23 Eylül 2011 Cuma

23 Eylül - Vizyon Filmleri

Selam:)
Haftayı yağmurlu sulu bir şekilde bitiriyoruz ,dün başlayan şiddetli yağış bugün durulsa da hava epey serinledi üşümeyi özlemişim. :)

Bu hafta sonu hazır hava serin ve kapalı bence güzel bir film izlemek için biçilmiş kaftan.
Bu hafta sinema kurtları için 5yeni film vizyona giriyor.
*

Ben bu haftaki yeniler arasında sadece 'Arkadaştan Öte' filmini izlenilesi buldum.
Tabi seçim size kalmış :)

*
  • Korku Gecesi (Fright Night)
Chucky'nin yaratıcısı Tom Holland'ın yönettiği orijinal 'Fright Night' (Korku Gecesi), korku filmi hastası Charley'nin, mahalleye yeni taşınan komşusunun vampir olduğunu keşfetmesinden sonra yaşananları eğlenceli bir şekilde anlatıyor.
Vampir kültüne ters bir bakış atan ve pek çok absürd ve komik öğeyle süslenmiş filmde Vampir rolünde Colin Farrell'ı, Charley rolünde Anton Yelchin'i, anne rolünde Toni Collette'i, Peter Vincent rolünde ise David Tennant'ı izleyeceğimiz filmin yönetmeni ise, 'Lars and the Real Girl' ile iyi bir iş çıkaran Craig Gillespie.


  • Arkadaştan Öte (Friends With Benefits)
Hikaye iki profesyonel ve sürekli çalışan iki iş insanı  çevresinde gelişiyor.
Meşgul yaşamları yüzünden bir türlü biriyle çıkmaya veya bir eş bulmaya vakit ayıramıyorlardır. Bu yüzden bir anlaşma yaparlar ve bu anlaşma insanlarla çok bağ kurmadan samimi olcakları yönündedir. Ama işler karışır ve anlaşmayı yapan oğlan , anlaşmayı beraber yaptığı kıza vurulur. Ama sorun kızın anlaşma sonucu başkasıyla çıkıyor olmasıdır...

  • Bir Zamanlar Anadolu'da (Once Upon a Time in Anatolia)
Kasabalarda hayat, bozkırın ortasında sürdürülen yolculuklara benzer.
 Her tepenin ardında "yeni ve farklı bir şey" çıkacakmış duygusu, ama her zaman birbirine benzeyen, incelen, kıvrılan, kaybolan veya uzayan tekdüze yollar...


  • Mucizeyi Kadınlar Yaratır (I Don't Know How She Does It)
Kocası ve iki çocuğu için evi geçindirmeye çalışan finans yöneticisi Kate Reddy’ nin (Sarah Jessica Parker) hayatı üzerine kurulu bir komedi filmidir.


  • Killer Elite
İngiliz Gizli Servisi'nin eğitimli ve emekli üyelerinden biri (Jason Statham), kendisini yetiştiren kişi (Robert De Niro) zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır.
Fakat dostunu kurtarmak için girişeceği bu macerada, karşısında en az kendisi kadar yetenekli bir diğer ajan bulunmaktadır. Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır.


******************************************
Herkese mutlu bir h.sonu dilerim :)
Sevgilerimle..



Kaynak:sinemalar.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea