13 Ocak 2012 Cuma

13 Ocak - Vizyon Filmleri

Bugün pek keyifsiz uyandım,Cuma günü bile pek keyfimi yerine getiremedi uzun sürmez umarım . :)

*
Bu hafta vizyonda 5 yeni film bizleri bekliyor ;
  • Ejderha Dövmeli Kız (The Girl With The Dragon Tattoo)
Mikael Blomkvist, cömert bir gazeteci olmasına karşın, bir tuzağa düşürülmüş ve yanlış bir haberle popüler bir işadamını suçlamıştır. Buna karşın Mikael’in tüm kariyeri adeta alt üst döner. Gazetesi artık onunla çalışma arzusu uyanmamaktadır. Tüm medya peşindedir ve o artık yanlızdır. Elbette onu izleyen Lisbeth’in farkında da değildir; nam-ı diğer “Ejderha Dövmeli Kız”ın… Mikael, gazetecilik mesleğini bırakıp hapise girmek için adeta gün sayarken, hiç beklemediği bir iş ayaklarına gelir, başına adeta talih kuşu konar. Popüler Vanger firmasının başındaki Henrik Vanger, Mikael’den yıllar önce kaybolan yeğeni Harriet’i bulmasını istemektedir.


  • Melankoli (Melancholia)
“Bir düğün ve melankoli var. İki kız kardeş (Kirsten Dunst ve Charlotte Gainsbourg) hakkında psikolojik bir felaket filmi. Melankolik kardeş, kaya gibi sakin, karanlık dünyasına baktığınızda kaderi bekler gibi davranıyor. Diğer kız kardeş ise giderek panik yapıyor.” 


  • Demir Leydi (The Iron Lady)
Birleşik Krallık'ın eski başbakanı Margaret Thatcher'ın, güç için ödediği bedele odaklanarak yaşamını anlatan film.


  • Zenne
İmkansız bir üçlünün dostluk öyküsü: DANIEL, Türkiye'nin değer yargılarını çok tanımayan ve 1 yıllığına İstanbul'a gelen bir Alman fotoğrafçı.
Renklerini gizlemekten sakınmayan, ailesinden koşulsuz destekle koruma gören ve İstanbul'un dans klüplerinde Zennelik yapan CAN.
Ve doğulu, muhafazakar bir ailenin çocuğu olan AHMET.
Birbirleriyle dostluk, aşk ve anlayışla birarada yaşamayı başarabilen üçlünün karşısına çıkan töre, devlet ve muhafazakar aile değerleri...
Filmin senaryosu, 2008 yılında babası tarafından gay olduğu için öldürülen Ahmet YILDIZ'ın gerçek hikayesinden esinlenilerek kaleme alınmıştır.


  • Çizmeli Kedi (Puss in Boots)
Çizmeli Kedi, Shrek evreninin en sevilen karakterlerinden biri - Kedi'nin (Antonio Banderas) meşhur Altın Yumurtlayan Kaz'ı çalmak için dahi Rafadan Kafadan (Zach Galifianikis) ve sokakları iyi bilen Kitty (Salma Hayek) ile birlikte çalışmaya başlamasının komik ve cesur hikayesini sinemaya taşıyor...




**********************
Ben de birçoğunuz gibi  'ZENNE' filmini  çok fazla merak ediyorum,kim bilir h.sonu planlarım arasında sinema olacaktır belki de ? :)

Hepinize iyi h.sonları .. :)


Kaynak:sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea