30 Kasım 2012 Cuma

30 Kasım - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba  :)
Cuma geldi gelmesine ama Bursa uçtu uçacak öyle bir lodos var ! 
Hava böyleyken evden çıkmamak en iyisi bence ama yine de 'vizyon cicilerini' açıklama vakti :)
*
Geçtiğimiz haftalarda 'Kış geldi,sinema sezonu açıldı ama perde çok hareketsiz' söylenmelerime inat bu hafta beyaz perde epey hareketli 6 yeni film bizlerle ;

  • Operasyon:Argo


Hikayede, Tahran’da altı Amerikan elçilik personelinin kaçırılması ve aylarca alıkonulması üzerine patlak veren İran Rehine Krizi ile CIA’in rehieleri kurtarma operasyonu konu alınmıştır. Yapılan açıklamalarda CIA, sahte bir Hollywood yapım şirketi kurarak rehineleri kurtarmaya çalışacağı anlatılmaktadır.



  • Havana'da 7 Gün (7 Days in Havana)


Yedi günde geçen yedi hikâye. Yedi yönetmenden tek bir kent: Havana! Sırasıyla haftanın günleri ilerlerken, farklı karakterlerin hem gündelik hem de olağandışı hayatları gözler önüne seriliyor. Filmi samimi ve gerçekçi kılan ise şehre turistik bir gözle bakmayıp şehrin ruhunu özümseyerek, farklı nesil ve kültürleri zengin bir yelpazede bir araya getirmesi. Her bir hikâyenin konusu farklı olsa da karakterler ve mekânlar da bazen hikâyeler arasında geçiş yapıyor. 



  • Evrenin Askerleri: İntikam Günü (Universal Soldier: Day of Reckoning)


Luc ve Andrew, Evrenin Askerleri tarafından yönetilen yeni bir düzen için savaş vermek zorundadırlar. Luc, Evrenin Askerleri’ni bir araya getiren bir kilise kurmuştur, amacı Evrenin Askerleri’nin beyinlerine kazınan anıları silmek ve hükümetin oyunlarını ortaya çıkartarak Evrenin Askerleri’ni özgür kılmaktır.



  • Van Gölü Canavarı


Filmde, sürüsünü kaybetmeleri dolayısıyla köyden kovulan 3 çobanın başından geçenlerin anlatıldığını belirten Çetin "3 çoban arkadaş daha sonra Van Gölü sahilinde yapacakları sahte canavar ile para kazanmaya başlayacaklardır. Konunun yayılması üzerine gelecek olan bayan gazetecilere aşık olan 3 gencin başından geçenler komik bir şekilde yansıtılacaktır.



  • Görünmeyenler


Özatay ailesi, yeni satın aldıkları evlerine taşınmanın mutluluğu içindedir. Ancak evde yaşanan tuhaf olaylar huzurlarını kaçırır. Evin her tarafına yerleştirdikleri güvenlik kameraları emniyette olmalarına yetecek midir?



  • Simurg


Tufan operasyonunun üzerinden tam 11 yıl geçti.Operasyonun ilk günden beri izini süren yönetmen Ruhi Karadağ sağ kurtulanları buldu ve hiç bir yerde yayınlanmamış görtünleri içiren yarı belgesel bir film oluşturdu...



**************************

Herkese iyi h.sonları . . :)


Kaynak: Sinemalar.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea