1 Haziran 2012 Cuma

1 Haziran - Vizyon Filmleri



Hellov!
En sevdiğim 'ay'lardan HAZİRAN geldi.Haziran'ı sevmemin özel bir nedeni yok.Şaka şaka benim d.günüm vaaar 24ünde nasıl sevmeyeyim cici haziranı!
*
İlk post bir cuma klasiği olan ; VİZYON FİLMLERİ   tabii ki :)
Bu hafta vizyonda 4 yeni film bizlerle,havaların ısınmasını 440640395038 gözle bekledikten sonra sinemaya giden olur mu ? Bilmiyorum. Benden paylaşması ,gerisi size kalmış . :)

  • Aramızda Bebek Var (A Happy Event)

“Hayatımı tepetaklak etti, köşeye sıkıştırdı beni, sınırlarımı zorladı... Dibine kadar kendimden vazgeçmeyi, şefkati ve fedakârlığı öğretti bana. Peki, annem bana bunları niye hiç anlatmadı? Niye kimse bu konudan bahsetmiyor?” İlk çocuklarının doğumuyla birlikte tasasız hayatları kesintiye uğramış genç bir çifti anlatan Aramızda Bebek Var, genç bir annenin günlüğünden hareketle, hamilelik ve doğum tabusunu yıkıyor.


  • Prometheus3D

Alien'ın köklerine yapılan bu yolculuk, hayatın başlangıcına dair araştırma yürüten bir ekibin evrenin en karanlık noktasında yaşadıkları maceralara odaklanıyor. Ekibin insanoğlunun geleceğini korumak adına girdiği bu savaş, her şeyin sonu olabilir...


  • Pamuk Prenses ve Avcı (Snow White and the Huntsman)

Destansı aksiyon-macera Pamuk Prenses ve Avcı’da (Snow White and the Huntsman) Kristen Stewart (Twilight/Alacakaranlık), ülkede kötü kraliçeden (Oscar ödüllü Charlize Theron) daha güzel olan tek kişiyi, Pamuk Prenses’i canlandırıyor. Onu ortadan kaldırmak için fırsat kollayan kötü kraliçenin aklına bile gelmeyen bir şey var: Hükümdarlığını tehdit eden genç kadının, onu öldürmesi için gönderilen Avcıdan (Chris Hemsworth, Thor) savaş sanatı konusunda eğitim alıyor olması...


  • Arıza Aşk (Bellflower)

Kıyameti getirin ve Dünya’ya uyarlayın.” Kitle imha silahları üretmek gibi karanlık hobilere sahip olan iki arkadaşın kafalarındaki tek düşünceleri budur. Yani, en azından bir tanesinin aşık olup yıkım, aşk ve nefret duygularıyla sarmaş dolaş bir şekilde düşüşe geçişine kadar.




*********************************
Bol güneşli h.sonları :)


Kaynak:sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea