29 Nisan 2011 Cuma

29 Nisan -Vizyon Filmleri

Bir haftayı daha geride bırakmaya hazırlanıyorken vizyona 1i yerli olmak üzere 8yeni film giriyor.Hep birlikte bakalım mı bu hafta vizyonda neler yeni?
  • BENİ ASLA BIRAKMA / NEVER LET ME GO
Çocukluklarından itibaren aynı yatılı okula giden, birbirlerine çok bağlı üç dost olan Ruth, Tommy ve Kathy'nin yaşamı huzurlu ve mutlu geçmiştir. Ancak korkunç gerçek onları yakalayacaktır. Üçü de diğer insanlara organ sağlamak için üretilmiş klonlardır.
  • HIZLI VE ÖFKELİ 5: RIO SOYGUNU / FAST FIVE
Hızlı ve Öfkeli 5’te Vin Diesel ve Paul Walker, hız üstüne kurulu, patlamaya hazır serinin tüm filmlerinden tekrar bir araya gelen yıldızlar kadrosunda başı çekiyor. Bu macerada eski polis Brian O’Conner (Paul Walker), kanunların karşı tarafındaki eski suçlu Dom Toretto (Vin Diesel) ile ortaklık yapıyor. Dwayne Johnson, en son büyük yarış için geri dönen sevilen isimler, Jordana Brewster, Chris “Ludacris” Bridges, Tyrese Gibson, Sung Kang, Gal Gadot, Matt Schulze, Tego Calderon ve Don Omar’a katılıyor.
Brian ve Mia Toretto (Brewster), Dom’u özgürlüğüne kavuşturduktan sonra, yetkilileri atlatmak için sınırları geçtiler. Şimdi Rio de Janeiro’nun bir köşesinde ortaya çıkıyorlar. Özgürlüklerini kazanmak için son bir işe asılmak zorundalar. Alışılmadık müttefikler, en iyi yarışçılardan oluşan seçkin ekiplerini bir araya getirirken, onların ölmesini isteyen ahlaksız iş adamından kurtulmanın tek yolunun, onunla karşılaşmak olduğunu biliyorlar. Ama onların peşine düşen sadece bu iş adamı değil.
İnatçı federal ajan Luke Hobbs (Johnson) asla hedefini kaçırmıyor. Dom ve Brian’ın izini sürmekle görevlendirilince, onları yakalamak için ekibiyle birlikte kapsamlı bir operasyon başlatıyor. Şimdi Hobbs, başka biri elini çabuk tutup onları yakalamadan önce, avını köşeye sıkıştırmak için içgüdülerine güvenmek zorunda.

  • PANDA: SİHİRLİ YOL
Kung Fu üstadı pandalar krallıktan kaçırılan Prens Po Kwan'ı geri getirmek için eğlence dolu bir maceraya atılırlar...

  • PINA 3D
Pina, Pina Bausch için çekilmiş bir film. Tanztheater Wuppertal Pina Bausch topluluğuyla üç boyutlu olarak çekilmiş bu uzun metraj dans filmi, 2009 yazında ölen büyük Alman koreografın nefes kesen eşsiz sanatını betimliyor. İzleyiciyi bedensel ve görsel olarak büyüleyici bir keşif yolculuğuna ve efsanevi topluluğun sahnedeki yeni boyutuna davet eden Pina, ayrıca dansçıları sahnenin dışında, otuz beş yıldan uzun süre Pina Bausch’un yaratıcılığının yuvası ve merkezi olan Wuppertal şehrinde ve onu kuşatan endüstriyel peyzajda takip ediyor.

  • TEHLİKELİ TUTKULAR / CHERRYBOMB
Sınavları biten Malachy( Rupert Grint) ve Luke (Robert Michael Sheehan) berbat bir yaz geçirmektedir. Ta ki Michelle’in( Kimberly Nixon) gelişiyle her şey değişir, bu yeni kız iki erkeğin arkadaşlığını sınayacak ve ölümcül sonuçlar doğuracak olaylara sebebiyet verecektir.

  • THOR
Güçlü ve kibirli bir tanrı olan Thor'un Asgard'dan ayrılıp, insanların yanında yaşamak için dünyaya gelmesini, fakat düşman tanrıların onu yeni geldiği bu gezegende bile rahat bırakmadıkları maceraları konu alacak...

  • İÇİMDEKİ YANGIN / INCENDIES
İkizler Jeanne ve Simon'u karışık köklerini araştırmak için Orta Doğu'ya göndermek bir annenin son dileğidir. Wajdi Mouawad'ın beğenilen oyunundan uyarlanan Incendies, iki genç yetişkinin köklü nefret, sonu gelmeyen savaşlar ve kalıcı sevgiye yolculuğunu anlatan güçlü ve dokunaklı öyküsüdür.

  • ZEFİR
Ergenlik çağına girmekte olan dik başlı bir kız çocuğunun, kendisini anneanne ve dedesinin bakımına terk ederek ideallerinin peşinden dünyanın öbür ucuna gitmeye karar veren annesiyle arasındaki bağlılık ve çatışma ilişkisi çevresinde gelişiyor.


=================================
Herkese bol gülücüklü,keyifli bir haftasonu dilerim :)

Kaynak : *sinemalar.com *youtube

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea