21 Aralık 2010 Salı

2010 hitleri #saç bakımı#

Eveett sizlere geride bırakmaya hazırlandığımız 2010'un hitlerini parça parça açıklamaya başlıyorum..Önce saç bakımdan başlayalım.Şampuan,saç kremi,bakım kremi vs. vs. severek kullandığım saç bakım ürünlerini sıralıyorum sizlere :)

*1* Gliss Onarıcı Şampuan : Bu şampuanı bu sene kullanmaya başladım ve 6tane bitirmişimdir herhalde kokusu diğer şampuanlar gibi güzel olmasa da saçlara çok güzel geliyor yumuşacık yapıyor saç uçlarının tel tel ayrılma olayı diye bişey kalmıyor.Favorim :)


*2*Gliss Sıvı Saç Kremi : İşte bu tam bir mucize :) Banyodan çıktıktan sonra ıslak saça eşit miktarda sıktıktan sonra saçlarımı tarayıp kurutuyorum .Durulama işlemi yok .Ben genelde durulanmayan saç kremlerini saçı ağırlaştırıp çabuk yağlandırmasından dolayı  pek tercih etmem ama bu üründe öyle bir problem olmadı.Bu ürünün de tek eksisi biraz daha güzel kokabilirdi diyorum .



*3* Gliss Saç Bakım Maskesi : Kuru-yıpranmış saçlar için olanını tercih ettiğim bu maske duştan çıkmadan tüm saça uygulanıp 5dk beklendikten sonra durulanıyor.Saçları inanılmaz yumuşak yapıyor . Gliss ürünleri içinde kokusunu en beğendiğim ürün bu maske :) Haftada 1 uyguluyorum.




*4* Gliss Isıya Karşı Koruyucu Kür : Saçlarım düzleştirici,fön,maşa,tost gibi işlemlerden çok çabuk yıpranıyor hele ki saçlarımın çok ince telli olduğunu da hesaba katarsak zavallı saçlarım diyorummmmm :( İşte bu kür saçlarımı ısıyla karşı karşıya bırakmadan önce uyguladığım bir ürün..Çok memnunum.


*5* Veeee 2010 saç bakım hitlerimin son parçası Pauline Exra Blond Saç Açıcı Sprey! : Saçlarımın doğal rengi açık kumral ve şuanda boya yok saçlarımda eğer sizinde saçlarınızın doğal rengi koyu değil ve saçınızda boya yoksa mutlaka denemelisiniz.Ürün ıslak saça uygulanıyor.Yazın güneşte,kışınsa fön makinasıyla kurumaya bırakılıyor.Saçınızın ister belli tutamlarına isterseniz tamına uygulayabilirsiniz.2-3 kullanım sonrasında farkı göreceksiniz renkte doğal bir açılma oluyor ben ilk baş alt tutamlarda bir deneme yapıp daha sonra uyguladım ki sonuç sürpriz olmasın :)
Ürünün eksisi - kokusunu beğenmiyorum ve tene temas ettiğinde (genelde elinize) minik minik beyaz lekeler yapıyor .(5*10dk ya geçiyor korkmayın=) )



Eveeettt benim için 2010 saç bakım hitleri bunlardı  :)
#2010 hitleri #dosyasının  devamı ilerleyen günlerde bekleyin :))

4 yorum:

  1. bence süperlerr! neden ki ben kokusunu da beğeniyorum çokk .) yalnız şu saç maskesiyle, saç açıcı sprey*i hala deneyemedim.. çok merak ediyorum .)
    sinem*

    YanıtlaSil
  2. yoruma anca bakabildim k.bakma :(
    bilmiyorum ki benim maske hariç diğer ürünlerin kokusu pek içimi açmıyor.
    maskem de artık sonuna geldi önümüzdeki hafta bi kozmetik alışverişi yapmam gerekiyor :))
    saç açıcı sprey de 3*4kez kullandım biraz ara verdim bu hafta tekrar kullanıcam :))

    YanıtlaSil
  3. saç açıcı spreyle saçını açtığında kaç ay dayanabiliyor?

    YanıtlaSil
  4. merhaba.
    saç açıcı spreyi boya gibi düşünme diplerden kendi saçın geldikçe açık renk aşağıya kayıyor ,zaman geçtikçe biraz matlaşıyor tabii ki :)

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea