurgulanan başarılı sahne müzikalinin bu uyarlamasında şartlı tahliyeyle salınmış Jean Valjean kurtuluş aramaktadır.Mahkum 24601, Jean Valjean hapishaneden şartlı tahliyeyle çıkmıştır ve inatçı müfettiş Javert'ten uzak durmaya çalışırken bir yandan da yeni bir hayat kurmaya çalışmaktadır. 



  • Sevimli Canavarlar 3D


Canavarlar Dünyası adlı kendilerine has bir diyarda yaşayan ve enerji toplamak için arada bir insanların bulunduğu ortamlara gelmek zorunda kalan canavarların öyküsünü anlatıyor. Geliyorlar, çünkü Canavarlar Dünyası'nın enerji kaynağı, canavarlar tarafından korkutulan insanların attığı çığlıklar. Gerçekte kötü niyetli olmayan bu tuhaf yaratıklardan Sully (ses: John Goodman) günün birinde kazara küçük bir kızı da Canavarlar Dünyası'na getirince, tek gözlü arkadaşı Mike (ses: Billy Crystal) başta olmak üzere tüm canavarlar dehşete kapılıyor. Neden mi? Çünkü Canavarlar Dünyası'ndaki inanışa göre insanlar toksik etki yapıyorlar ve küçük kızın varlığı onlar için bir salgın hastalık tehdidi anlamına geliyor...



  • Suç Çetesi (Gangster Squad)


Paul Lieberman tarafından yazılan bir makale, 1940’ların Yahudi Mafyasında yer alan Meyer Harris “Mickey” Cohen’in kişisel profilini ve mafyanın gerçek, gizli ve kayıt dışı kalmış hikayesini anlatıyor.



  • Timothy Green’in Sıradışı Yaşamı (The Odd Life Of Timothy Green)


Stanleyville isimli küçük bir kasabada yaşayan ve aile olabilme umuduyla yanıp tutuşan Cindy ve Jim Green (Jennifer Garner - Joel Edgerton) çiftinin bir türlü çocukları olmamaktadır. Bir gün, bebekle ilgili tüm dileklerini yazıp bir kutuya koyarlar ve arka bahçelerine gömerler. Kısa süre sonra, fırtınalı bir gecede evlerinde beliren Timothy isimli bir çocuk çiftin yaşamını sonsuza değin değiştirir.



  • Muhteşem Yaratıklar (Beautiful Creatures)


17 yaşındaki Ethan Wate (Alden Ehrenreich), aylardır aynı rüyayı görmektedir. Gizemli bir genç kız, kendisini bir İç Savaş alanında beklemektedir. Ethan karşı konulamaz biçimde onunla olmak istemektedir fakat bilinmeyen bir tehlike vardır - ve her seferinde bir yıldırım çarpar ve Ethan kıza ulaşamadan onu öldürür.
Bu rüyalar dünyasındaki tehlike bile Ethan’ın gerçek hayatta Gatlin, Güney Carolina’da uyadığı hayatına tercih edilirdir. Burası küçük ve 21.yüzyıla ayak uyduramamış, tutucu bir kasabadır; burada hiçbir şey asla değişmez ve hiçbir şey olmaz. Annesinin ani ölümünün ardından tamamıyla içine kapanın babasıyla eve tıkılan Ethan, ancak kitaplarda okuyabildiği hayatlara hasret duyar.
Fakat Ethan’ın sıradan hayatı, gotik Ravenwood Manor’un münzevi sahibi Macon Ravenwood (Jeremy Irons)’ın yeğeni olan Lena Duchannes (Alice Englert) adlı güzel ve gizemli kızın gelmesiyle sarsılır. Ethan aniden Lena’ya tutulur; her ne kadar bela bu kızın peşini bırakmıyor gibi görünse de ve onun kontrolünün ötesinde güçlere sahip olan bir Caster olduğu aşikar olsa da. Kasaba muhafazakar Bayan Lincoln (Emma Thompson) tarafından yönetilmektedir ve kızın sürgüne gönderilmesini ister. Even Gatlin’in her şeyi bilen kütüphanecisi  Amma (Viola Davis), tarihin tekerrür etmesinden korkar - 16.yaşına yaklaşan Lena’nın aile sırrının ve lanetin yeniden belirmesinden. Bir Caster’ın Aydınlık ya da Karanlık’ın güçlerince seçildiği bir zamandır.
Fakat Lena’nın kaderi onu ve Ethan’ı karmakarışık büyülerin ağına ve kaçışı olmayan bir tehlikeye çoktan lanetle mühürlenmiş olabilir.



  • Hoca


Evlenmek üzere olan genç çift Aliakbar ve Gunel düğünlerini Bakü'de planlarken, Karabakh'da Aliakbar'ın kasabasına bir saldırı planlanmaktadır. Düğün hazırlıkları tüm hızıyla sürerken, hala askerlik görevini yapan Aliakbar ve arkadaşları, hiç gelmeyen destek ordusunu beklemektedir. Gelinin babası ziyaretçileri ağırlarken, bir yüzük ve ufak bir oğlan çocuğu, çılgına dönmüş Gunel'e umut verir. Bir aşk, savaş ve aksiyon filmi olan Hoca, günümüzde hala gündemde olan soruları soruyor; Savaşa kimin ihtiyacı var, ve sonuçları neler?



  • Hititya: Madalyonun Sırrı


Özel güçlere sahip üç çocuk, tehlike altında bir anne ve iyiliğin kötülükle amansız savaşı...
Anneleri gizemli bir şekilde ortadan kaybolan üç kardeş, bir gün, kendilerini bambaşka bir evrende, Hititya’da bulur. Burada, özel güçlere sahip olduklarını, annelerinin bir tanrıça olduğunu ve dünyayı kötülükten ancak onların kurtarabileceğini öğrenirler. Ancak bu tehlikeli macerada öğrenecekleri sadece bunlarla sınırlı değildir.
Savaşçı dedeleri Taruyla, Hititya halkıyla, esir edilmiş çocuklarla ve kötülüklerin efendisi Zabab ile karşılaşan üç kardeş, en büyük keşfin içlerinde gizli olduğunu fark edecektir.   
Acaba Alaz, Yaman ve Nehir Zabab’ı yenip, annelerini kurtarmayı başarabilecek midir? Zorlukları beraberce atlatmaya kararlı olan birbirinden çok farklı üç kardeşin, iyiliği, sevgiyi ve cesareti keşfedişinin öyküsü…





***********************


Herkese iyi h.sonları.. :)



Kaynak: Sinemalar.com








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea