11 Mayıs 2012 Cuma

11 Mayıs - Vizyon Filmleri

Selam !
Gene geldik haftanın sonuna ,demek ki 'VİZYON FİLMLERİ' zamanı,hava da tam sinemalık oldu hani !
Mayıs ekime özencik yapıyor bana kalırsa..
Gelelim filmlerimize,bu hafta 6 yeni film bizlerle;
  • Can Dostum (Intouchables - Untouchable)
Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss’i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss’in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O’na inanır ve bir şans verir. Dünya dursa yan yana gelmeyecek olan bu iki karşıt dünya görüşünün çarpışmasının ve zamanla çılgın bir dostluğa dönüşmesinin, insanı derinden etkileyen hikâyesi.


  • Koruyucu (Safe)
Eski üst düzey bir ajana (Jason Statham) iki önemli görev verilir: önce 'kötü adamlar' tarafından kaçırılan 12 yaşındaki Chan adlı Çinli bir kızı kurtaracak ardından Rus Mafyasını, New York şehrinin yozlaşmış polislerini ve diğer kötü adamları alt edecek oldukça güvenli bir kombinasyonu harekete geçirecektir.


  • Can

Ayşe ve Cemal birbirlerini çok severek evlenmiş, maddi açıdan iyi-kötü geçinen mutlu bir çifttir. Fakat bir türlü çocukları olmaz. Normal yollardan çocuk sahibi olamayınca, Ayşe'nin karşı çıkışlarına rağmen Cemal, yasa dışı bir şekilde çocuk sahibi olur. Ayşe, Can adını verdikleri bu bebeği hiçbir zaman tam olarak sahiplenemez. Diğer yandan bu tutum yüzünden Cemal ile de arası gitgide açılacaktır; Cemal'in bir sene boyunca çabalaması sonuç vermez, nihayetinde evi terk eder. Ayşe şimdi Can ile tek başına kalır.


  • Aşk ve Para (One For The Money)
Altı aydır işsiz olan Stephanie, son çare olarak kuzeninin, kefalet senedi veren şirketinde tahsilât ajanı olarak çalışmaya başlar. Tercih ettiği silâh biber gazı spreyidir ama bu Stephanie’yi kuzeninin en büyük borçlusunu yakalamasını engellemez: Cinayet zanlısı, eski polis Joe Morelli. Evet, lise yıllarında Stephanie’yi baştan çıkarıp terk eden Joe Morelli.


  • İkizler Firarda
Film, iki kızın annelerini arama macerasıyla başlıyor. Bir sohbet sırasında babalarının konuşmalarını yanlış anlayan ikizler, yıllar önce ölen annelerinin yaşadığını zannederek, Bursa'ya aramaya geliyorlar. Muhtardan aldıkları 7-8 adresi gezerken başlarına bin tane olay geliyor.


  • Anadolu Ateşi 3D
Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek sahnelerden sinemaya 3D olarak transfer olan Anadolu Ateşi [3D], yıllardır Anadolu kültürünü ve motifini dans figürleriyle ölümsüzleştirerek uluslararası bir efsane konumuna yükselmişti. 85’den fazla ülkede 30 milyon insanın izlediği gösteri şimdi teknolojinin de yardımıyla daha fazla kişiye ulaşmak için ilk adımı attı. Her yöreden derlenmiş 3000 halk dansı figüründen oluşan ve 6 aylık bir çalışmanın ürünü olan film, 100 kişilik bir animasyon ve profesyonel 3D çekim ekibi tarafından ortaya kondu.Gerçek çekimlerin yanında greenbox tekniğinin de kullanıldığı yapım seyircisini tarihte keyifli bir yolculuğa çıkartıyor..


 

**************************
Herkese iyi h.sonları .. :)

Kaynak:sinemalar.com


*
Dip Not: Blog'uma imaj çalışması yapıldı ve ben bu yeni temamı çooook sevdim,artık yeni birşeyler paylaşmak daha keyifli.Tüm bunlar için ismiyle böylesine özdeşen supercellma 'ya huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim.. ^.^ öpücükler (K)

2 yorum:

  1. Böyle cici bir bloga tema yapmak benim için zevkti güzelcim. Çok eğlenerek keyifle yaptım. Güle güle kullanman dileğimle ^_^*

    YanıtlaSil
  2. ya ya yaa:$
    çok teşekkür ediyorum tekrar. Muckkkkks ^_^*

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea