26 Ağustos 2011 Cuma

26 Ağustos - Vizyon Filmleri

Selam canikolaar öyle böyle derken bu haftayı ve ramazanı da bitiriyoruz bayram geliyooor :)
Bayramda planları arasında gezmek olanlar olduğu gibi sadece dinlenmek ,film izlemek,kitap okumak ,aburcubur yemek isteyenler olduğundan da adım gibi eminim!
O halde bu post  film izlemek isteyenler için gelsin  :)

*
  • Uzaylıların Şafağı (Attack The Block)
Shaun of Dead'in yapımcılarından yeni bir potansiyel kült film.
Güney Londra'nın varoşlarına yapılan uzaylı saldırısına karşı genç bir sokak çetesinin muhitlerini koruma çabasını izleyeceğimiz filmin ağır topu Shaun of Dead ve Hot Fuzz'ın başrol oyuncusu Nick Frost...
  • Yeryüzündeki Son Aşk (Perfect Sense)
Perfect Sense, başarılı bir şefin (Ewan McGregor) ve bir bilim insanının (Eva Green) akılları ve algıları zorlayan modern aşk hikayesini konu alıyor.
  • Yeşil Fener (Green Lantern)
Evrende barışı korumayı amaçlayan galaksiler arası bir hava filosunun üyesi olan, kendini dünya işlerinin dışında bırakarak, gizemli yeşil bir yüzüğe adamış bir test pilotunun hikayesinin anlatıldığı filmin kahramanı, yüzüğü olmadığında sıradan bir insandan farkı kalmayan, Justice League Of America'nın kurucularından Green Lantern'den başkası değil!
  • Babamın Penguenleri (Mr. Popper's Penguins)
New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesi anlatılıyor.
Ünlü oyuncu Jim Carrey’nin yine bir komik bir karakteri canlandıracağı filmde başarılı bir iş adamının 6 penguen alarak apartman dairesini buzdan bir kaleye dönüştürme serüveni anlatılıyor. Penguenler ile birlikte yaşamaya başlayan Tom Popper, bakalım yeni sorumluluklarının iş hayatına olumsuz yansımasını engelleyebilecek mi?
  • Kolombiyalı: İntikam Meleği (Colombiana)
Yıl 1992. Yer Kolombiya. 9 yaşındaki Cataleya anne babasının katledilişine seyirci olur ve kendisi de katledilmekten kılpayı kurtulur. Bir gangster olan amcası Emilio ile Amerika Birleşik Devletleri’ne sığınır. Bundan onbeş yıl sonra, bir kiralık katil olarak amcası için çalışacak ve geride hep anne babasının katilleri için bir kartvizit bırakacaktır: Her kurbanın göğsüne çizdiği bir orkide.

****************************************
Herkese hayırlı kandiller,mutlu bayramlar ,iyi tatiller dilerim :))



Kaynak:sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea