28 Mayıs 2012 Pazartesi

Karanlık Saat (The Darkest Hour) - {Nasıl Buldum?}

Selam!
Havaya bakın havaya resmen bunalıma gir ve çıkma diyor,3gün sonra haziran yahu! :)
*
Günler geçip de ben son hız koştururken farkettim ki izlediğim filmler hakkında uzuuun zamandır yazmamışım sizlere .
Buna bir son vermenin zamanı gelmiştir o halde :)
  • KARANLIK SAAT (The Darkest Hour)

Gizemli bir şimşek fırtınasının ortasında Moskova’ya varan genç internet girişimcileri Sean (Emile Hirsch) ve Ben (Max Minghella), uluslararası ekonomik merkezde canlı bir yer tutan, para akışının olduğu ama iş alanlarının prensipsiz ilerlediği Rusya’ya, hayallerinin işini kurmaya giderler. Turist olarak gezmekte olan Natalie (Olivia Thirlby) ve Anne (Rachael Taylor)’de Nepal’e giderken gerçekleşen beklenmedik bir uçak molası ile Moskova’ya inerler ve dünyanın en büyük eğlence anlayışına sahip şehirlerinden biri olan bu yerde zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışırlar.


Bu iki grup Zvezda Gece Klubü’nün parıltısı altında tanışırlar; Moskova’nın güzelliğinin bir simgesi olan bu yerde Skylar (Joel Kinnaman), Sean ve Ben’i dolandıran İsveç iş adamı da vardır. Dünyanın dört bir yanından gelen gençlerin, süpermodellerin ve elit işadamlarının buluşma yeri olan klüp, uzaylıların istilası sonucu aniden tam bir karmaşaya dönüşür ve heryer kapkaranlık olur.

Daha önceden nabzı hep yüksek atan şehir şimdi tüm güç kaynaklarından yoksun ve neredeyse tamamen terkedilmiş haldedir ve burayı ele geçiren gücün ne olduğu halen anlaşılmamaktadır.! Bu uzaylılar bildiklerinize hiç benzemiyordur ve hayatta kalan bir tek cesaret olur.


*
Film orta şeker bir filmdi ne çok güzel diyebilirim ne de bööğğğğğ izlemeyin!
Fantastik maceralardan hoşlanıyorsanız bir bakın derim ben :)

*
SEVGİLERİMLE . .


2 yorum:

  1. sana katılıyorum canım ne izlenebilir nede izlenemez denilir fragmanlarında en can alıcı sahneler kullanılmış ama onun dışında bildiğimiz amerikan klişelerinden :) bu arada ben halen fetih filmini izleyemedim :) şu sıralar dvd olarak aklımda bir rüya için ağıt filmi var vakit bulursam izliceklerimden :)

    YanıtlaSil
  2. Olsun :) senin filmleri izlememek için çoook küçük ama çooook sevimli bi bahanen var!varsın filmler biriksin ^.^

    YanıtlaSil

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea