14 Ekim 2011 Cuma

14 Ekim - Vizyon Filmleri

Bıırrrrr..
Hepimiz üşüyoruz,sonbaharı atlayıp direk kışa merhaba diyoruz sanırım çünkü yarın akşam kar geliyor söylentileri var.
Bu havalar tam sinema havası yada evde kalıp miskinlik yapma havası.
H.içi iş çıkışı miskinlik yapılabilir ama h.sonu bence tembellikle öldürülmemeli o yüzden sinema güzel bir seçim olur . :)
Benim gibi düşünenler için bu haftanın yenilerine bakalım öyleyse. .

*
  • Şey (The Thing)
Antartika'da bir araştırma bölgesinde araştırmalarını sürdüren yüksek lisans öğrencisi Kate Lioyd ve Dr. Sanden Halvorson arasında gizemli bir tekne yüzünden tartışma başlar.
Dr. Sanden araştırmalarına devam ederken kate helikopter pilotu olan partneri ile birlikte keşfettiği uzaylı yaşam formunun peşinden gitmiştir. İ
şte tüm olaylar bu yaşam formunu araştırmayla başlamıştır.

  • Üç Silahşörler (The Three Musketeers)
Alexandre Dumas’ın tekrar sinemaya uyarlanan bu unutulmaz hikayesinde asabi bir genç olan D’Artagnan (Logan Lerman) ve üç haydut silahşör (Matthew Macfadyen, Luke Evans ve Ray Stevenson) kötülüklere karşı koymak için güçlerini birleştirir.
Şeytani planları olan Richlieu’yu (Christoph Waltz) durdurmak için Buckingham (Orlando Bloom) ve hain Milady (Milla Jovovich) ile karşı karşıya kalacaklardır.

  • Hayat Sana Güzel (The Change-Up)
Bir aile babasının (Bateman), bekar ve çapkın bir aktör olan en iyi arkadaşıyla (Reynolds) vücut değiştirmesi ile gelişen olayları anlatacak olan film...

  • Şeytanın İkizi (The Devil's Double)
Şan şöhretin yanı sıra onur ve haysiyetin de parayla satın alındığı şehir Bağdat; Saddam Hüseyin'in sadist oğlu Uday'ın kendi küçük krallığı gibidir.
Çıkarlar için her türlü ahlaksızlığın döndüğü bu kentte Uday'ı alt etmek mümkün değildir. Orduda subay olan Latif Yahia bir gün Saddam'ın sarayına çağrılır ve kendisine Uday'ın yerine geçmesi emredilir. Latif Yahia'nın karşısında iki seçenek vardır:
ya Uday'ın fiziki iki olacaktır,
 ya da ailesini de kendisiyle birlikte ölüme götürecektir.
İhanetin ve yolsuzluğun kol gezdiği, hiçkimseye güvenilmeyen bir dünyada, Latif hem hayatta kalma mücadelesi verecek hem de zorla içine itildiği bu görevden kurtulmaya çalışacaktır... 

  • Bir Gün (One Day)
Dexter ve Emma’nın ilk tanıştıkları yer 1988 yılındaki mezuniyet balosudur. O tarihten sonra, birbirlerini yalnızca yılda bir kez düzenlenen okul etkinliklerinde görmeye başlarlar ve bu 20 yıl boyunca devam eder.

  • Oğul
Oğul’da biri  ülkenin  politik durumunun farkında bile olmadan doğudaki sevgilisinin peşine düşen Karadenizli bir çocuğun babası, diğeri ise doğudaki küçücük bir dağ köyünde  yalnız  yaşayan ve  tüm  çabalarına  rağmen   oğlunun  dağa  çıkmasını engelleyemeyen  umutsuz  bir   babadır.
Bu  iki  adamın  hayatı beklenmedik bir olayda, trajik bir hikayede kesişir.

  • Bendeyar
Bir kahraman ama insanlara ve hayata küskün sadece kızını korumak için yaşayan ve dağa inzivaya çekilmiş bir kahraman..
zulmün emrinde olmanın çelişkisini yaşayan bir ajan masum ama bilinçli kendini yalnız bırakan kaderini azme dönüştüren baba özlemi ile tutuşan iffetli ve sevgisi aslice bir genç kız asr-ı saadet özlemi içinde ama öfkesine yenik düşen radikal genç kendisine sunulan sevgi ile hatalarından kurtulan bir delikanlı asaletli bir kadın ve bir anne VE birçok oyuncusu ile BENDEYAR   => İNANIYORSAN EN GÜÇLÜ SENSİN !




*************************************
Bu haftaki filmlerden 'Bir Gün' ilgimi çekti,fırsatını bulup gitmeli. :)
Herkese iyi h.sonları..




Kaynak:sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea