30 Aralık 2011 Cuma

30 Aralık - Vizyon Filmleri

Yılın son cuması,son filmleri..
Bakalım beyazperde hangi filmlerle 2011'i kapatıyor?
  • İçinde Yaşadığım Deri (La Piel Que Habito - The Skin I Live In)
Filmde Antonio Banderas (Dr.Robert rolünde), bir kazada yanarak ağır yaralanan karısını iyileştirmek için uğraşan bir doktoru canlandırıyor.
Komadan çıkan karısı yüzünü görünce intihar ediyor ve bu olayın ardından doktor yeni bir deri üretme konusunda saplantılı bir hale geliyor. Aynı zamanda da kızına tecavüz ettiğini düşündüğü bir adamdan da intikam almaya karar veriyor.


  • Gelecek (The Future)
Otuzlu yaşlarındaki Sophie ve eşi Jason, yaşamlarında bir dönüm noktasına gelmişlerdir. Bu aşamada neredeyse 24 saat sürekli bakım isteyen Pati Pati adında ölmeye yakın, hasta bir kediyi eve almaya karar verirler. Ancak daha kedi eve bile gelmeden, üstlenecekleri sorumluluktan ve özgürlüklerini kaybetmekten korkup işlerinden istifa ederler. Amaçları, son özgür günlerini en iyi şekilde geçirmektir. Ama bakalım gelecek neler getirecektir…
 

  • Kaçış (Abduction)
Kayıp kişiler internet sitesinde yaptığı bebek fotoğrafı bulduktan sonra hayatı hakkında gerçeği ortaya çıkarmak için yola koyulur genç bir adam üzerinde yoğunlaşır.

  • Yeni Yıl (Hjem Til Jul - Home For Christmas)
Noel arifesinde küçük bir Norveç kasabasında, renkli Kuzey Işıkları'nın altında karların arasından eve dönmek için çabalayan insanları görürüz. Herkesin başka bir Noel hassasiyetiyle meşgul olduğu kasaba halkından çeşitli isimlerin (Doktor Knut, arkadaşı Paul, öğrenci Thomas, metres Karin, ayyaş Jordan) yolları mizah ve trajedi, şefkat ve çaresizlik, bağışlama ve umut, doğum ve ölümle dolu, birbiriyle iç içe geçen öykülerde kesişecektir.


  • Sihirli Oyuncaklar (The Nutcracker)
Rus sinemasının önemli isimlerinden Andrei Konchalovsky'in imzasını taşıyan Sihirli Oyuncaklar (The Nutcracker in 3D), ilhamını ünlü Rus besteci Pyotr İlyiç Çaykovski'nin 1891 yılında bestelediği unutulmaz Fındıkkıran Balesi'nden alıyor. Konchalovsky'nin, 20 yıldır üzerinde çalıştığım rüya projem, olarak nitelediği uyarlama arkasına 3D'nin heyecan verici teknolojik görselliğini de katarak keyifli bir yapıma dönüşüyor. Ülkemizde yeni vizyona girse de ilk gösterimini 2009 yılında yapan ve Rusya'da artık geride bıraktığımız yılın başında vizyona giren Sihirli Oyuncaklar, dokuz yaşında Mary isimli küçük bir kızın amcası Albert tarafından kendisine Yılbaşı hediyesi olarak verilen büyülü bir fındıkkıranı almasıyla heyecan ve macerayla dolan yaşamını merkeze alıyor. Film ayrıca Oscar ödüllü söz yazarı ve opera yazarı Sör Tim Rice'ın bestelediği sekiz şarkıyla da müzik ziyafeti vaad ediyor.


  • Yılbaşı Gecesi (New Year’s Eve)
Filmde, yeni yıl arifesinde New York'ta yaşayan birkaç çiftin ve bekarların hayatlarının kesişmesi konu alınıyor.





*
Dipnot: 23 Aralık - Vizyon Filmleri post'unda yayınlanan GELECEK(The Future) filmi bu hafta vizyona giriyormuş,karışıklık için özür dilerim. :)



Kaynak:sinemalar.com

**********************

İyi h.sonları .:)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum bıraktığınız için teşekkür ederim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

mavigülücük :) Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea