5 Nisan 2013 Cuma

5 Nisan - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba!
Parçalı - bulutlu,kısmen hasta günleri geride bıraktım :)Çok şükür!
Geçen hafta tam da iyileştim derken tekrar Dr. tekrar ev hapsi verdi,bana arkadaşlık etsinler diye de bir torba ilaç ve iğne! Nasıl bir gripmiş geçmek bilmedi.Sağlık gibisi yok ,nihayet kavuştuk birbirimize ÇOK ŞÜKÜR :)

*
Bu hafta vizyona tam 7 yeni film giriyor,gelin hep birlikte inceleyelim.

  • Sıcak Kalpler (Warm Bodies)


Film, "R" isimli bir erkek zombinin kurbanlarından birinin kız arkadaşıyla tehlikeli bir ilişkiye başlamasını anlatacak. Bu ilişki, başta R olmak üzere tüm zombileri değiştirecek zincirleme bir reaksiyonun ilk adımı olacak...



  • Öldüren Tutku (Passion)


Genç bir iş kadını, çalıştığı şirkette fikri patronu tarafından çalınınca, intikam için cinayete kadar uzanan bir plan yapar.



  • Aşk, Şimdi! (Now Is Good)


Tessa Scott (Dakota Fannig), lösemi hastalığına yakalanmış, gördüğü dört yıllık kemoterapi tedavisinin ardından doktorlar tarafından iyileşemeyeceği yönünde teşhis konulmuş gencecik bir kadındır. Ölümü kabullenen çaresiz Tessa son günlerini hastanede tedavi olarak ya da acı çekerek geçirmeyi istemez. Bu süreci sevdikleriyle birlikte olabileceği hayat dolu anlarla değerlendirmeye karar veren genç kadın ölmeden önce yapmak istediklerini sıraladığı bir liste hazırlamaya koyulur, Adam (Jeremy Irvine) adlı genç bir çocuk Tessa'ya bu zor günlerinde destek olurken listeyi tamamlamasına da yardım eder. 



  • Koşulsuz Sevgi (Broken)


11 yaşındaki Skunk, şeker hastası ve havalı bir kızdır. Yaz tatili tatlı umutlar getirir Skunk’a. Ta ki komşuları Bay Oswald, sevimli ama rahatsız Rick’i tecavüzle suçlayıp dövene kadar. İşte o an Skunk’ın masum çağları damla damla azalmaya başlar. Evi, mahallesi, okulu onun için hain alanlara dönüşür; çocukluğunun tasasız belirsizliği yerini önce korkunç şüphelere ardından ani, nedensiz, neşeli bir keşmekeşe bırakır.



  • Koleksiyoncu 2 (The Collection)


Elena, gizli bir depoda yapılan partiye gitmek için arkadaşları tarafından ikna edilir ve bu partide kendisini, içerde eğlenenlerin biçilip, kesilip, ezildikleri kâbus gibi tuzakların içinde bulur. Bu dehşet verici cinayetler bittiğinde, Elena hayatta kalan tek kişidir. Oradan kaçmayı başaramadan bir sandığın içinde bilinmeyen bir yere götürülür.



  • Karlar Kraliçesi (Sneshnaya Koroleva)


Kuzey Kutbu’nun Kraliçesi insanları dondurucu soğuğu ile onları dondurmak ve karanlığa gömmek ister. Ancak Kraliçe’nin sihirli aynası onu Vegard isimli bir cam ustasından gelecek bir tehdit için uyarır. Çünkü Vergar insanların ruhlarını dış dünyaya yansıtan aynalar yapmaktadır.



  • el-CİN


Film; gece örtüsü altına gizlenerek, insanı gözleyen cinler alemine ait 5.000 yıllık yasak bir bilgiyle başlar… En son Süleyman Peygamber’in sarayında fısıldanan bu bilgi, duyanları ve bilenleri kör bir dehlize çeken, keskin bir sırdır… Ve Hikayemiz başlar; İstanbul Şile'de bir kız çocuğu bilinmeyen kişiler tarafından tuhaf bir şekilde kaçırılır. Aynı ilçede yaşayan ve kayıp çocuk olayıyla hiçbir ilgisi olmayan beş üniversite öğrencisi gündelik yaşamlarına devam ederken, kaçırılan kızla ilgili aniden doğaüstü olaylar yaşamaya, ürkünç görüntüler görmeye ve kendilerini Büyü, Ayin ve benzersiz bir Lanetle kuşatılmış olarak bulurlar. İlk başta anlamlandıramadıkları bu korkutucu olaylar, kendi aralarında tartışmalara sebep olur. Kayıp küçük kızı ve ailesini tanımadıklarını iddia eden bu beş genç, neden bu olayları yaşamaktadırlar? Küçük kız neden kaçırılmıştır, nerededir? Yoksa bu beş arkadaştan biri şeytanın ta kendisi midir? Dehşet gitgide artarken gizledikleri sır onları, insanlık tarihinden de eski, cinler aleminin ve Azrail yokuşu denen boyut kapısının eşiğine getirir. Gençler, ölümden daha korkutucu olan bu eşikten kurtulabilecekler midir? Azrail Yokuşuna gizlenen cüzzamlı sır nedir? Suçlu kimdir?




**************************


Herkese iyi h.sonları .. :)


Kaynak: Sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea