29 Haziran 2012 Cuma

29 Haziran - Vizyon Filmleri

Selam canikolar!
Çoook yoğun bir haftayı neyse ki bitiriyoruz,hafta biterken vizyon filmlerimize göz atalım haydi :
  • Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift)

Bir buzdağı
ndan derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor.


  • Daha İyi Bir Hayat (Une Vie Meilleure - A Better Life)

Sıcak aile dramı, iş arayan bir şef ile Cezayir asıllı Fransız Nadia'nın arasındaki aşk hikâyesine odaklanıyor. İkilinin zamanla ilerleyen ilişkilerinde bir takım sorunlar, karmaşık olaylar ve ilginç fırsatlar ortaya çıkacaktır.


  • Faust

Usta Rus yönetmen Alexandre Sokurov'un imzasını taşıyan yapım, "dünyanın sırrına haiz olmak için" şeytana ruhunu satan insanoğlunun hikayesinin anlatıldığı Alman klasiği Faust'un yeni bir uyarlaması.


  • Ya Aşk Olmasaydı? (The Opposite Of Love)

Merce, erkeklerle yaşadığı ilişkilerde sürekli paranoya yapan bu yüzden de ciddi hiçbir beraberlik kuramayan bir kadındır. Özel bir yeteneği sayesinde, müşterilerinin duygularını çözümleyebildiği bir çeşit masörlük yapmaktadır. Diğer yandan kız kardeşi Loreto televizyon dünyasında iyi kanallardan birinde bir program yapmak istemektedir fakat şansına hep 2., 3. sınıf tv kanallarından spikerlik teklifleri gelir. Bir gün kardeşi ile falcıdan çıktıktan sonra aynı gün yaşayacakları bir tesadüf iki kız kardeşi de çok şaşırtacaktır.


  • Çernobil’in Sırları (Chernobyl Diaries)


Avrupa'da tatile çıkan altı kişilik bir arkadaş grubu, gezilerinde rehberlik etmesi için ekstrem bir tur rehberi tutarlar. Rehber, onları Chernobil nükleer faciasından önce işçilerin ikamet ettiği ama artık terk edilmiş olan Pripyat şehrine götürür. Yıkıntıların arasında gezerken turist kafilesi aslında yalnız olmadıklarını fark edecektir.



***********************


Herkese iyi h.sonları .. :)

Kaynak:sinemalar.com - youtube


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea