6 Ağustos 2011 Cumartesi

5 Ağustos - Vizyon Filmleri

Günaydın canikolaar :)
Ay ben dün vizyon filmleri postunu unutmuşuuum :S :(
İşlerdeki yoğunluğun üstüne birde oruç vurması eklenince hafifletici bir sebep oluyor sanırım değil mi ? :)
1 günlük gecikmeyle vizyon filmi postu sizlerle..
*
Bu hafta vizyona 6 yeni film giriyor bunların içinde en çok ŞİRİNLER ilgimi çekiyor :)
*
  • Maymunlar Cehennemi: Başlangıç (Rise of the Planet of the Apes)

Film, günümüz San Francisco'sunda maymunların zeka gelişimlerini inceleyen bir adamın bu deneyle ilgili tüm tecrübelerini anlatıyor.İnsanlar ve maymunlar arasındaki savaşta çok önemli bir figür haline gelen genç bir bilim adamı etrafında gelişiyor. wild rodman (james franco), maymunlar üzerinde Alzheimer hastalığına çare bulmak için testler yapıyor fakat maymunlardan Ceaser adındaki biri, hızlı gelişim göstermeye başlıyor. Bu yüzden wild rodman (james franco)  onu kendisiyle birlikte yaşaması ve acımasız doktarlardan korumak için evine götürüyor. Böylece kaçınılmaz maymun devri başlıyor.
  • Akılalmaz-Unthinkable

Bir terörist tarafından gizlinen üç atom bombası, ABD'nin en büyük kabusu haline gelir. Yerleri bilinmeyen bu bombaların yerleştirilmesine iki gün kala, bir sorgu yargıcı ile FBI ajanı bu silahları bulmak için mücadeleye girişirler.


  • Şirinler-The Smurfs

Efsanevi cizgi film şirinlerin hayatının anlatıldığı özellikle kötü bir büyücü kendi sinsi amaçları için onları yakalama saplantı uğraşmaları gerektiğini küçük mavi yaratıkları bir efsanevi yarış maceraları anlatılmaktadır.


  • Anneler Günü-Mother's Day

Mother’s Day; çocukluklarındaki evi yeni sahiplerine ve onların misafirlerine zindan eden alçak bir ailenin sadist üyeleri hakkında bir film olacak.


  • İmkansızın Şarkısı-Noruwei No More


  • 1960’ların sonlarında Tokyo’da geçen film, ilk aşkı Naoko’ya derinden bağlı Toru Watanabe’yi izliyor. Watanabe yaşamının her alanında ölümün etkisini hissetmekteyken, ansızın hayatına hayat dolu genç kız Midori giriyor...


    • Ruhlar Kasabası - Le Village des ombres

    Bir grup arkadaş haftasonu tatili için arabayla yola koyulurlar.Ruiflac kasabası civarında arabaları bozulur ve yardım almak için kasabaya giderler.Çok ıssız bir kasaba görünümü olmasına rağmen hiç ummadıkları olaylar yaşarlar.



    ********************************
    Herkese keyifli bir h.sonu dilerim :)

    Kaynak:Sinemalar.com

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder

    Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     

    mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea