15 Haziran 2012 Cuma

15 Haziran - Vizyon Filmleri

Selam!
Bu hafta öyle yoruldum ki hafta sonu gelmek bilmedi diye yakınıyordum ama nihayet geldi ,sonunda geldi,oh beee ,çok şükür,hatta yuppie de muppieee ! :)
Neyse lafı daha fazla uzatmadan beyaz perdenin yenilerine geçeyim zaten sıcak :)
  • Babam İçin (Will)

Will Brennan, yakın zamanda annesini kaybetmiş, babası ise bir süre önce ortadan kaybolmuş 11 yaşında kimsesiz kalmış bir çocuktur. Hayattaki en büyük tutkularından bir ise İngiliz futbol takımı Liverpool'dur. Will’in futbol karşı ilgisi ve bilgisi ise çevresindeki herkesten daha fazladır. Bir gün kayıp babası Gareth bir anda ortaya çıkar; hem de oğlunun gönlünü almak için İstanbul'da oynanacak Liverpool –A.C. Milan, Şampiyonlar Ligi Final maçına cebine iki biletle gelmiştir. Will babasına hemen güvenemese de, Gareth onu bir daha terk etmeyeceğinin ve yeni bir hayata başlayacaklarının sözünü verir. Fakat Türkiye yolculuğuna hazırlandıkları sırada Will'in babası aniden ölür, Will kendisini yatılı okulda tamamen terk edilmiş bulur. Ama vazgeçmeye niyetli değildir. Hem babasının anısını yaşatmak için hem de gönülden bağlı olduğu futbol takımına destek vermek için bu yolculuğa çıkmaya kararlıdır. Yola koyulduğunda ise ülkesinde yaşanan savaş yılları sonrasında futbolu bırakan ve travmatik bir geçmişi olan Boşnak Alek ile tanışır. Alek başta gönülsüz olsa da, kendisini Will'in heyecanına ve azmine kapılmış olarak İstanbul yollarında bulur...


  • Karanlık Gölgeler (Dark Shadows)

1752 yılında küçük oğlu Barnabas ile birlikte Joshua ve Naomi Collins çifti yeni bir hayata başlamak için Liverpooldan Amerika'ya taşınırlar. Ama koca bir okyanus bile aileyi rahatsız aden gizemli kabustan kaçmak için yeterli değildir. Şehirde 20 yıl geçirir.Ama köklü playboy Angelique Bouchard un kalbini kırmışlardır. Angelique Bouchard barnabası vampire çevirip mezara hapsetmiştir. İki yüzyıl sonra Barnabas mezarından yanlışlıkla serbest kalmışıtr.Ve gelişmiş 1972 dünyasında tekrardan dirilir. 


  • Azraili Beklerken (Poulet Aux Prunes - Chicken With Plums)

Satrapi bu filminde, enstrümanı kırılan bir müzisyenin onun yerine koyabileceği başka bir enstrüman olmadığı için ölmeyi istemesini beyaz perdeye taşıyacak.


  • Gizemli Kadın (La Femme du Veme - The Woman In The Fifth) 

Amerikalı yazar Tom Ricks, arasının bozuk olduğu eşinin ve kızının sevgisini geri kazanmak için perişan bir halde Paris’e gelir. İşler istediği gibi gitmeyince şehir dışında döküntü bir otele yerleşir ve gece bekçisi olarak çalışmaya başlar. Hayatına önce Polonyalı bir sarışın, ardından tutkulu bir ilişki yaşayacağı güzel, gizemli Margit’in girmesiyle her şey düzelmeye başlar. Margit’le ilişkisi bir dizi açıklanamaz olayı tetikleyecektir. Adeta bilinmez bir güç, yaşamının kontrolünü ele geçiriyor gibidir.



************************
Herkese iyi h.sonları .. :)

Kaynak:sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea