10 Ağustos 2012 Cuma

10 Ağustos - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba!
Bir haftayı daha geride bırakmaya hazırlanırken vizyona bu hafta 5 yeni film giriyor.
Havalar serinlese de sinema sezonu açılsa :) (bana göre)

*

İşte bu haftanın yenileri ;
  • İlk Aşkım (Ma Premiere Fois - My First Love)



En başlarda birbirlerinden hoşlanmayan 18 yaşındaki Sarah ile 20 yaşındaki Zachary birbirlerine aşık olurlar. Ancak farklı iki aileden geliyor olmaları ve Zachary’nin okulda yaşadığı problemler aşklarının önünde bir engel olarak belirir. Engellere rağmen gelişen bu ilk aşk hayatlarında derin bir iz bırakacaktır.


  • Gerçeğe Çağrı (Total Recall)


Filmde, düşleri gerçek anılara dönüştüren Recall isimli bir şirketten hizmet alan Douglas Quaid isimli bir adamın merkezinde yaşananları izliyoruz. Quaid, güzel bir karısı olan sıradan bir fabrika işçisidir ve Rekall şirketinin sunduğu bu olanaktan yararlanarak sıkıcı hayatından uzaklaşmak ister. Kendisine bir süper ajanın anıları yüklenen Quaid için işler hiç de yolunda gitmez ve kendisini bir anda av durumunda buluverir. Yönetici Cohaagen tarafından kontrol edilen silahlı güçler tarafından aranmaya başlayan Quaid, bir özgürlük savaşçısıyla birlik olarak yeraltı direnişinin liderini bulup Cohaagen'i durdurmaya çalışır.


  • Cosmopolis


Manhattan’da limuzininin içinde çeşitli olaylar nedeniyle mahzur kalıp ve 24 saatini arabasında geçirmek zorunda kalan bir adam ve karısının hikayesine odaklanıyor. 
Multimilyoner kahramanımız Robert Pattinson arabasının içinden hem parçalanan hayatını düzene sokmaya çalışır, hem de işlerini yürütmeye çabalar.


  • Lanetli Ruh (Emergo)


Eşinin ölümünden sonra çocuklarıyla yeni bir eve taşınan Alan, evde yalnız olmadıklarına dair işaretler fark eder. Çocuklarının hayatından şüphe duymaya başlayan Alan, evde araştırma yapmaları için eve doğaüstü olaylarla ilgilenen bir ekip çağırır. Ekibin üç gün süren çalışmaları süresince tüyler ürpertici görüntüler ve gerçekler ortaya çıkacaktır.


  • Vikingler Efsanesi: Thor (Legends Of Valhalla: Thor)


Demirci bir genç olan Thor, yiğitlik, onur ve saygı peşindeyken annesinin kendisi için farklı ve daha kolay yoldan işleyecek  planları vardır  Efsaneye göre o Tanrıların Kralı Odin’in oğludur ve köylüler de Odin’in tanrısal koruması altında yaşadıklarına inanmaktadırlar. Hepsinin bilmediği şey ise Yeraltı Kraliçesi Hel’in, hem insanları hem de tanrıları tehlikeye atacak şeytani bir plan peşindedir.  Kazara mı, kaderin işi mi bilinmez ama dünyanın en güçlü silahı, Ezici çekiç Thor’un eline düşer.  Devler  köyü basıp Thor’un en iyi arkadaşı Edda’yı kaçırınca, Thor hem kendisi hem de en iyi arkadaşı için kötülere karşı gelmek zorunda kalır.



****************************

Herkese iyi h.sonları .. :)


Kaynak:Sinemalar.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea