18 Nisan 2011 Pazartesi

15 Nisan - Vizyon Filmleri

Bloglara ara ara erişilememesi nedeniyle cuma günü yaptığım meşhur vizyon filmleri postum pazartesiye sarktı :(.Hala işyerinden giremiyorum şansımı deneyeyim dedim ve evden açıldım hemen sıvadım kolları 3gün gecikmeli de olsa VİZYON FİLMLERİ postuyla sizlerleyim :)

Bu hafta vizyonda bizleri 6 yeni film bekliyor  ..
  • BİZİM BÜYÜK ÇARESİZLİĞİMİZ
Bizim Büyük Çaresizliğimiz, lise yıllarından beri yakın arkadaş olan, 30’lu yaşların sonundaki iki adamın, Ender ve Çetin’in dostluğunu konu alıyor. Uzun yıllar hayatları farklı yönlere giden iki yakın arkadaş, Çetin’in yıllar sonra Ankara’ya dönmesiyle çocukluk hayallerini gerçekleştirir ve aynı evde yaşamaya başlarlar. Tam birlikte yeni bir hayat kurmuşlarken, yurtdışında yaşayan arkadaşları Fikret Türkiye’de tatildeyken bir trafik kazası geçirir ve annesiyle babasını kaybeder. Almanya’ya geri dönmesi gereken Fikret, Ender ve Çetin’den, Ankara’da üniversite öğrencisi olan kız kardeşi Nihal’in okulunu bitirene kadar, yani iki yıl boyunca, onlarla kalmasını ister.
Birlikte yaşama hayalleri tam gerçekleşmişken üçüncü birinin eve gelmiş olması ilk başlarda Ender ve Çetin’i rahatsız eder. Ölümlerin travmasını atlatamayan Nihal de onlarla iletişim kurmak istemez, ama zamanla birbirlerine alışırlar. Aralarında ev merkezli üçlü bir yakınlık oluşur; beraber vakit geçirmeye ve bundan hoşlanmaya başlarlar. Bir süre sonra kaçınılmaz olan gerçekleşir; Ender ve Çetin, birbirlerinden habersiz bir şekilde Nihal’e aşık olurlar. Bu ortak aşklarını fark etmeleri, Ender ve Çetin’i birbirinden uzaklaştırmayacak, tersine onların dostluğunda yeni bir sayfa açacaktır..
  • ÇIĞLIK 4
Olayların ardından 10 yıl geçmiştir. Sidney Prescott, olanların yükünü yazarak atlamayı başarmıştır. Bundan sonraki hayatını huzurlu geçirmeyi planlamaktadır; ta ki olaylar tekrar gün yüzüne çıkana kadar.
  • SUCKER PUNCH
Babydoll, isteği dışında bir yere kilitlensede hayatta kalmalıdır. Özgürlüğü için savaşmaya kararlı bir şekilde, dört kızı birleşmeye ve onları tutsak tutan Blue, Madam Gorski ve Kumarbazdan kaçmaya ikna eder. Kızlar kendilerini fantastik bir savaşta bulurlar. Nelerden vaz geçeceklerine karar vermek zorundadırlar, eğer başarılı olurlarsa özgür olacaklardır.
  • AŞKIN BÜYÜSÜ
Doksan yaşında, huzurevinde kalan ömrünü Büyük Buhran zamanında çalıştığı sirkteki anılarını anlatan emekli bir veteriner.
Jacob Jankowski, 23 yaşında, anne-babasının bir trafik kazasında öldüğü haberini aldığında Cornell Üniversitesi'nde veterinerlik bölümünün son sınavlarına hazırlık yapan bir öğrencidir. Sirk treni olduğunu öğrendiği bir trene atlayıp, başı boş, korkutucu, topluma ayak uyduramayan bir topluluğun arasına girer. Eğitiminin veterinerlik üzerine olduğunu öğrenen sirk sahibi ona hayvanların sorumluluğunu verir. Orada Rosie'yle tanışır. Sirkin eğitelemeyen asi fili. Ama genç veteriner fili eğitmenin bir yolunu bulur.
Baş eğitmen August, etrafındaki insanlara ve eğiticisi olduğu hayvanlara kötü muamele yapan acımasız bir adamdır. Ama o aynı zamanda da oldukça karizmatik biridir. August ve onun karısı Marlena ile temkinli bir ilişki kuran Jacob bir süre sonra binicilikte bir yıldız olan genç ve güzel Marlena'a aşık olur.
Aşkın lüks sayıldığı bir dünyada bile her ihtimali aşan iki insanın arasında yaşanan aşkın hikayesi

  • LONDRA BULVARI
Hapisten yeni çıkmış olan Mitchel acımasız bir adam olmakla beraber hayatını bir düzene sokmak istemekte, doğru kadınla tanışıp evlenmek gibi hayaller de kurmakta olan garip bir adamdır. Hapisten çıkar çıkmaz kendisine usûlsüz  teklifler gelmeye başlar fakat o bu teklifleri reddeder. Tüm bu tekliflerin yerine ünlü bir oyuncunun çanta taşıyıcısı olmaya karar verir. Derken hayatının kadınıyla da tanışır Mitchel ama “geçmişi onun peşini bırakmaz”. O da hayatını geri kazanmak için içindeki canavarı uyandırmakta hiçbir beis görmez.
  • WINNIE THE POOH
Orjinal halinin sevimliliğini, esprilerini ve muzipliğini taşıyan bu yepyeni filmde de yine Filozof ama çok küçük beyinli Ayı Winnie ve arkadaşları Tigger, Tavşan, Piglet, Kanga, Roo ve tabii ki kuyruğunu kaybeden sevimli arkadaşları Eeyore da vardır.Winnie, Eeyore’a ; “ Bir kuyruk ya yerindedir ya da değildir...Seninki de yerinde değil. “ der. Baykuş tüm ekibi, Christopher Robin’in hayali sorununu çözmek için bir maceraya gönderir. Tek derdi birazcık bal yiyebilmek olan bir ayı için bu, hayli hareketli bir gün olacaktır.


===============================
Havalar bir türlü ısınmak bilmiyor,yağmurun yağmasını fırsat bilip sinema keyfi yapabiliriz :)
Mutlu haftalar..:)

Kaynak:*sinemalar.com *youtube 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea