19 Mart 2011 Cumartesi

19Mart-Vizyon Filmleri

Merhabalar .. :)
Dünden beri blogspot kumanda paneline ulaşamadığım için VİZYON FİLMLERİ postu 1gün geçikmeli yayınlıyorum..
Beyazperde'de bu hafta bizlere 4yabancı,3yerli toplam 7film merhaba diyor..
Bunlar neler mi ?

  • BAĞLANMAK YOK / NO STRING ATTACHED
Emma ve Adam sürdürdükleri ilişkinin "fiziksel" kalmasına özen göstermektedir. Kurdukları fiziksel beraberlik dost olmalarını da engellemektedir. Birbirlerinden duygusal anlamda fazla birşey beklemeyen ikili, bir süre sonra beklentilerinin çoğaldığını keşfedecektir.

  • BENİM HİKAYEM / BARNEY'S VERSION
Clara, Barney’nin Roma’daki kısa süreli bohem hayatı sırasında karşılaştığı kızıl saçlı özgür ruhlu sadakatsiz ilk eştir. İkinci eşi ”Bayan P” ise devamlı olarak alışveriş yapan ve konuşan, her ne kadar Barney onu dinlemese de zengin bir Yahudi prensesidir. Barney, iki evliliğin ardından, üçüncü eşi Miriam ile karşılaşır. Gerçek bir romantik, iyiliksever ve centilmen olur.

  • ÇINAR AĞACI
Dört çocuk, torunlar, iki ayda bir evden eve taşınan çiçekler, plaklar, bir sandık ve gramafon. Ve iki ayda bir buluşulan Çınar Ağacı!Emekli öğretmen Adviye Hanım’ın biraz muzip, biraz huysuz kişiliği çocuklarına hayatı zorlaştırıyor görünse de torunu Barış’ın hayatındaki en anlamlı şey “anneannesi”dir. Bir tek Barış, anneanneye kavuşulacak  Çınar Ağacı buluşmalarını ve sıranın onların evine gelmesini iple çekmektedir!

  • DÜNYA İSTİLASI: LOS ANGELES / BATTLE: LOS ANGELES
Yıllar boyunca, dünyanın dört bir yanında -Buenos Aires, Seul, Fransa, Almanya, Çin- belgelenmiş UFO görülmesi vakalarına rastlandı Ama 2011'de, eskiden sadece görülen şeyler, Dünya'nın bilinmeyen güçlerin istilasına uğramasıyla korkunç bir gerçek haline dönüşür. İnsanlar dünyanın büyük şehirlerinin düşüşünü izlerken, Los Angeles kimsenin beklemediği bir savaşta insanlığın son cephesi haline gelir. Bir Deniz Piyadesi Başçavuş (Aaron Eckhart) ve yeni taburu, kumda bir sınır çizgisi çekerek benzersiz ve daha önce hiç karşılaşmadıkları bir düşmana karşı mücadeleye girişirler...

  • LİMİT YOK / NO LIMIT
Ya bir hap sizi daha zengin ve daha güçlü kılabilseydi? Eddie (Bradley Cooper) perişan halde yaşayan New York lu bir yazardır. Ancak günün birinde beyninin tüm kapasitesini kullanabileceği bir ilaçla tanışır. Bu sayede paraya, akla, çekiciliğe sahip olur. Fakat Eddie kısa bir süre sonra sonsuz güce bedelsiz sahip olunamayacağını anlar.

  • PRESS
1990’ların ilk yarısında, bir avuç gazeteci Diyarbakır’da yaşanan insan hakları ihlallerini dünyaya duyurmaya çalışmaktadır. 18 yaşındaki Nazım her gün gazete bürosunu açar, ortalığı temizler, gazete dağıtımıyla uğraşır.
Hafız, beş köylünün kaybolması olayını araştırırken bir çetenin izlerine rastlar. Gazete bir yandan teknik olanaksızlarla uğraşmakta, bir yandan da yaptığı cesur haberler yüzünden çeşitli engelleme girişimleriyle karşılaşmaktadır. Tehditlerin ve saldırıların artmasının ardından geceleri büroda kalıp nöbet tutmaya gönüllü olan Nazım, gündüzleri de gazeteciliği öğrenmeye çalışmaktadır. Gazetenin Diyarbakır’da bayilere dağıtılmasının da engellenmesi üzerine, gazete ekibinin okurlara ulaşmak işin yepyeni yöntemler bulması gerekecektir.

  • YÜRÜGARİ İBRAM
Filmde komşu Yunan adalarından bir güzele gönlünü kaptıran İbram'ın başından geçen ilginç olaylar konu alınıyor. Yunanistan'a giden İbram, gönlünü Yunanlı güzele kaptırır, onunla evlenmeye karar verir. Kız istemeye Yunanistan'ın Kos Adası'na gidilir, kız istenir ve düğün günü gelir. Aşırı alkol alan İbram gerdeğe girer, ancak İbram'ın ablası ona bir oyun oynar ve İbramı Yunanlı kızın ablasıyla gerdeğe sokar. Ancak İbram Yunanlı kızın ablasını çok çirkin olduğu için beğenmez, ama iş işten geçmiştir.


=============================

Bu haftaki filmler arasında herkes gibi bende ÇINAR AĞACI filmini acaip merak etmekteyim..Gider gitmez görüşlerim blog'da. :)
Herkese mutlu bir haftasonu dilerim :)


1 yorum:

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea