8 Haziran 2012 Cuma

8 Haziran - Vizyon Filmleri

Çook yoğun geçen bir haftanın sonuna nihayet geldik.
Bu hafta beyazperde de 8 yenisiyle yazın gelişini kutluyor adeta :)
O filmler neler mi ?
  • Mahşer Günü (The Divide)

The Divide, "The Fallout" olarakta bilinen film, New York’ta nasıl olduğu bilinmeyen çok büyük ve gizemli bir patlama ile başlamaktadır. Bu yapımda kıyamet sonrası hayatta kalmayı başaran 8 kişilik bir grubun mahsur kaldıkları sığınakta kurtarılmayı beklerken birbirlerine düştükleri gerilim yüklü dakikaları konu almaktadır.


  • Liseli Polisler (21 Jump Street)

Lisedeyken düşmanken Polis Akademisi'nde zoraki bir arkadaşlık kuran Schmidt (Jonah Hill) ve Jenko'nun (Channing Tatum) eğlenceli hayatlarına bakış atıyor. Jump Street isimli birimde görevlendirilmeleriyle bir lisenin içine gizlice sızan ikili, asayişi sağlarken tekrar ergenliklerine geri dönerler. Bu lisede unuttuklarını sandıkları geçmişleriyle de yüzleşmeleri demektir.


  • Madagaskar 3: Avrupa’nın En Çok Arananları (Madagascar 3: Europe’s Most Wanted)

Dört sevimli arkadaşımız olan alex, melman, gloria ve marty new york'a dönmek için yine çaba içerisindedirler. Bu sefer bir sirke katılırlar ve sirk ile birlikte gezmeye başlarlar.. Fakat sirkte başlarına geleceklerinden haberleri yoktur.


  • Soluksuz Gece (Nuit Blanche - Sleepless Night)

Bir uyuşturucu meselesi yüzünden karanlık bir çete ile başı derde giren Polis Vincent'ın tek bir günde yaşanan macerasını izlediğimiz filmde başrolde Largo Winch filminden tanıdığımız Tomer Sisley yer alıyor. Ayrıca Birol Ünel de filmin kadrosunda yer alan tanıdık isimlerden. Gösterildiği festivallerde adından övgüyle söz ettiren Soluksuz Gece zeki ve eğlenceli bir aksiyon olarak hiç bitmeyen bir enerjiyle seyircisine sağlam performanslar, soluksuz bir aksiyon ve heyecan verici bir görsel atmosfer sunuyor.


  • Hayatının Seçimi (The Ledge)

Köktendinci bir Hıristiyan ile bir ateist arasındaki felsefe savaşı. İstendiğinde ölümcül bir savaşa dönüşebilen düşünceler. Sonuçta, inançlı olanla bu eksikliği bir deneme olarak gören, inançsızlığa inanan kişi çok yüksek bir binanın uç kısmında mı her şeyi çözecektir? Sonrasında, kendi hayatı ile bir başkasının hayatı arasında bir seçim yapması gerekirse ne olacaktır? Bunun için ya bir saati kalmışsa! Ölümden sonra, ahirette, iman olmadan, böyle bir kurban yeteneğine sahip olacak mıdır?


  • Sezar Ölmeli (Cesare deve morire - Caesar Must Die)

Azılı mahkûmların tutulduğu bir hapishanede, mahkûmların rehabilitasyonu amacıyla bir tiyatro oyununun sahneye konması planlanır, bu oyun Shakespeare'in Jül Sezar oyunudur.


  • Lanetli Kız (Dictado - Childish Games)

İlkokullarda sınıf öğretmeni olan Daniel, görevli olduğu okulda çalışan kendisi gibi öğretmen eşi Laura ile huzurlu ve mutlu bir hayat sürdürmektedir. Fakat çok istemelerine rağmen hiç çocukları olmamıştır. Bir gün Daniel, çocukluk arkadaşı Mario ile karşılaşır ve çiftin kaderini o dakikadan sonra değişir. Mario yetim kalan Julia’yı geçici olarak evlat edinmeleri için çifti ikna eder. Her ikisi de küçük kıza karşı anne ve babalık rollerine soyunan çift farklı bir çocukla karşı karşıya olduklarından habersizdirler. Korkutucu ve sıra dışı davranışları olan küçük kız, saklanan sırları da açığa çıkartacaktır...


  • Anahtar

Ferhat Atik'in Sonbahar adlı romanından uyarlanmıştır.



******************************

Herkese iyi h.sonları.. :)

Kaynak: sinemalar.com , youtube


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea