17 Ağustos 2012 Cuma

17 Ağustos - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba ramazanı da geride bırakıyoruz .
Yarın arife,bakalım bayram tatilini sinemayla değerlendirmek isteyenleri beyaz perdede neler bekliyor ?
  • Vampir Avcısı: Abraham Lincoln (Abraham Lincoln: Vampire Hunter)


Başkan Lincoln'un annesi, doğaüstü bir yaratık tarafından öldürüldü. Ve Başkanın artık tek tutkusu annesinin katillerini ve yardımcılarını yakayıp öldürmektir...


  • Cehennem Melekleri 2 (The Expendables 2)


Bay Church için oldukça basit bir işi aldıktan sonra, Expendables’ın plânları yanlış gider ve içlerinden biri, rakip bir paralı asker olan Jean Vilain tarafından öldürülür. Expendables, yeni üyeleri Billy the Kid ve Maggie ile ölümcül bir silâhı durdurmak ve kardeşlerini öldüren caniden intikam almak için düşman bölgesine doğru yola çıkar.


  • 360


Dünyaya bir kez geliyoruz. Peki kaç şansımız var? Birbirinden çok farklı hayatlar süren bir grup insanın hayatları, heyecan yüklü bir aşk hikâyesiyle de birleşerek Viyana, Paris, Londra, Rio, Denver, Bratislava gibi farklı ve büyüleyici şehirlerde kesişir. Aşk, ihanet ve tutku onları çevrelerken, karakterler arasındaki gizemli ilişki, aralarındaki çekimi ve bağı çözmemize yardımcı olacak mıdır?


  • Tinker Bell: Gizemli Kanatlar (Tinker Bell: Secret Of The Wings)


Tinker Bell ve peri arkadaşlarıyla yasaklanmış gizemli Kış Ormanı dünyasına bir yolculuk... Merak ve macera duygusu Tink’i orada inanılmaz bir şeyi keşfetmeye yönlendiriyor ve dünyasını sonsuza dek değiştirebilecek büyülü bir sırrı ortaya çıkarıyor.





***********************

Herkese mutlu bayramlar, iyi tatiller dilerim.. :)

*

Dip Not: 17 Ağustos 1999'daki Marmara depreminde hayatını kaybedenleri bu mübarek günde rahmetle anıyorum.Umarım böyle bir felaket bir daha yaşamayız..


*


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea