2 Kasım 2012 Cuma

2 Kasım - Vizyon Filmleri

Herkese kocaman merhaba :)
Kasım ayının ilk haftasında 4 yeni film bizlerle ;
  • Skyfall


Bond’un M’e karşı sadakati sınanacaktır, çünkü M geçmişiyle yüzleşmeye başlar. MI6 saldırıya uğrayınca, kişisel bedeli ne olursa olsun 007’nin tehdidi bulup yok etmesi gerekecektir. 

  • Hayalimdeki Aşk (Ruby Sparks)

Calvin (Paul Dano) kariyerinin başlangıcında olağanüstü bir başarı kazanmış genç bir roman yazarıdır. Ancak şu anda hem iş yaşamında hem de aşk hayatında sorunlar yaşamaktadır. Sonunda, önemli bir ilerleme kaydeder ve kendisine ilham veren Ruby isminde bir karakter yaratır. Calvin bir hafta sonra Ruby'yi (Zoe Kazan) odasındaki koltukta otururken bulur. Kelimelerinin canlı ve nefes alan bir insana dönüşmesi Calvin’i hayrete düşürmüştür.


  • Evim Sensin


Kırılmış kalbinin yaralarını üzerinde taşıyan Leyla başından geçen bir ayrılığın sonunda baba evine döner ve bir yanda kırılan kalbini bir yanda otoriter babası Selim’le olan bağını onarmaya başlar.



  • Babamın Sesi (Dengê Bavê Min)


Zeynel ve hamile karısı Gülizar Diyarbakır'da yaşarlar. Zeynel'in Elbistan'da yaşayan annesi Base, Zeynel çalışmaya başladığından beri kış aylarını onun evinde geçirir. Babası Mustafa ise, yıllar önce, Maraş Katliamı'ndan canını zor kurtarmıştır. Bu olaydan sonra iş bulmakta zorlanınca Arabistan'a vinç operatörü olarak çalışmaya gitmiştir. O dönemde köyde okuma-yazma bilen az olduğu için, ailesine mektup yerine "ses kasetleri" göndermiştir. Ailesi de aynı biçimde, ses kasetleri doldurarak ona cevap yollamıştır. Ayrı geçen yıllar boyunca aradaki en güçlü bağ bu seslerdir. Mustafa bir iş kazasında ölmüş olmasına rağmen şu anda bile ailesinin hayatını etkilemeye devam eder. Zeynel'in elinde sadece bir tane kaset vardır. Babasıyla ilgili bazı duyguları bu kasetten edinir. Babasının kendilerin e karşı ilgisini; yanlarındaymış gibi konuştuğunu fark eder. Şimdi ise kendisi baba olmak üzeredir. Sık sık bu sesleri dinler. Babasının kendisiyle kurmaya çalıştığı iyi ilişkinin etkisine girer. Annesinde başka kasetler olduğunu hatırlar ve onları bulmak için Elbistan'a gider.



***********************

Bu hafta izlenecekler arasında 'EVİM SENSİN' yer alıyor,en kısa zamanda izleyip,sizlerle paylaşabilmeyi umuyorum. :)

Herkese iyi h.sonları ..


Kaynak: Sinemalar.com





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea