23 Kasım 2012 Cuma

23 Kasım - Vizyon Filmleri

Herkese kocamaaaan merhaba :)
Bir haftayı daha koştur koştur bitirdik , sizlere sinema sezonu açıldı demiştim demesine de perde pek bir duruldu,vizyona giren film sayısı bence az.
Bu hafta da 3 yeni film bizlerle ;
  • Otel Transilvanya (Hotel Transylvania)

Dracula, insanların dünyasından uzakta bir otel işletiyordur. Bir gün, bir çocuk kontun ergenlik çağındaki kızına aşık olunca aşırı korumacı davranır.


  • Moskova’nın Şifresi: Temel


Temel filminin başrollerini ilk filmde olduğu gibi Alper Kul ve Aslıhan Güner paylaşıyor. Kadroda Salih Kalyon, Ruhi Sarı ve Çetin Altay ikiliye destek olan isimler arasında yer alıyor. Çekimlerinin ilk etabı Rusya’da yapılan film Moskova’dan Trabzon’a uzanan ve bolca güldürü vaad eden bir yanlışlıklar komedyası.


  • Mutluluk Asla Yalnız Gelmez (Un Bonheur Narrive Jamais Seul)


Sacha partiler vermeyi seven, arkadaşlarına ve tutkuyla çaldığı piyanoya düşkün bir adamdır. Geceleri bir jazz kulübünde çalarak, çapkınlıkta da nam yapmıştır. Anın tadını çıkartarak yaşayan Sacha için sabah çalar saat, sigorta ödemesi, vergi taksidi gibi dertler yoktur. Ona tam tersi bir hayat süren Charlotte un ise 3 çocuğu, eskittiği 2 kocası ve tüm bu karmaşada yönetmesi gereken bir de kariyeri vardır. Bir aşk hikayesi ve yeni bir ilişki hayatında ihtiyacı olan en son şeydir. Hayatlarındaki her şey birbirine zıt olan bu iki insan beraber olmaları için hiçbir neden yokken karşı karşıya gelirler...




*****************

Herkese iyi h.sonları .. :)


Kaynak: Sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea