3 Ağustos 2012 Cuma

3 Ağustos - Vizyon Filmleri

Bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor;
  • Baskın (Serbuan Maut - The Raid: Redemption)


Özel bir operasyon timi, şehir dışındaki mahallelerden birinde aranan bir uyuşturucu tücarın gizlendiği istihbaratını alır ve adamı yakalamak için oturduğunu binaya baskın düzenlerler. Fakat atladıkları nokta bu apartmanın her katı farklı suçlularla hüküm giymiş onlarca katil, manyak, hırsız ve çeteyle doludur. 


  • Eva


Alex Garel  bir robot programcısıdır. Mezun olduğu üniversitede yeni bir proje üzerinde çalışmak için doğup, büyüdüğü kente döner.Alex yıllardır görmediği erkek kardeşi David, onun karısı ama kendi eski sevgilisi Lana ve kızları Eva ile biraraya gelir. 


  • Dabbe: Bir Cin Vakası (d@bbe: Bir Cin Vakası)


‘Dabbe: Bir Cin Vakası’, Ceyda T., Sinan T. ve kızları Burcu T.'nin ani ve sebepsiz bir şekilde bedensiz bir varlığın saldırısına uğramalarını ve arkasındaki ürpertici sırrı gerçek görüntülere dayanarak anlatıyor. Türk psikiyatri tarihine ‘Ceyda T.’ kayıtları olarak geçen bu olaydan esinlenen film, Ceyda T. ve ailesinin söz konusu video görüntüleri ve adli kayıtlar ile kurgulanarak oluşturuldu.


  • Ne Adam Ama (What A Man)


Aşk hayatında hep kaybeden tarafta olan Alex'e yardım etmeye karar veren Okke , Alex'e nasıl maço olunacağı ve kadınları nasıl etkileyeceği konusunda dersler vermeye başlar.


  • Esaret (A Moi Seule - Coming Home)


8 yıl tutsaklıktan sonra Gaelle birdenbire kendisini kaçıran Vincent tarafından serbest bırakılır. Yeni özgür hayatı ona farklı bir bakış açısı sağlar. Filmde, kurban ve onu kaçıran kişinin arasındaki uzun süreli ilişkiden, şaşırtıcı şekilde şefkatli ve hatta kafa karıştırıcı inkâr edilemez bir sevginin ortaya çıkışı anlatılıyor.


  • Bu Gece Benimsin (You Instead - Tonight You’re Mine)


24 saat boyunca bir müzik festivalinde düşman olan iki rock yıldızı, birbirlerine kelepçeli olarak kalırlar.Üstelik festivalde sahne alıp, konser vereceklerdir.  


  • Gökyüzünde Bir Ayna (Kathmandu Lullaby)


Katalan öğretmen Laila, Katmandu’da aşırı yoksullukla ve içler acısı bir eğitim sistemiyle karşılaşır. Oturma izni için anlaşmalı bir evlilik ayarlar, varoşlardaki çocukları eğitmeye yönelik bir projeye girişir. Öğretmen bir arkadaşı ve yeni kocasının yardımıyla Nepal toplumunun derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkar.




************************
Herkese iyi h.sonları.. 

Kaynak:sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea