27 Nisan 2012 Cuma

27 Nisan - Vizyon Filmleri

Herkese kocamaaaann bir merhaba!
Bu haftaki 'Vizyon Filmleri' postunda fazla lak lak etmeyip direk filmlerimize geçmek istiyorum çünkü bu hafta tam 8 yeni film bizlerle ..
  • Aşkın Renkleri (La Delicatesse)
Paris’te yaşayan genç ve güzel Nathalie hayatının aşkıyla tanışarak onunla harika bir evlilik yapmıştır. Ancak kocasının talihsiz bir kazada ölmesiyle hayatı altüst olur. Kocasına duyduğu aşkı içine gömen Nathalie, hislerini gösteremeyen, içine kapanık birine dönüşür. Bir gün hiç hesapta yokken kendini çalışma arkadaşlarından biri olan Markus’la öpüşürken bulur. Kimsenin çekici diyemeyeceği, çok çirkin bir adam olan Markus’la bir geleceği olabilecek midir?

  • Ölümün Sesi (Babycall)
Anna oğlu Anders’i şiddete eğilimli babasından kaçırarak adresini gizli tuttukları bir yere taşınır. Eski kocasının onları bulacağından çok korkmaktadır. Oğlunun güvenliği için uyumadan önce başucuna koyabileceği bir bebek telsizi almaya karar verir. Ancak zamanla bu telsizden garip sesler, çığlıklar gelmeye başlar. Anna başka bir daireden geldiği muhtemel seslerin bir çocuğun cinayetine ait olabileceğini düşünmektedir. Öte yandan Anders yeni okulunda kendine gizemli ve tuhaf yeni bir arkadaş bulmuştur. Bu yeni arkadaş cinayet hakkında bir şeyler biliyor mudur? Neden Anders’in çizimlerinde kan izi vardır? Duydukları sesler bu dünyaya mı aittir?


  • Pazarları Hiç Sevmem
Hasta babasının vasiyetini yerine getirmeye çalışan Oğuz’un hayatına, birden Deniz dahil olur. Deniz’in de işi, aşkı ve tadı yoktur.Her ikisi için de işler iyi gitmemektedir. Belki bir yolculuk herkese iyi gelir.


  • Çifte Soygun (Flypaper)
Tripp Kennedy(Patrick Dempsey) kapanma saatine yakın bir bankaya girer ve birden ortalık karışır.İki farklı çete aynı anda bankayı soymaya çalışmaktadır!Bir tarafta profesyonel banka hırsızları,öbür tarafta ise beceriksiz iki kafadar...Banka çalışanlarıyla müştereleri rehin alan iki çete bir yandan kavga ederken bir yandan da bankayı soymaya çalışmaktadır.Tripp, kısa sürede ters giden bir şeyler olduğunu anlar.Bu karşılaşma basit bir tesadüften ibaret değildir.


  • Marigold Oteli’nde Hayatımın Tatili (The Best Exotic Marigold Hotel)
Yaşını almış bir grup İngiliz, emeklilik dönemindeki tatillerini ucuz ve bir o kadar da egzotik Hindistan’da geçirmeye karar verirler. Marigold Oteli’nin reklamları ve sunduğu rahat yaşam düşlerine kapılan bu birbirinden bağımsız grup, oraya vardıklarında otelden geriye yalnızca eski şatafatlı halinin kaldığını görürler. Bekledikleri lüks tatilden eser olmasa da, bu mekânda yaşadıkları ve birbirleriyle kurdukları ilginç bağ sonucunda hayatın tadını ve aşkı yeniden keşfederler.


  • Kuzgun (The Raven)
Edgar Allan Poe, bir seri katilin peşinde polis ve özel dedektiflerle iş birliğine girer. Bu seri katilin işlediği cinayetler Poe hikayelerinin de izinden gitmektedir...


  • Dehşet Kapanı (The Cabin in the Woods)
Bir grup kolejli çocuk ormanda gizemli bir kabinde bir haftasonu geçirecektir.Ancak başlarına geleceklerden haberleri yoktur.


  • Kara Altın (Black Gold)
1930 yılında Arabistan'da geçen petrol merkezli bir hikayeyi anlatacak olan Black Gold; petrolün bulunmasını ve ardından yavaş yavaş altın değerinde önem kazanmasını, petrolün yol açtığı rekabeti yeni bir boyuta taşıyan genç bir prensin gözünden anlatacak.




*******************
İyi h.sonları . . :)

Kaynak:sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea