17 Aralık 2011 Cumartesi

16 Aralık - Vizyon Filmleri

Dün dr.koşuşturması nedeniyle vizyon filmleri postu 1 gün rötarlı oldu.
Vizyon bu hafta epey kalabalık tam 8 yeni film bizlerle.
*
  • Sümela’nın Şifresi: Temel
Hayalleri ve hayattaki amaçları yüzünden, Karadeniz'de bile herkesin dalga geçtiği fakir Temel, Trabzon'un en köklü ve zengin ailelerinden Yücesoyların kızı Zuhal'e aşıktır ama babası Hıdır Yücesoy, kızını Temel'e vermez.
Temel, sevdiği kızı da alamayınca yıkılmıştır. Tam bu sırada, arkadaşı Turgay'ın Sümela Manastırı'nın çatısına çıkarak intihar etmeye kalkıştığı haberini alır. Arkadaşını intihardan vazgeçirmek üzere Sümela Manastırı'nın çatısına çıkar. Ancak kendisi intihar etmeye karar verir. Polisler tarafından aşağıya indirilen Temel, polisin, 'Sümela'ya hazine aramak için çıksanız anlayacağım, intihar için çıkılır mı?' diye sormasıyla birlikte Sümela'daki olası hazineye odaklanır. Temel'in tek hedefi artık Sümela'nın şifresini çözüp kutsal hazineyi bularak, hem sevdiği kızı almak hem de herkese kendini ispatlamaktır.


  • Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (Sherlock Holmes: A Game Of Shadows)
Sherlock Holmes ve yardımcısı Watson güçlerini birleştirerek,Profesör Moriarty oyununu ortaya cıkarıcaktır.

  • Bisikletli Çocuk (Le Gamin au Velo - Kid With A Bike)
Film, babasının artık onu istemediğini söyleyen ve yetimhanede bir başına kalan 11 yaşındaki Cyril'in iyimser, bir o kadar da masalsı hikâyesini anlatıyor.


  • Acımasız Tanrı (Carnage)
Çocuk parkında birbiriyle kıyasıya dövüşen iki haşarı çocuk...
Sıradan görünen bir kavgayı, ebeveynler bir ev davetiyle modern biçimde çözmeye ve tatlıya bağlamaya çalışır. Fakat ilk başta medeni biçimde konuşarak sorunu çözmeye çalışsalar da, sonrasında işler sarpa sarar ve herkesin birbirinden sakladığı foyası meydana çıkar. Hiç kimse küçük çaplı bu 'katliamdan' kaçamaz...


  • Aşk ve Devrim
Sonbahar filminin yapımcısı Serkan Acar ilk filminde 'Sosyalizmin yıkıldığı' 90'ların başında üniversitede bulunan 'devrimci mücadeleyi' sürdüren bir gencin hikayesini anlatıyor.


  • Acı Tatlı Tesadüfler (Ma part du gâteau - My Piece Of The Pie)
Dunkirk'te bir sanayi şirketinde çalışan, üç çocuk annesi France'ı izliyor. Şirket kapanınca işsiz kalan France iş bulmak için Paris'e taşınır. Burada, Londra'da çalışan bir işadamı olan Steve'in hizmetçisi olmayı kabul eder. Ne var ki, Steve'in bir önceki işyerinin kapanmasına yol açan adam olduğundan haberi yoktur. Cinsel imalar, sınıf farkları, duygular ve aile değerleri, France'ın bu sosyal melodramını neredeyse komik bir hale sokar.



  • Mikrofon (Microphone)
Müzikleriyle dikkat çeken filmde Khaled adlı gencin, uzun yıllar kaldığı Amerika’dan hip hop, rock, caz müzisyenleriyle dolu sanat ve müzik camiasını keşfettiği memleketi İskenderiye’ye dönüşü konu ediliyor. Khaled, hem kentin renkli sanat ve camiasını keşfedecek hem de halk hareketinin ayak seslerine şahit olacaktır.


  • Alvin ve Sincaplar 3: Eğlence Adası (Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked)
Alvin ve sevimli sincap arkadaşları geri dönüyor! Lüks bir Mavi Yolculuk gemisinde, ortalığı birbirine katarak seyahat ederken başlarını gene belaya sokan sincaplar kendilerini bu kez ıssız, tropik bir adada buluyorlar. Adanın dört bir yanında dişlerine göre yemek arayan sevimli yaratıklar, bir yandan eve itmenin yolunu bulmaya çalışırken diğer yandan cennet gibi görünen bu adanın o kadar da arkadaş canlısı olmadığını fark ederler.



*********************************
Herkese iyi h.sonları.. :)



Kaynak:*sinemalar.com-*youtube

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea