13 Nisan 2012 Cuma

13 Nisan - Vizyon Filmleri

Selaamm :)
Mevsimi şaşmış bir haftayı nihayet bitiriyoruz :)
E hafta biterken her hafta olduğu gibi   'Vizyon Filmleri ' ni sıralayalım gitsin :)
*
Vizyon bu hafta biraz sıkış tepiş her daldan toptan 7 film var .
Bunlar neler mi ?
  • Doğaüstü (Chronicle)
Birbirleriyle çok iyi arkadaş olan üç liseli genç tesadüf sonucu gördükleri bir çukura inerler ve olanlar olur. Artık düşünce gücü ile istediklerini yapabilecek bir hale gelen gençler, önceleri bunu şaka ve eğlence için kullansalar da bir zaman sonra kontrolden çıkarlar ve insanların kaderleri ile oynamaya başlarlar. Artık içlerindeki kötü ruh ortaya çıkmıştır ve ortalığı birbirine katmaya başlamışlardır.


  • Yeraltı
Nefret ettiği eski arkadaşlarının akşam yemeğine kendisini zorla davet ettiren Muharrem'in, bu yemek ile birlikte başlayan didişmeleri, ego gösterileri sonucu eski defterlerin açılması ile utanç dolu hesaplaşmalarla karşı karşıya kalmasını konu alan Yeraltı, bireyin varoluşsal sorunlarını irdeleyen bir film.


  • Dr. Seuss Loraks (Dr. Seuss’ Lorax)
Ted hayallerindeki kızın ilgisini çekmesini sağlayabilecek tek şeyi aramaktadır. Gencin bu şeyi bulmak için, dünyasını korumak üzere savaşan Lorax adındaki mızmız ancak bir o kadar da sevimli yaratığın hikayesini keşfetmesi gerekmektedir.


  • Çapraz Ateş (Haywire)
Mallory Kane,genç ve güzel gizli bir özel dedektiftir. Mallory’nin öğreticisi Kenneth Mallory’i hükümetin izin vermediği ve devletin başındakilerin bilmemeyi tercih ettikleri bir göreve yollar. Ancak Barcelona’da kurtarılması gereken bir rehine öldürülünce, Kenneth Mallory’i Dublin’e başka gizli bir dedektif, Paul  ile işbirliği yapması için gönderir.


  • Film
Kemal Mutlu bir sinema filmi çekmeyi kafasına koyan, yönetmenlik heveslisi bir gençtir. Amatör bir kamera alıp, sürekli çevresini çekmeye başlar. Beraber yaşadığı ev arkadaşı Nuri'nin yetimhane yıllarından olan arkadaşı İzzet hapisten çıktıktan sonra bir gün çıkagelir. Nuri ne kadar naif, sakin kendi halinde bir insansa İzzet o kadar tersine bıçkın ve bela dolu bir adamdır. Kemal doğal hayatım akışında filmi için tam da aradığı adamı bulduğuna inanır ve onun her anını kameraya almaya başlar.


  • Aşk Yemini (The Vow)
Baş Rollerinde Channing Tatum ve Rachel McAdams'ın onadığı bu film aynı zamanda da  gerçek bir hayat hikayesinden alınmıştır. Bir trafik kazası sonucunda komaya girip hafıza kaybı yaşayan bir kadının kocası, onun aşkını yeniden kazanmaya çalışırken yaşadıklarını anlatıyor...


  • Yeniden Doğuş (The Howling Reborn)
Karen televizyon programları yapan aynı zamanda anne olmayı bekleyen genç ve güzel bir kadındır. Bir gün bir seri katilin saldırısına uğrayarak öldürülür ama karnındaki bebeği yaşar. Kocası onu kurtaramaz ama oğlu Will'e hem annelik hem babalık yaparak onu büyütmeyi başarır ama Will'in dış dünyaya oldukça kapalı bir yaşamı olur.Liseye geldiğindeyse aşık olduğu kızın, Eliana Wynter’ın sevgilisi Tommy tarafından tehdit edilmesi üzerine Will'in hayatı değişecektir; zira kendisini ezdirmemeyi öğrenir. Ve Eliana ile katıldığı bir partide yaşadıkları onu kurtadamlar ve kişiliği hakkında bambaşka sorulara yöneltecektir.


*******************************
Herkese iyi h.sonları .. :)


Kaynak:sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea