1 Nisan 2011 Cuma

1 Nisan - Vizyon Filmleri

Eveett bahar ayının ilk  gününde sizlerleyim
Bugün NİSAN 1 .. :)
Ama ben o kadar yoğunum ki şaka kaldıracak durumda değilim.Henüz 1şaka ile karşı karşıya geldim umarım son olur yoksa çok sabırlı olamayabilirim :)
Neyse bu şaka mevzusunu daha fazla uzatmayayım da kendim ettim kendim buldum demiyeyim :)
Bu hafta vizyona giren 6filmi sizlere kısa kısa tanıtmak istiyorum. :

  • ARI KOVANINA ÇOMAK SOKAN KIZ / THE GIRL WHO KICKED THE HORNETS' NEST

Geçmişin sırları ortaya çıkar ve roller değişir. Açıklanması zor olaylar aydınlığa çıktığında kim aklanır peki? Soluk soluğa bir macera ve gerilim.

  • ATLI KARINCA
Erdem, Sevil ve çocukları Edip ve Sevgi’nin küçük bir kasabada süren yaşamları, Sevil’in annesinin felç geçirmesi sonucu İstanbul’a taşınmalarıyla değişime uğrar. Edip, yatılı okulda olduğu on yıl boyunca evden uzaklaşmıştır; Erdem’in ise iyi bir yazar olma hayalleri sürmeKtedir.
Bir şekilde değişen tavırlarını, içine kapanmasını ve mutsuzluğunu fark eden
Sevgi’nin ani tavır değişikliklerinden şüphelenen Sevil, evin içerisinde yaşanan bazı olayları sorgulamaya girişir ve yıllardır kapalı kapılar ardında saklanan sırrı keşfeder. Erdem bir trafik kazasında yaşamını kaybedince, ölümü ailede yeni sırların ortaya çıkmasına neden olur. Küçük bir ailenin her üyesi hayatları boyunca tek başlarına taşımak zorunda kalacakları gerçeklerle baş başa kalır.
Kendilerine bile itiraf edemedikleri bu sır nedir?

  • GÜNEŞİN KARANLIĞINDA / THE LINCOLN LAWYER
Mick Haller karizmatik ve yakışıklı bir ceza avukatıdır. Los Angeles’ta Lincoln marka arabasını ofisi olarak kullanmasıyla ünlüdür. Kariyeri boyunca genellikle önemsiz suçlar işlemiş suçluları savunmuştur.
Ancak birden bire önüne hayatının fırsatı çıkar; Beverly Hills’in yakışıklı bir zengini cinayetle suçlanmaktadır ve kendisini savunması için Mick’i tutmak istemektedir. Bu kadar basit ve kendisine kolayca para kazandıracak gibi gözüken bu dava bir anda bir ölüm kalım savaşına dönüşür.
Film, Michael Connelly’nin ülkemizde Altın Kitaplar’dan “Güneşin Karanlığında” adıyla yayınlanan çok satan kitabından uyarlanmıştır..

  • HOP DEDİK
Deli Dumrul (Emir Benderlioğlu), İstanbul’un Kurtlar Kuşlar Alemine meydan okumuş ve oyuna getirilerek hapse  düşmüştür.  İçerde hayatının zindana döneceğini düşünürken,   ruh dünyasında derin tesirler meydana getirecek olan gönül erlerinden İhsan Bey (Bulut Aras) ile tanışır. Hapiste Dumrul ile  İhsan Bey’in en has talebesi ve manevi evladı Alperen ( Orhan Bıyıklı) arasında sıkı bir dostluk başlar. Deli Dumrul’u, gönül eri İhsan Bey’i ve yiğitlik timsali Alperen’i  uğradıkları iftiralardan aklayıp kurtaracak kişi ise Başkomiser  Semih’tir( Mesut Çakarlı). Önce İhsan Bey ve Alperen, ardından da Deli Dumrul aklanarak tahliye olur.
Tefeci  Salim’in elinden  kan kusan  mahallelinin tek umudu  Deli Dumrul’dur.
  • KIZ VE KURT / RED HIDING ROOD
Valerie (Amanda Seyfried) iki erkek arasında kalmış genç ve güzel bir kızdır. Köyün en güzel kızı Valerie, gönlünü yoksul Peter’ a (Shiloh Fernandez) kaptırmıştır. Ancak ailesi onu varlıklı Henry (Max Irons) ile evlendirmek istemektedir. Birbirini kaybetmek istemeyen âşıklar, birlikte kasabadan kaçma planları yaptığı sırada korkunç bir olay yaşanır. Valerie’ nin kız kardeşi köyün çevresinde, karanlık ormanda sinsice dolaşan bir kurt adam tarafından vahşice öldürülmüştür.

  • MEŞ / YÜRÜYÜŞ
Hikâye, tüm ülkeyi kasıp kavuran 12 Eylül 1980 darbesinin günler öncesi ve hemen sonrasının yansımalarının yaşandığı Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde geçer. Darbe zaman zaman fonda hissedilirken, bazen de hayatın tam orta yerinde patlamaktadır
Cengo ile birlikte kalabalık bir grup çocukla tanışıp arkadaş olan Xelilo, kısa bir süre için de olsa, dışlandığı, öfkelendiği, önemsenmediği dünyadan uzaklaşır
Xelilo’nun arkadaşlarının kimi babasız kalır, kiminin ailesi ilçeyi terk eder, kiminin yakınları gözaltına alınıp bilinmeyen yerlere götürülür. Xelilo, ağzında rast gele birilerinden aldığı sigarası ile sessiz protestosunu sürdürmektedir..”

============================================
Bu hafta da güzel filmler bizleri bekliyor..
Şimdilik Kız ve Kurt,Arı Kovanına Çomak Sokan Kız ve Atlı Karınca filmlerini izlemek istiyorum..
Ahh ahh ne çok yapılacak şey var kendimle ilgili :)
Daha Çınar Ağacı'nı bile izleyemedim :(
Herkese iyi h.sonları dilerim :))

Kaynak:SİNEMALAR.COM,YOTUBE..



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea