18 Mayıs 2012 Cuma

18 Mayıs - Vizyon Filmleri

Selam!
Hafta sonuyla birlikte yağış gene geldi,keşke yağmur h.içi yağsa da h.sonları rahat rahat gezsek :))
Neyse gelelim BEYAZ PERDEYE !
Bu hafta vizyonda 6 yeni film bizlerle ;
  • Diktatör (The Dictator)
Saplantılı olduğu sevgili ülkesine asla demokrasinin gelmemesi için hayatını bile tehlikeye atan Kuzey Afrikalı bir diktatörün kahramanlık hikâyesi.


  • Güzel ve Çirkin (Beauty and the Beast)
Küçük bir fransız köyünde yaşayan belle, tekdüze hayatından sıkılmış durumdadır. Bir gün babasının gece yolunu kaybedip bir şatoda esir edilmesi üzerine Belle, hiç de beklemediği bir durumla karşılaşır, şatonun sahibi lanetlenmiş bir prenstir.


  • Dikkat Bebek Var (What to Expect When You’re Expecting)
Doğumlara çok yakın zamanda yolları kesişen 5 çift aynı dönemlerde bebek beklemenin heyecanını ve sevincini yaşarken, hamilelik sürecinin sıkıntılarına beraber göğüs gerip, en mutlu anlarına beraber şahit oluyorlar. Bu süreç hepsine şunu öğretiyor: sen ne kadar plan yaparsa yap, hayat en beklenmedik şeyleri
önüne koyar!


  • Öz Hakiki Karakol
Cezaevinden yeni çıkan üç kağıtçı Hasan (Cengiz Bozkurt), yaptığı soygun planını uygulamak için beceriksiz mahalle arkadaşlarıyla birlikte pis işlere tövbe etmiş Kuzey Baba’yı ikna etmeye gider. Kısa yoldan zengin olma hayaliyle yanıp tutuşan gençler, birden kendilerini bir köy karakolunda polis olarak bulurlar.


  • Sağ Salim
Hayatını biricik kamyonetiyle köyden kasabaya mal götürerek kazanan Salim'in, kendisi gibi kimsesiz birinin cenazesini Mersin'den Sivas'a ücretsiz götürmeyi kabul etmesiyle başlayan yol macerasının anlatıldığı bir film...


  • Yakıcı Bir Yaz (Un Ete Brulant)
Frederic ve Paul ortak arkadaşları aracılığıyla bir araya geldi. Frederic ressamdır. Angela İtalya'da aktör bir arkadaşı ile birlikte yaşıyor ve onun gibi oyuncu olmak istiyor. Paul sonunda Angela'nın isteğini yerine getirir ve ona bir rol verir. Plato da çekimler sırasında Paul Elizabeth ile akrşılaşır ve aşık olur. Frederic Paul ve Elizabeth'i Roma'ya davet eder.



*********************
Herkese iyi h.sonları :)

Kaynak:Sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea