20 Nisan 2012 Cuma

20 Nisan - Vizyon Filmleri

Selam!
Yağmur yağdı,güneş açtı,hava sıkıntılı,yok yok bahar kesin geldi derken bir baktık hop cuma gelivermiş:)
Hadi hadi hep birlikte vizyonun cicilerine bakalııım :)
  • Battleship
Battleship’te gezegenimiz; denizde, gözyüzünde ve karada üstün bir güce karşı hayatta kalma savaşı veriyor. Hasbro’nun klasik donanma savaş oyunu Amiral Battı’dan uyarlanan filmde, USS John Paul Jones’ta görevlendirilen bir Donanma subayı olan Teğmen Alex Hopper rolünde Taylor Kitsch karşımıza çıkıyor. Fizyoterapist ve Hopper’ın nişanlısı Sam Shane rolünde Brooklyn Decker; USS Sampson’ın komutanı ve Hopper’ın ağabeyi Stone rolünde Alexander Skarsgård ve Hopper’ın silah arkadaşı USS John Paul Jones’ta silah uzmanı olarak görev yapan Deniz Astsubayı Raikes rolünde ise Rihanna yer alıyor. Hopper ve Stone’un amiri (ve Sam’in babası) Amiral Shane’i ise uluslararası bir yıldız olan Liam Neeson canlandırıyor.


  •  Öbür Dünyadan (The Awakening)
ingiltere, 1921. I. Dünya Savaşı'nın yaşattığı acılar ve kayıplarla oldukça çok yara almış bir ülke. Travmatik acıların ortasında herkes doğaüstü güçlere inanma eğilimindeyken, Florence Cathcart adında sahtekarlıkları, asparagasları çözme ve 'hayaletleri yakalama' konusunda uzman bir kadın, bir şikayet üzerine taşrada yatılı bir okula gelir. Kendisine iletilen bilgilere göre okulda birden çok hayalet gezmekte, öğrencilere ve hademelere görünmektedir. Florence başta bunun rastladığı diğer vak'alar gibi bir oyun olduğuna ve kendi yöntemleriyle gerçeği ortaya çıkartacağına inanır. Fakat bildiği ve inandığı her şey, görünmeyen varlıkların kendilerini hissettirmesiyle alt üst olacaktır...


  • Korsanlar (The Pirates: Band Of Misfits)
Kaptan Korsan, "Yılın Korsanı" ödülünü almak için rakipleri Kara Bellamy ve Pala Bıyık Liz'i alt etmek zorundadır. Onları Kanlı Adalar'dan Viktorya İngilteresine uzanan zorlu bir yolculuk beklemektedir. Bu yolculuk boyunca Kaptan Korsan yanına şaşkın bir bilim adamını da alıp kötücül güçlere sahip bir kraliçeye karşı da mücadele veriyor. Ama bir korsanın en büyük tutkusunun macera olduğunu asla unutmadan!


  • Mar
Geleneksel üretim biçimlerinin insan ruhundaki karmaşık yansımalarını anlatıyor. Bir genç ile babası ve küçük kardeşinin dünyalarının anlatıldığı film, 3 insanın kaygıları, arayışları ve gelecek planlarını konu ediniyor.


  • Mezarına Tüküreceğim (I Spit on Your Grave)
Film; genç bir kadın yazarın sakin ve sessiz nehir kenarındaki evine  huzur içinde çalışmasına devam etme ve kitabını yazma amacıyla gitmesi ile start almakta ve buradan itibaren her şey yolunda iken bir anda, tüm gerçekliği içinde barındıran şiddeti ile perdeye yansıyan kareler, huzuru bulmak için gelen genç kadının vahşet ve insanlık dışı muamele ile karşılaşmasını ve sürüp giden eziyetler ve kadının sonradan hepsinin izini bulup tek tek intikam almasını konu edinmektedir.


  • Sevimli Kahraman (The Outback) 
Albino türündeki koala Johnnyiender rastlanan bir tür ama çevresindekiler farklı olduğu için onu hep dışlamış, hatta karnaval zamanında bile ucube gösteriler yaptırmışlardır. Fakat bir gün yolu yetenek avcısı bir Tazmanya Şeytanı olan Hamish ve elinden kamerasını düşürmeyen Higgens ile kesişince Johnny gerçek bir kahraman olmak için kendisini yollara vuruyor. Outback kasabasındakiler onu sırf farklı renkte olduğu için dışlarken, birden kasabanın kurtarıcısı olan Johnny'yi kötü timsah Bog’a karşı destekliyorlar...Gerçek bir kahraman olmak için Johnny'nin önünde artık hiçbir engel kalmayacaktır.





**************************
İyi h.sonları .. :)



Kaynak:sinemalar.com




2 yorum:

  1. Öbür dünyadan filmi gerçekten güzel film diyebilirim... Bazı karmaşalar olsada insanı gerim gerim germeyi iyi becermişler... Biraz karmaşık bir film ama olsun yinede gayet güzel bir film... Oldukça ilginçte diyebilirim... Gerçi biraz ziyaretçiler adındaki korku filmini andırıyor! yinede izlenebilesi bir film :) tşkler cnm paylaşım için...

    YanıtlaSil
  2. Benim de ilgimi çekmişti 'öbür dünyadan' ama havalar iyice ısındı sinemaya gider miyim bilinmez :)
    ben teşekkür ederim cnm öpücükler :*

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea