8 Nisan 2011 Cuma

8 Nisan - Vizyon Filmleri

Bir haftayı daha geride bırakmaya hazırlanırken bakalım beyazperdede neler oluyor ?
  • HER ŞEY GÜZEL OLACAK / EVERYTHING WILL BE FINE
Christoffer Boe'nin son filminin umutsuz kahramanı Falk, yazmayı sürdürdüğü savaş filminin senaryosunu bir türlü bitiremeyen, kendi işiyle takıntılı bir senarist ve yönetmendir.Bir gün arabasıyla Arap asıllı genç bir adama çarpar. Suçludur, ama yardım etmeden kaza yerinden kaçar. Oysa çarptığı adamın elinde Irak'la ilgili, Danimarka hükümetini sarsacak sırlar vardır. Falk, adamın başından geçenleri halka açıklamak için her şeyi göze alacaktır. Falk'ın hayatı siyasal bir gerilim olarak yola çıkan ve Boe'nin alıştığımız tarzını sürdüren film, çizgisel olmayan bir anlatı izleyerek Falk'ın paranoyaya kapılıp ailesini ve kendisini de tehlikeye atarak hayatını mahvedişini anlatıyor.

  • RIO
Buz Devri serisinin de yönetmenliğini yapan Carlos Saldanha'dan yeni bir macera... Fakat bu sefer başrolde bir papağan var! Üstelik 3D seçeneğiyle!

  • SON GECE / LAST NIGHT
Hikaye evli bir çifti konu almaktadır. Ayrı geçen bir gecede koca kendisinden hoşlanan meslektaşıyla iş seyahatine çıkar.
O, meslektaşının kendisini ayartmasına direnirken karısı da eski bir sevgilisine rastlar.

  • YAŞAM ŞİFRESİ / SOURCE CODE
Bir banliyö treninde yaşanan patlamaya şahit olan birinin vücudunda uyanarak patlamaya sebep olan kişinin kimliğini tesbit etmeye çalışmasını konu alan bir bilim-kurgu hikayesi.

  • ŞEYTANIN OTELİ 3 / FRIT VILT 3
6 maceraperest genç şeytanın oteline gitmeye karar verir. O meşhur hikayesini biliyorlardır. Fakat otelde kalmak istemezler ormanlık alanda çadır kurmaya karar verirler. Bu gerçekten yaptıkları en büyük hatadır...


================================
Bu hafta vizyona merhaba diyen 5filmden hangisi size göre ?
Hepinize keyifli h.sonları dilerim :))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea