9 Kasım 2012 Cuma

9 Kasım - Vizyon Filmleri

Herkese merhaba :)
Havalar bir anda nasıl da soğudu değil mi , kış bir anda geldi.Kışın gelmesi demek benim için sinema sezonunun resmen açılması demek . :)
Benim gibi düşünenlerdenseniz 9 Kasım haftasının cicileri sizler için gelsin ;
  • The Master


Phoenix'in canlandırdığı eski bir donanma eri olan Freddie'nin Philip Seymour Hoffman'ın canlandırdığı ve 50'lerde yeni bir dinsel örgütlenme kuran Lancaster Dodd ile olan diyalogları anlatılıyor...



  • Frankenweenie


Beklenmedik bir şekilde çok sevdiği köpeği Sparky’yi kaybeden genç Victor, en iyi arkadaşını tekrar hayata döndürmek için bilimin gücüne baş vuruyor. Tabii birkaç küçük değişiklik yaparak... Evde yarattığı bu eserini saklamaya çalışırken Sparky dışarı çıkınca Victor’ın öğrenci arkadaşları, öğretmenleri ve kasabanın tamamı, elde edilen bu “yeni hayat” fırsatının, çok korkunç olabileceğini öğreniyor.



  • Mükemmel Plan (Friends With Kids)


Mükemmel Plan,Manhattan’da aynı apartmanda oturan ve uzun süredir arkadaş olan Jason ve Julie’nin etrafında gelişen olayları anlatıyor.


  • Marley


Müziği ve sevgi mesajlarıyla ikonlaşan Bob Marley’in yaşamı, Kevin MacDonald tarafından sonunda beyazperdeye aktarıldı. Filmde Bob Marley’in dünya müziğinin yanısıra, tüm dünyaya vermek istediği sosyal ve politik mesajlarla nasıl bir dünya ikonu haline geldiğini ve bugüne kadar çok az sayıda müzisyenin bu başarıyı elde ettiği görülebiliyor.


  • Katil Joe (Killer Joe)


Chris Smith’in elinde satmak için bulundurduğu uyuşturucu annesi tarafından çalınınca, en kısa zamanda 6.000 dolar bulmak zorundadır, aksi takdirde öldürülecektir. Chris ve babası Ansel birlikte plân yaparlar. Chris’in annesi hayat boyu sigortalıdır ve bu parayla borç kapatılabilecektir ancak bunun için annenin ölmesi gerekmektedir.


  • Sessiz Tepe: Karabasan 3D (Silent Hill: Revelation 3D)


Silent Hill Revelation 3D filminde Heather Mason (Adelaide Clemens) babası ile kaçak hayatı yaşarlar.Heather ise 18. yaş gününde şeytani rüyalar görür.Heather  babası ortadan kaybolduktan sonra şeytani karanlık güçler heather’i daha karanlık bir dünyanın içine çekmeye başlar.




**********************

Herkese iyi h.sonları . . :)


Kaynak : Sinemalar.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea