26 Nisan 2013 Cuma

26 Nisan - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba ! 
Bu hafta 1 gün de olsa resmi tatil yapınca o da salıya denk gelince haftamız pek çabuk bitti gibi :)
Cuma = Yeni filmler demek olduğundan sözü fazla uzatmıyorum. :)

  • Hile Yolu


Şubat 2009... Bir dükkan kilisenin önünde bekleyen Korhan ve Murat... Azınlıklara ve gayri müslimlere yönelik cinayetler işleyen suç hücresinin iki üyesi.  Bir yanda artan Ergenekon operasyonları ve sonuçlarından duydukları kaygı...
Murat işi kazasız belasız atlatıp alacakları parayı düşünürken, Korhan kilisenin papazını vuracak olan Kofik'in bu işi beceremeyeceğinden endişeli. Her ikisi de biliyor ki operasyonun ucu er geç onlara dokunacak. Hücrenin bir başka üyesi Şeyhmus'un ihaneti korkularını gerçeğe dönüştürür. Şeyhmus, suç örgütünün lideri Paşa'ya ait bir harddisk çalar. Harddiskin içindekiler, yeni bir operasyon dalgasına sebep olacak kadar önemlidir. Hem polis hem de Paşa harddiskin peşindedir. Korhan ve Murat'ın yeni görevi bu harddiski geri almaktır. Korhan ve Murat harddiski geri alır fakat bu operasyon beklendiği kadar sessiz sonuçlanmayacaktır. Harddiskin içinde yer alanlar ikilinin hayatlarındaki dengeyi geri döndürülemez biçimde bozacaktır. Harddiskin içinde yer alan bir dosya 2007'nin 19 Ocak'ında ne olduğuyla ilişkilidir. Hrant Dink'in öldürüldüğü gün ne olmuştu?



  • İntikam Benim (Dead Man Down)


Victor  patronu yüzünden ölen karısı ve kızının intikamını almaya çalışan, New York’un yeraltı suç örgütü liderinin sağ kolu olan cesur bir infazcıdır. Patronu gizemli bir katil tarafından tehdit edilince, Victor da dedektifliğe soyunur. Bu sırada eski kurbanlardan biri olan Beatrice  ise Victor’u baştan çıkarmaya ve ona şantaj yapmaya çalışır. Beatrice ile Victor’ın aralarındaki kimya onları şiddetli sonuçlara yol açan öç almaya sürükler.



  • Lanetli Kan (Stoker)


“Dracula”dan esinlenilen filmde “India” adlı bir kızı ve annesini, babası öldükten sonra “esrarengiz bir adam” olan amcası ziyarete geliyor..



  • Yük


Cemal işlediği cinayet sonrası bir madene kaçıp, ölüm korkusu ile saklanır. Peşinde onu kovalayan bir başka adamsa 'öldürmekten' korkmaktadır. Bu iki adamın ortak noktası ise Zeynep adlı bir kadındır. Aslında Cemal ile evli olan Zeynep, bundan seneler önce Cumali adlı bir adamla tutkulu bir ilişki yaşar ama Cumali de evli ve çocukludur...


  • Acı Reçete (Side Effects)


Emily Hawkins, kocası hapse girdikten sonra depresyon ve anksiyete belirtileriyle boğuşmakta olan sorunlu bir kadındır. Kocasının hapisten çıkmasına az kalmıştır ve bu esnada psikiyatrları var gücüyle genç kadını iyileştirmeye çalışır. İlaçların sayesinde yaşamaya çalışan kadın için doktoruyla arasında başlayan ilişki sonrasında işler iyiden iyiye zorlaşacaktır. 



  • Büyük Umutlar (Great Expectations)


Yetim olarak büyümüş Pip’in bir gün kimsenin bilmediği biri tarafından gelen yardımlarıyla beyefendi oluşunun hikayesi.


  • Çocuklar


1990-95 yılları arasında Saraybosna kuşatması sırasında yetim kalan 23 yaşındaki Rahima, ergenlik çağındaki kardeşi Nedim'in velayetini elinde tutmaya çalışır. Aksi halde Nedim, ya yetimhaneye ya da çocuklara yasadışı işler yaptıran suç örgütlerinin eline düşecektir.



  • Kuma


İç Anadolu’nun bir köyünde yaşayan Ayşe, gelin olarak biraz uzaklara, Avusturya’nın başkenti Viyana’ya gider… Ailenin annesi Fatma, üzerine kuma getirilmesine razıdır, hatta bu onun fikridir, zira pençesine yakalandığı kansere yenik düştüğü anda eşinin ve çocuklarının emin ellerde olduğunu bilmek ister. Fakat ailenin iki kızı, neredeyse kendileri ile yaşıt olan kumayı kabullenmeye yanaşmazlar. Fakat kısa bir süre sonra, beklenmedik bir gelişme, ailenin tüm dengelerini alt üst eder.


  • Qüfür


Sermayeleri din üzerinde olan umut tacirlerinin lideri Limon Hoca ölmüştür. Ticari çarkın zarar görmesini engellemek isteyen baş mürit Maşallah ve cemaatin diğer üyeleri, Limon Hoca nın yıllardır kayıp olan mecnun oğlu Usko yu bir an önce bulup başa geçirmek için kolları sıvarlar. Diğer taraftan birbirlerine aşık iki gencin yolları da dergâhla kesişecektir.



**********************


Herkese iyi h.sonları .. :)



Kaynak: Sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea