19 Ağustos 2011 Cuma

19 Ağustos - Vizyon Filmleri

Özleştik değil mi ?
Geçtiğimiz hafta ne bloguma ne twitter a çok fazla vakit ayıramadım işlerin yoğunluğundan da değil aslında içimde bir isteksizlik vardı o yüzden uzak kaldım..
Ama bugün bomba gibi buradayıım :)
*
Cuma demek yeni filmler demek bu hafta da vizyona 4yeni film giriyor.
Meraklısı için;ARABALAR 2,amerikan korku filmlerinden hoşlananlar için vampirli korku filmi olan;VAMPİR CEHENNEMİ,Monica Belucci ve Robert De Niro 'nun başrol üstlendiği HER YERDE AŞK ve benim gibi gerçek hikayelere bayılanlar için;SUİKAST..
*
  • Vampir Cehennemi (Stake Land)
Genç bir delikanlının (Connor Paolo) kaos içindeki dünyada kaybolması ve bu esnada gezgin bir avcı olan Mister (Nick Damici) ile karşılaşıp onun çırağı olarak vampir öldürmenin inceliklerini öğrenmeye başlamasını konu ediyor.


  • Her Yerde Aşk (Manuale d’am3re - The Ages of Love
Milyonlarca erkeğin hayallerini süsleyen aktrisle karşılıklı oynayan De Niro, ‘Manual D’Amore 3’ adlı filmde, karısından ayrılmış Amerikalı bir profesörü canlandırıyor.


  • Suikast (The Conspirator)
Usta oyuncu ve yönetmen Robert Redford’un çektiği, yıldızlarla dolu bu aksiyon ve gerilim filmi, ailesini korumak için her şeyi yapmaya hazır bir kadının ve onu korumak için her şeyi riske eden bir adamın gerçek hikâyesini anlatıyor.
Abraham Lincoln suikastinden sonra, yedi adam ve bir kadın, başkanı, başkan yardımcısını ve içişleri bakanını öldürmek için komplo kurmak suçundan tutuklanır. Aralarındaki tek kadın Mary Surratt, John Wilkes Booth ve diğerlerinin buluşup eşzamanlı saldırıları hazırladıkları pansiyonun sahibidir. Henüz yeni avukat çıkmış Frederick Aiken onu askeri mahkeme karşısında savunmayı başlangıçta gönülsüzce kabul etmişken, dava ilerledikçe müvekkilinin suçsuz olabileceğini fark eder.


  • Arabalar 2 (Cars 2)
Şimşek McQueen, yeni pit ekibi ve yeni ekip şefi Mater ile dünya çapında beş farklı ülkede yapılan "Race of Champions" yarışlarına katılır. Bu ülkeler: Japonya, Almanya, İtalya, 24 saat yarışının yapıldığı Fransa ve İngiltere'dir. Mater, Finn McMissile adındaki bir İngiliz gizli ajanı Aston Martin'i kurtatır, ve kendini casus dünyasında bulur.



************************************
Hepimize güzel ,keyifli bir h.sonu olsun :)

Sevgilerimle..


Kaynak:sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea