24 Ağustos 2012 Cuma

24 Ağustos - Vizyon Filmleri

Herkese büsbüyük merhaba!
Günler geçip giderken sizlere yazacak çooook şeyim var,önümüzdeki hafta uzuuun bir yazı sizleri bekliyor olacak.Malum zaman iyice daraldı ,söyleyeceklerimse ters orantılı olarak arttı. :)
*
Şimdi bu hafta vizyona giren 5 yeni filmi inceleyelim bakalım ;
  • Savaşın Çiçekleri (The Flowers of War)

1937 yılında Japonya, Çin'in başkenti olan Nanjing'i işgal eder. Burada resmi olmayan rakamlara göre üç yüz bin Çinli'yi katleder. Film, bu katliamı anlatmaktadır. 1937 yılında Çin’de, ikinci Çin-Japon savaşı sırasında, bir cenaze, bir rahip, John (Christian Bale) defin hazırlamak için Nanjing’deki Katolik kilisesine gelir. Vardıklarında kendisini yalnız yetişkin manastır kız öğrencileri ve Yakın bir yerde genelev fahişelerden oluşan bir grup arasında bulur. Her iki grubun arasında kendini istemediği bir pozisyonda bulsada, işgalci Japon ordusunun dehşet koruyucusu, fedakarlık ve onurun anlamını keşfeder.


  • Beni Yargılama (Nessuno Mi Puo Giudicare)

Maddi açıdan zor zamanlar geçiren, sosyal hizmetlerin çocuklarını elinden alma tehlikesi yaşayan Alice, son çare olarak eskortluk yapmaya başlar.


  • Lal Gece

Gerçek bir hikayeden yola çıkarak “çocuk gelin” dramını oldukça farklı bir bakış açısıyla perdeye aktarıyor.



  • Kabus (Fairytale)

Film, kızıyla yeni bir hayata başlayan Sophia'nın bu yeni evde başına gelen doğaüstü kâbuslarını merkezine alıyor...


  • Korku Efendisi (Sint)

Efsaneye göre Aziz Nikolas ülkeyi haraca bağlayan ve çocukları kaçıran kötü bir adamdır. Halkın ayaklanmasıyla beraber 5 aralık gecesi Aziz Nikolas vahşice öldürülür. Ölümünden sonra 5 Aralık gecesi dolunay ile beraber Aziz Nikolas öcünü almak için geri gelir. Artık o geceyi unutmak hiç kimse için mümkün olmayacak.



*****************

Herkese iyi h.sonları .. :)


Kaynak: sinemalar.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea