5 Mart 2011 Cumartesi

4Mart Vizyon Filmleri

Bloglarımız yasaklandı fakat hepimiz birşekilde ulaşmaya ,paylaşmaya devam ediyoruz bunu biliyorum..
O yüzden herşeye rağmen,İNATLA,1gün gecikmeyle de olsa VİZYON FİLMLERİ postu..

Bu hafta vizyona tam 7film giriyor..
Vakit kaybetmeden filmleri tanıtmaya başlıyorum..

  • 72. KOĞUŞ
Orhan Kemal'in başyapıtı '72. Koğuş' insan haysiyetinin düşebileceği en dipsiz kuyunun hikayesidir...
1940'lı yıllar, II. Dünya Savaşı'nın etkisindeki Türkiye'nin kıtlık yılları. Cezaevinin 72 nolu koğuşunda çeşitli suçlardan yatan Adembabalar...
İnsan insanın kurdudur dercesine, acıları, insanlığa özlemi, hayata dair düşleri, onuru, aşkları ve kavgaları içerisinde dipsiz bir çukurun içini görüyoruz.
En yakınını üç kuruşa satabilecek kadar alçalmışların ve üç kuruşunu sonuna kadar paylaşabilenlerin dünyasıdır bu çukur.
72. Koğuş bir insanlık öyküsüdür ve kaybettiğimiz değerleri bir tokat gibi yüzümüze anımsatır.

  • GERÇEĞİN PARÇALARI / WINTER'S BONE 
Alabama'nın küçük bir kasabasında hayatını sürdürmeye çalışan 17 yaşındaki Ree Dolly, kendisinden yaşça küçük iki kardeşine ve hasta annelerine bakmak zorundadır. Ruhsal bir çöküntü içinde olan annesinin o hale gelmesinde uyuşturucu bağımlısı babasının rolü çok büyüktür. Methamphetamin bağımlısı olan babası onları terk etmiştir. Ama Ree onu bulmaya ve ailesini yeniden bir araya getirmeye karar verir.
  
  • KADER AJANLARI / THE ADJUSTMENT BUREAU
Politikacı ve balerin arasındaki aşk hikayesinde gizemli olaylar gerçekleştir. İkisinin bir araya gelmesini istemeyen gizemli güçler onları ayrımak için herşeyi yapacaklardır. Acaba başarılı olabilecekler midir?
  
  • KİR / QİREJ
Türkiye'de korucu sayısı 70 bini bulurken ve sistemin kaldırılıp kaldırılmaması tartışmaları sürürken, yönetmen Yusuf Çetin'in çektiği "Kir" isimli sinema filminde devletten silah ve maaş alan korucuların yöre halkına terör estirmesi konusu işleniyor..

  • RANGO
Kimlik bunalımına girmiş bir bukalemun olan Rango'nun vahşi doğadaki (ve vahşi Batı'daki) Komik,EĞLENCELİ macerası.

  • SOKAK DANSI 3D / STEP UP 3D
Moose kitaplardan başını kaldırmamayı ve sürekli ders çalışmayı planlamaktadır, ancak sınıftayken nereden olursa olsun bir müzik sesi duyduğu zaman ayakların ritim tutmasını engelleyemez. Çok kısa bir süre içerisinde kötü bir şöhreti olan ''House of Pirates'' isimli bir yeraltı dans ekibine katılır.

  • VAHŞETİN ÇOCUKLARI / THE SILENT ARMY
Bir gece, Abu adlı Afrikalı bir oğlan çocuğu, köyündeki diğer çocuklarla birlikte, yerliler tarafından kaçırılır. Burada bir restorant işleten aşçı Eduard'ın oğlu Thomas da, yakın arkadaşı Abu'nun ortadan kaybolduğunu öğrenince onu aramak için babasına baskı yapar. Eduard, Abu'yu kimlerin kaçrıdığını ve çocuğa ne olduğunu öğrenmek için Afrika'nın acımasız dünyasına doğru bir yolculuğa çıkar ve sonunda çocuk yaştaki askerlerden kurulu ordu tarafından esir alınır, hayatı tehlikeye girer...


==========================
Herkese mutlu bir haftasonu dilerim :)

#BLOGUMADOKUNMA !!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea